Bitcoin Forum
December 16, 2017, 09:48:01 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: CRYTOPIA WITHDRAWAL PROCESSING FOR OVER 36 HOURS  (Read 165 times)
DJBYarco
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9


View Profile
December 03, 2017, 02:06:44 PM
 #1

Anyone having issues with Electroneum withdrawals at Crytopia?

I have 3 withdrawals processing and one has been processing over 36 hours!

https://s8.postimg.org/okt0kap5h/CRYPTOPIA_NOT_PAID.png
1513417681
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513417681

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513417681
Reply with quote  #2

1513417681
Report to moderator
1513417681
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513417681

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513417681
Reply with quote  #2

1513417681
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
mjglqw
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


🔒CryptoSec


View Profile
December 03, 2017, 02:11:48 PM
 #2

I'm not completely sure, but this is probably on Electroneum's side. Can you view the transaction on an Electroneum blockchain explorer? Electroneum's blockchain might be congested. Enter your transaction hash and check: https://blockexplorer.electroneum.com/

DJBYarco
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9


View Profile
December 03, 2017, 02:14:40 PM
 #3

I'm not completely sure, but this is probably on Electroneum's side. Can you view the transaction on an Electroneum blockchain explorer? Electroneum's blockchain might be congested. Enter your transaction hash and check: https://blockexplorer.electroneum.com/

That's the problem that there is no transaction hash. Please see the image link above.
mjglqw
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


🔒CryptoSec


View Profile
December 03, 2017, 02:22:15 PM
 #4

I'm not completely sure, but this is probably on Electroneum's side. Can you view the transaction on an Electroneum blockchain explorer? Electroneum's blockchain might be congested. Enter your transaction hash and check: https://blockexplorer.electroneum.com/

That's the problem that there is no transaction hash. Please see the image link above.

Oh sorry. Missed the link. Have you tried contacting Cryptopia support about this? If not, I suggest that you do so. https://www.cryptopia.co.nz/Support

DJBYarco
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9


View Profile
December 03, 2017, 02:25:45 PM
 #5

I'm not completely sure, but this is probably on Electroneum's side. Can you view the transaction on an Electroneum blockchain explorer? Electroneum's blockchain might be congested. Enter your transaction hash and check: https://blockexplorer.electroneum.com/

That's the problem that there is no transaction hash. Please see the image link above.

Oh sorry. Missed the link. Have you tried contacting Cryptopia support about this? If not, I suggest that you do so. https://www.cryptopia.co.nz/Support

Yes, I sent a support ticket on 12/2/2017 12:02:27 PM but still not had any reply. I also messaged them on Facebook & Tweeted them but nothing! Starting to concern me now.
mjglqw
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


🔒CryptoSec


View Profile
December 03, 2017, 02:30:40 PM
 #6

I'm not completely sure, but this is probably on Electroneum's side. Can you view the transaction on an Electroneum blockchain explorer? Electroneum's blockchain might be congested. Enter your transaction hash and check: https://blockexplorer.electroneum.com/

That's the problem that there is no transaction hash. Please see the image link above.

Oh sorry. Missed the link. Have you tried contacting Cryptopia support about this? If not, I suggest that you do so. https://www.cryptopia.co.nz/Support

Yes, I sent a support ticket on 12/2/2017 12:02:27 PM but still not had any reply. I also messaged them on Facebook & Tweeted them but nothing! Starting to concern me now.

This is definitely concerning. Looking at your screenshot link, those withdrawals are a significant amount of money.

My suggestion: If the withdrawal still didn't go through and if they haven't responded with your complaint after approximately 48hours, I think you should escalate your complaint to Reddit. Post on both Cryptopia's subreddit[1] and Electroneum's subreddit[2], and maybe the cryptocurrency subreddit[3] to both warn people and grab Cryptopia's attention. Sometimes spreading information about an exchange's BS can usually help speedup the process.

[1] https://www.reddit.com/r/Cryptopia/
[2] https://www.reddit.com/r/Electroneum/
[3] https://www.reddit.com/r/cryptocurrency/

DJBYarco
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9


View Profile
December 03, 2017, 02:32:36 PM
 #7

I'm not completely sure, but this is probably on Electroneum's side. Can you view the transaction on an Electroneum blockchain explorer? Electroneum's blockchain might be congested. Enter your transaction hash and check: https://blockexplorer.electroneum.com/

That's the problem that there is no transaction hash. Please see the image link above.

Oh sorry. Missed the link. Have you tried contacting Cryptopia support about this? If not, I suggest that you do so. https://www.cryptopia.co.nz/Support

Yes, I sent a support ticket on 12/2/2017 12:02:27 PM but still not had any reply. I also messaged them on Facebook & Tweeted them but nothing! Starting to concern me now.

This is definitely concerning. Looking at your screenshot link, those withdrawals are a significant amount of money.

My suggestion: If the withdrawal still didn't go through and if they haven't responded with your complaint after approximately 48hours, I think you should escalate your complaint to Reddit. Post on both Cryptopia's subreddit[1] and Electroneum's subreddit[2] to both warn people and grab Cryptopia's attention. Sometimes spreading information about an exchange's BS can usually help speedup the process.

[1] https://www.reddit.com/r/Cryptopia/
[2] https://www.reddit.com/r/Electroneum/

Thank you. You have been very helpful :-)
mjglqw
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420


🔒CryptoSec


View Profile
December 03, 2017, 02:36:23 PM
 #8

I'm not completely sure, but this is probably on Electroneum's side. Can you view the transaction on an Electroneum blockchain explorer? Electroneum's blockchain might be congested. Enter your transaction hash and check: https://blockexplorer.electroneum.com/

That's the problem that there is no transaction hash. Please see the image link above.

Oh sorry. Missed the link. Have you tried contacting Cryptopia support about this? If not, I suggest that you do so. https://www.cryptopia.co.nz/Support

Yes, I sent a support ticket on 12/2/2017 12:02:27 PM but still not had any reply. I also messaged them on Facebook & Tweeted them but nothing! Starting to concern me now.

This is definitely concerning. Looking at your screenshot link, those withdrawals are a significant amount of money.

My suggestion: If the withdrawal still didn't go through and if they haven't responded with your complaint after approximately 48hours, I think you should escalate your complaint to Reddit. Post on both Cryptopia's subreddit[1] and Electroneum's subreddit[2] to both warn people and grab Cryptopia's attention. Sometimes spreading information about an exchange's BS can usually help speedup the process.

[1] https://www.reddit.com/r/Cryptopia/
[2] https://www.reddit.com/r/Electroneum/

Thank you. You have been very helpful :-)

You're very welcome. Best of luck.

minersday
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 565


View Profile
December 03, 2017, 02:51:27 PM
 #9

Take a look over the subrredit of Cryptopia, there are a lot of people having trouble about withdrawing their funds via Electroneum.

Maybe it is their fault, i really think that it is possible, because only THOSE users are having those kind of issues.

I have not used cryptopia for more than three months, but far as i know, it is one of the most safest exchanges that i have ever used, maybe the best one.

I will go to the /r/crytopia and edit it in here if there are any updates about those users who are passing through the same.

BlackRock
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210



View Profile
December 03, 2017, 02:56:23 PM
 #10

I think there is problem with ETN and not cryptopia

DJBYarco
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9


View Profile
December 03, 2017, 03:10:51 PM
 #11

I think there is problem with ETN and not cryptopia


I was wondering this but they could at least reply to their support tickets to put my mind at ease.
DJBYarco
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9


View Profile
December 03, 2017, 03:17:22 PM
 #12

Take a look over the subrredit of Cryptopia, there are a lot of people having trouble about withdrawing their funds via Electroneum.

Maybe it is their fault, i really think that it is possible, because only THOSE users are having those kind of issues.

I have not used cryptopia for more than three months, but far as i know, it is one of the most safest exchanges that i have ever used, maybe the best one.

I will go to the /r/crytopia and edit it in here if there are any updates about those users who are passing through the same.


Yes, it seems a few people are having issues & I hope they resolve it shortly but the support is very poor!
gentlemand
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484


Hello You


View Profile
December 03, 2017, 03:22:08 PM
 #13

I've used it a few times. they definitely seem to be a bit more maintenance heavy than other sites but that may also be to do with the amount of coins I've never heard of on there. I've had a couple of delays but it got through in the end.

DJBYarco
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9


View Profile
December 03, 2017, 03:25:15 PM
 #14

I've used it a few times. they definitely seem to be a bit more maintenance heavy than other sites but that may also be to do with the amount of coins I've never heard of on there. I've had a couple of delays but it got through in the end.

How long were your delays?
gentlemand
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484


Hello You


View Profile
December 03, 2017, 04:24:27 PM
 #15

I've used it a few times. they definitely seem to be a bit more maintenance heavy than other sites but that may also be to do with the amount of coins I've never heard of on there. I've had a couple of delays but it got through in the end.

How long were your delays?

Hmm. If I remember rightly it was about 30 hours or so for bitcore but I think they'd publicly stated the wallet was undergoing maintenance.

Dunno if they've done the same for this coin.

DJBYarco
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9


View Profile
December 04, 2017, 08:22:38 AM
 #16

It now says Canceled   Wallet maintenance: Sweeping and the coins have been added back to my balance. What does this mean and should I just request the withdrawal again now?
jhenfelipe
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 644



View Profile
December 04, 2017, 03:08:06 PM
 #17

It now says Canceled   Wallet maintenance: Sweeping and the coins have been added back to my balance. What does this mean and should I just request the withdrawal again now?
It seems that the wallet is still in maintenance so not now, not until the wallet is working properly again. Even deposits are stopped due to this withdrawal issue. Just check back again later to see if the issue is resolved before requesting again.

DJBYarco
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9


View Profile
December 04, 2017, 06:48:50 PM
 #18

It now says Canceled   Wallet maintenance: Sweeping and the coins have been added back to my balance. What does this mean and should I just request the withdrawal again now?
It seems that the wallet is still in maintenance so not now, not until the wallet is working properly again. Even deposits are stopped due to this withdrawal issue. Just check back again later to see if the issue is resolved before requesting again.

Ok, thanks.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!