Bitcoin Forum
December 18, 2017, 11:18:45 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: rx 580 0 mh/s problemi  (Read 149 times)
Xanother
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 233


View Profile
December 03, 2017, 11:34:16 AM
 #1

merhabalar . rx 580 ile 480 leri beraber kurulum yaptım 6 saat problemsiz çalıştı sonra rx 580 0 mh/s vermeye başladı 2 adet 580'de de aynı problemi yaşıyorum . sadece 580 leri takıncada 0 mh/s veriyor .ddu ile driverları silip tekrar kurulum yaptım ancak olmadı.

kartlar görüntü veriyor ama ether kazarken 0 .mhs veriyor direk .

problem nedir sizce ?

sorunları yaşamadan önce yaptığım işlemler

blockchain driver kurulumu   ve  ati pixel patcher kullandım .
1513595925
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513595925

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513595925
Reply with quote  #2

1513595925
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513595925
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513595925

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513595925
Reply with quote  #2

1513595925
Report to moderator
1513595925
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513595925

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513595925
Reply with quote  #2

1513595925
Report to moderator
1513595925
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513595925

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513595925
Reply with quote  #2

1513595925
Report to moderator
designersinan
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 31


View Profile
December 03, 2017, 12:18:19 PM
 #2

bende de benzer problemler vardı. sıkıntı modlu ekran kartından kaynaklı. modladıktan sonra ektan kartını yükleyip pc i yeniden başlatmadan atipatch i çalıştırıp yeniden başlat. Benim bu şekilde sorunum çözüldü. Şuan RX570 28mhz ile çalışıyor 5 gündür aralıksız.


STASH: EASY INSTANT PRIVATE
PRE-SALE 24/09/2017
Xanother
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 233


View Profile
December 03, 2017, 01:26:00 PM
 #3

bende de benzer problemler vardı. sıkıntı modlu ekran kartından kaynaklı. modladıktan sonra ektan kartını yükleyip pc i yeniden başlatmadan atipatch i çalıştırıp yeniden başlat. Benim bu şekilde sorunum çözüldü. Şuan RX570 28mhz ile çalışıyor 5 gündür aralıksız.


malesef halen aynı .

3 tane 580'im var 1 tanesi code 43 veriyor sürekli bir tanesinde kasmalar oluyor  0 mh/s veriyor diğerinde herşey düzgün miner programını açtığımda 0 mh/s veriyor yarın temiz bir format atıp sıfırdan kurulum yapıcam. 9 tane rigim var 1 senedir mining yapıyorum bu 580 ler kadar hiç bişi uğraştırmadı beni .
olmadı garantiye yollucam 3 kartıda
HartmaniAbit
Member
**
Offline Offline

Activity: 70

“Best IoT Platform Based on Blockchain”


View Profile
December 03, 2017, 03:06:17 PM
 #4

r9 serisinde ben aynı 0 mh/s problemini yaşamıştım ve eski drivere dönünce sorunum çözülmüştü. Seriler farklı ama belki işe yarayabilir.

sidotlo
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 33


View Profile
December 04, 2017, 02:50:52 AM
 #5

kartlarla alakali bir sorun olabilir, en temizi garantisi devam ederken garantiye gondermek, sonra kafan rahat olur.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!