Bitcoin Forum
June 24, 2018, 01:55:04 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: OC settings not reset when resetting rig  (Read 27 times)
Bigdrago
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 196
Merit: 0


View Profile
April 02, 2018, 08:49:46 AM
 #1

Hi.
When resetting rig the oc settings is not reset.
Win 10 pro
Using overdriventool to oc and undervolt. Overdriventool is not starting together with windows.
Trixx is not installed.

On my other rigs the oc settings is reset when resetting the rig.

Anyone experienced the same issue?
1529805304
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529805304

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529805304
Reply with quote  #2

1529805304
Report to moderator
1529805304
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529805304

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529805304
Reply with quote  #2

1529805304
Report to moderator
The World's Betting Exchange

Bet with play money. Win real Bitcoin. 5BTC Prize Fund for World Cup 2018.

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1529805304
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529805304

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529805304
Reply with quote  #2

1529805304
Report to moderator
1529805304
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529805304

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529805304
Reply with quote  #2

1529805304
Report to moderator
1529805304
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529805304

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529805304
Reply with quote  #2

1529805304
Report to moderator
RYXES
Member
**
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 10

Merit me or don't.


View Profile
April 02, 2018, 11:44:27 AM
 #2

Rather than using an 3rd party Overdrive tool you can set it up permanently yourself.

OC by changing your GPU memory timings using a BIOS editor.
Then patch it.
Then tweak your memory clocks on the script or on MSI Afterburner and with afterburner you can save your settings and profile and set it up to start on windows start up.

Cheers.

Merit me or don't.
Bigdrago
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 196
Merit: 0


View Profile
April 02, 2018, 11:54:04 AM
 #3

Rather than using an 3rd party Overdrive tool you can set it up permanently yourself.

OC by changing your GPU memory timings using a BIOS editor.
Then patch it.
Then tweak your memory clocks on the script or on MSI Afterburner and with afterburner you can save your settings and profile and set it up to start on windows start up.

Cheers.

Memory clocks on the script? Is that like an autoOC tool?
Eternu
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 257


Arianee:Smart-link Connecting Owners,Assets,Brands


View Profile
April 02, 2018, 12:32:51 PM
 #4

Here watch this video on YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=lS9HQjIwrRM
That is tutorial How to mod and flash your AMD GPUs' bios for mining, with those settings you will not need Overdriventool, as far as I know. Also there are other videos there that could help you in solving your problem.
But if you really want to stick with Overdriventool, maybe some settings are different on your other rig. So compare everything and see if there is difference between them.

arianee
• • • ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
Smart-link Connecting Owners, Assets And Brands
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ • • •
Discord
Telegram ⊐●⊏ Reddit
Twitter ⊐●⊏ Instagram
Medium ⊐●⊏ Linkedin
Bigdrago
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 196
Merit: 0


View Profile
April 02, 2018, 12:45:48 PM
 #5

Here watch this video on YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=lS9HQjIwrRM
That is tutorial How to mod and flash your AMD GPUs' bios for mining, with those settings you will not need Overdriventool, as far as I know. Also there are other videos there that could help you in solving your problem.
But if you really want to stick with Overdriventool, maybe some settings are different on your other rig. So compare everything and see if there is difference between them.

Only bios mod gives about 24 mh/s
With OC I get 31.x

I guess I have to shutdown the rig to make OC reset.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!