Belki komplo teorisi ama sanki birileri alttan eth toplamak için böyle bişeyler yapıyor ve kasıtlı olarak buna müdahele edilmiyor. Yoksa namı btc yi aşmış ve şu marketteki 1300 coinden belki yarısının altyapısını kullandığı ethereum böyle düşmemeli.beklemeye devam diyorum sadece zaten borsada eth veya tokenim yok walletta 400 dolarda olsa 500 dolarda 100 de olsa bekliyorlar.beklemeye devam etsinler
Evet biraz komplo teorisi oluyor ama ben de altında bu tarz bir şey arıyorum.Ben tekrar yükseleceğine özellikle 2018 de büyük yükseliş yaşayacağına inanıyorum.
arada uğraşiyorlar ether ile büyükler. canları sıkılıyo pezevenklerin biraz da eth ile uğraşalim diyip içine ediyorlar. 2017 yılı içerisinde anlık bi düşüş olmuştu hatirlarsaniz etherum'da 190 dolara kadar inmişti fiyati. o zamanlar sanirim 300 320 arasi seyrediyordu birden 250 yi görüp 1 günün sonunda 190 sonra hatta 160-150 lere geldi diye hatirliyorum. işte o zaman büyük oyun oynandi mesela cok kişi deli paralar kaldirdi alttan toplayan cok insan vardi. ben o zamanlar banka da olan parayi kredi kartlarini eksi hesapları kmh'lari allah ne verdiyse yapiştirmiştim eth'ye 250 ye kadar sarkinca 230 lardan döner diye o aralardan girmiştim sonra gerçi 190 lara dayandi sağdan soldan bu sefer de borç para aldim girdim

isterken de 1 ay sonra ödeyecem dedim. nitekim temmuz ortasinda cakilan fiyat dip olarak 130-140 seviyelerinden bu noktaya kadar geldi. bu arada ağustos sonunda sanirim 2.5x ile ciktim.. beklemek isterdim fakat nakitim yok dönemiyorum

şimdi gelelim asıl hikayeye o arada binlerce ether toplayanlar oldu.onların kazançlarını düşünün bir de para olmadan para da kazanilmiyor bu devir de neyle uğraşirsan uğraş.