Bitcoin Forum
November 29, 2020, 11:18:37 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.20.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: 1 2 3 [All]
  Print  
Author Topic: Adrenalin Driver and %15 hash increase?  (Read 2118 times)
mikbal
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 50
Merit: 0


View Profile
December 13, 2017, 09:20:42 AM
 #1

AMD released new drivers today and they claim %15 hash increase for rx 570 4gb.

Is anyone able to confirm this?
1606691917
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1606691917

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1606691917
Reply with quote  #2

1606691917
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
CryptonikaTrade
Member
**
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 85


View Profile
December 13, 2017, 10:40:21 AM
 #2

I hear it for the first time but I would like to try if it's not a fake

Permonik
Member
**
Offline Offline

Activity: 225
Merit: 10


View Profile
December 13, 2017, 11:04:10 AM
 #3

I hear it for the first time but I would like to try if it's not a fake
We need some proof...
ultiman2
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 104
Merit: 0


View Profile
December 13, 2017, 01:11:29 PM
 #4

i did some research and found in this article http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-software-adrenalin-edition,5384.html

AMD is drawing attention to its compute mode too, although it already existed in the Radeon Software Crimson ReLive driver. At least on the desktop, this mostly affects cryptocurrency miners. Click the Gaming tab in Radeon Settings, navigate to Global Settings, find the GPU Workload toggle and switch between Graphics or Compute optimizations. Unfortunately, AMD won’t comment on the specific differences between its Graphics and Compute settings. We did see a big difference after switching over to compute mode on a mining machine with one Radeon RX 480 and one Radon RX 580: it jumped from a combined 39.2 MH/s reported rate to 49.5 MH/s.

Vega owners won't see the Graphics/Compute switch in AMD's driver. According to company representatives, all of the features that benefit compute workloads are already enabled by default in Vega's architecture, so the switch isn't necessary.

but for what i see with a rx 570 modded bios i can have about 30 MH/s so maybe this driver is ok for people who dont want to mod bios and just run stock driver and bios and maybe just do some overclock
sundownz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 512


View Profile WWW
December 13, 2017, 02:14:46 PM
 #5

I am installing the new driver now... see if it does anything on Cryptonight mining.

For security, your account has been locked. Email acctcomp15@theymos.e4ward.com
sundownz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 512


View Profile WWW
December 13, 2017, 03:08:05 PM
 #6

I am installing the new driver now... see if it does anything on Cryptonight mining.

I am seeing a very small bump on my RX480s... looks like 3% or so on Cryptonight in SGminer 5.5.5 after enabling Compute mode.

Was sitting at ~610 H/S now I'm at ~630 H/S

For security, your account has been locked. Email acctcomp15@theymos.e4ward.com
Permonik
Member
**
Offline Offline

Activity: 225
Merit: 10


View Profile
December 13, 2017, 05:08:53 PM
 #7

I am installing the new driver now... see if it does anything on Cryptonight mining.


I am seeing a very small bump on my RX480s... looks like 3% or so on Cryptonight in SGminer 5.5.5 after enabling Compute mode.

Was sitting at ~610 H/S now I'm at ~630 H/S
Ok, that is a good for an old gpus. And what about rx vegas? How it's looking?
Woz2000
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 40
Merit: 0


View Profile
December 13, 2017, 05:16:12 PM
 #8

I wish I didn't try it last night.  Couldn't get it to work properly with my rig 1x580 and 3x570.  Wasted about 5 hours and ended up rolling back to old driver.
toptek
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1000


View Profile
December 13, 2017, 05:18:23 PM
 #9

they are pretty  sweet drivers and they work with Afterburner ...

For security, your account has been locked. Email acctcomp15@theymos.e4ward.com
Branko
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1260
Merit: 276


View Profile
December 13, 2017, 06:08:33 PM
 #10

So much disinformation in this thread Smiley
greenrain
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
December 13, 2017, 06:21:10 PM
 #11

In Radeon Pro Software Adrenalin Edition 17.12.1 compatible list, it't not included Rx VGA. So it's not supported for your Rx 470.
Branko
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1260
Merit: 276


View Profile
December 13, 2017, 06:38:55 PM
 #12

/facepalm


 Supported Products

Radeon Product Compatibility

Radeon Software Adrenalin Edition 17.12.1 is compatible with the following AMD Radeon products.

Note: AMD Radeon™ R9 Fury, Radeon™ Pro Duo, Radeon™ RX 400 Series, Radeon™ RX 500 Series and Radeon™ RX Vega Series graphics are only supported by Radeon Software Adrenalin Edition on Windows 7/10 64-bit.

Radeon Desktop Product Family Compatibility​
Radeon RX Vega Series Graphics   Radeon™ RX 500 Series Graphics
Radeon™ RX 400 Series Graphics   AMD Radeon™ Pro Duo
AMD Radeon™ R7 300 Series Graphics   AMD Radeon™ R7 2​00 Series Graphics
AMD Radeon™ R9 Fury Series Graphics   AMD Radeon™ R5 300 Series Graphics
AMD Radeon™ R9 Nano Series Graphics   AMD Radeon™ R5 200 Series Graphics
AMD Radeon™ R9 300 Series Graphics​   AMD Radeon™ HD 8500 - HD 8900 Series Graphics
AMD Radeon™ R9 200 Series Graphics   AMD Radeon™ HD 7700 - HD 7900 Series Graphics​
mikbal
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 50
Merit: 0


View Profile
December 13, 2017, 07:15:36 PM
 #13

Dag fix is not included in this driver. My rx 470 suffers a huge hash decrease compared to blockchain driver.
I am not sure why they claim %15 increase in the offical release document. There are some cool gaming related features in there tho
Metroid
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1400
Merit: 318


Xtreme Monster


View Profile
December 13, 2017, 09:04:08 PM
 #14

Dag fix is not included in this driver. My rx 470 suffers a huge hash decrease compared to blockchain driver.
I am not sure why they claim %15 increase in the offical release document. There are some cool gaming related features in there tho

Are you sure? Compute workload setting supposed to have the dag fix.

BTC Address: 1DH4ok85VdFAe47fSVXNVctxkFhUv4ujbR
Branko
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1260
Merit: 276


View Profile
December 13, 2017, 09:06:28 PM
 #15

Dag fix is not included in this driver. My rx 470 suffers a huge hash decrease compared to blockchain driver.
I am not sure why they claim %15 increase in the offical release document. There are some cool gaming related features in there tho

1. DAG fix IS included
2. Your RX480 suffer because you didn't care to read documentation and see that you have to switch from Graphics to Compute
3. They claim 15% increase in some GAMES
4. Yes, finally we don't need fraps and similar tools to see FPS and more in overlay, have performance log, change settings directly from game etc
Omg9500
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 0


View Profile
December 13, 2017, 09:11:52 PM
 #16

Can anybody confirm afterburner is working with these drivers? With my present drivers 17.11.4 (as with previous 17.11.3, 2 and 1) afterburner did nit work and I had to rely on somewhat buggy Sapphire TRIXX.
beskid
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 252
Merit: 103



View Profile
December 13, 2017, 09:33:38 PM
 #17

This driver increases performance in games and not in mining! Why test fate? The driver page does not say anything about using it in the mining.
Omg9500
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 0


View Profile
December 13, 2017, 10:36:32 PM
 #18

This driver increases performance in games and not in mining! Why test fate? The driver page does not say anything about using it in the mining.

17.11.4 also didn't say anything about mining but those drivers work well.... except that afterburner didn't work with that driver....
Omg9500
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 0


View Profile
December 13, 2017, 10:55:27 PM
 #19

@mikbal
Have you installed the new drivers? afterburner working for you?
adaseb
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2492
Merit: 1238



View Profile
December 13, 2017, 11:16:43 PM
 #20

Anyone tried this before with Windows 7 or does it only work with Windows 10?





.
.




░██████████████████░
████████████████████
█████████▀░░░███████
█████████░░▄████████
███████▀▀░░▀▀███████
███████▄▄░░▄▄███████
█████████░░█████████

█████████░░█████████

█████████▄▄█████████

████████████████████

░██████████████████░
░██████████████████░
████████████████████
████████████▀▀▀█▀███
███░▀█████▀░░░░░▀███
███▌░░░▀▀▀░░░░░░████
████▄░░░░░░░░░░░████
█████▀░░░░░░░░░█████

██████▄░░░░░▄▄██████

█████▄▄▄▄███████████

████████████████████

░██████████████████░
░██████████████████░
████████████████████
████████████████████
███████████▀▀░░▐████
███████▀▀░░░░░█████
████▀░░░▄█▀░░░▐█████
█████▄▄█▀░░░░░██████

███████▌▄▄▄▐██████

████████████████████

████████████████████

░██████████████████░
arielbit
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2366
Merit: 1026


View Profile
December 13, 2017, 11:20:28 PM
 #21

Anyone tried this before with Windows 7 or does it only work with Windows 10?

there is a download link for windows 7...it should work..

curious on what adrenaline will this bring to my old amd cards..
bovineplane
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 153
Merit: 2


View Profile WWW
December 14, 2017, 12:41:20 AM
 #22

I loaded it up for my slower rig to give it a test. The computer option is only present for the 4/5xx cards. I have a 460 and a 560 in this rig. Not present for the older 7850/7970(280) cards it runs. Monero mining. Using same clocks and XMR stak made zero difference in hash rates. Now mining stable for 15m. Havent tried any other coins (ETH) or cards.

TheBottomTurtle
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 53
Merit: 7


View Profile
December 14, 2017, 01:04:21 AM
 #23

How does this new driver feel about modified vBios?  Still need to patch the driver or does it work as is?

-TBT
arielbit
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2366
Merit: 1026


View Profile
December 14, 2017, 01:29:37 AM
 #24

I loaded it up for my slower rig to give it a test. The computer option is only present for the 4/5xx cards. I have a 460 and a 560 in this rig. Not present for the older 7850/7970(280) cards it runs. Monero mining. Using same clocks and XMR stak made zero difference in hash rates. Now mining stable for 15m. Havent tried any other coins (ETH) or cards.



lol the tahiti owners got the adrenaline not the cards..
bovineplane
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 153
Merit: 2


View Profile WWW
December 14, 2017, 01:29:59 AM
Last edit: December 14, 2017, 02:00:50 AM by bovineplane
 #25

I had to repatch but no issues after patch.

arielbit - I was testing this on a slower rig for stability. The 460 and 560 give me agood idea if there is a hashing difference on Monero. So far none. And they are Pitcairn and Tahiti. So far the drivers seem stable just as before without loss of hash for those looking to upgrade. Maybe the faster cards get a better boost.
Permonik
Member
**
Offline Offline

Activity: 225
Merit: 10


View Profile
December 14, 2017, 05:57:39 AM
 #26

I had to repatch but no issues after patch.

arielbit - I was testing this on a slower rig for stability. The 460 and 560 give me agood idea if there is a hashing difference on Monero. So far none. And they are Pitcairn and Tahiti. So far the drivers seem stable just as before without loss of hash for those looking to upgrade. Maybe the faster cards get a better boost.
Ok, what about vega and monero?
Apneal
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 220
Merit: 100


View Profile
December 14, 2017, 02:45:01 PM
 #27

Still no GPU Workload toggle for RX Vega it seems
Mattthev
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 854
Merit: 358


👉MINING-BIOS.eu💲⛏


View Profile WWW
December 14, 2017, 03:09:18 PM
 #28

Have anyboday actually benchmarked this driver?

Mining Bios with Performance Timings 👍 Mining-Bios.euPBE 1.7PBE 3 PRO👌⛏│AFFILIATE system 10% ref 💰💲BTC│👉 XMR-AEON-STAK 🔝⛏ Monero V9 (CNv4) ✅│XMRig AMD🔝⛏ CNv4 ✅
FIAT from BINANCE to REVOLUT 💳│🚀Upcoming/Active ICO list📈🤑│👉Free Bitcoin BTC Faucet💰💲│Guides:RX 470/480/570/580, VEGA Bios Mod Tutorial - SRB, PBE 💰💲│PBE.eu
CRYPTO to FIAT BTC💲💳│ How to Mine XMR/RYO and CN coins + Miners Downloads💰⛏│Guides:How to Mine AEON💰⛏
monerobiosedit@gmail.com│✅Did I help you? Give me some +Merit 🤜🤛👌
Permonik
Member
**
Offline Offline

Activity: 225
Merit: 10


View Profile
December 14, 2017, 03:23:09 PM
 #29

Still no GPU Workload toggle for RX Vega it seems
Yes, I know it. There is no option for vega because amd told me that this option is not needed coz vegas are already optimised for gpu workload.
What I want to know is if the monero hashing is the same like  on the blockchain driver?
Vit83
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 644
Merit: 100



View Profile WWW
December 14, 2017, 03:44:39 PM
 #30

nothing new with reds) driver driver driver)

changesl
Member
**
Offline Offline

Activity: 162
Merit: 10


View Profile
December 14, 2017, 03:46:10 PM
 #31

so powerful of the driver is ?

watching

★ ★ ★ ★ ★   DeepOnion  ✔  Anonymous and Untraceable Cryptocurrency  ✔  TOR INTEGRATED & SECURED   ★ ★ ★ ★ ★
› › › › ›  JOIN THE NEW AIRDROP ✈️    ★    ✔ VERIFIED WITH DEEPVAULT  ‹ ‹ ‹ ‹ ‹
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬   ANN  WHITEPAPER  FACEBOOK  TWITTER  YOUTUBE  FORUM   ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
P00P135
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 913
Merit: 121


View Profile
December 14, 2017, 04:27:36 PM
 #32

Still no GPU Workload toggle for RX Vega it seems

AMD Claims you don't have to toggle compute for Vega, but who really knows unless you test old compute drivers against current ones.
kapsel
Member
**
Offline Offline

Activity: 60
Merit: 10


View Profile
December 14, 2017, 04:39:50 PM
 #33

I have updated driver to the newest one 17.12.1 and now my rx 570 is stuck to 300 mhz core clock which cripples mining performance Sad Has anyone noticed something similiar ? I've had issues with radeon mining after the latest windows update, before the card would only do 19 mh/s eth max with blockchain driver, but now it's doing 6 which is completely not worth it.
laineux
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 192
Merit: 100


View Profile
December 14, 2017, 04:43:03 PM
 #34

I notice that this adrenalin driver makes configuration -cclock -mclock etc from claymore dual mining 10.0 with no effect

I use wattman to force configuration. Not easy at all.

Do you notice that ?
kapsel
Member
**
Offline Offline

Activity: 60
Merit: 10


View Profile
December 14, 2017, 05:00:00 PM
 #35

I notice that this adrenalin driver makes configuration -cclock -mclock etc from claymore dual mining 10.0 with no effect

I use wattman to force configuration. Not easy at all.

Do you notice that ?


For me nothing works, I switched the driver to "compute" mode, core clock is just stuck to 300mhz, adjusting it with msi afterburner or wattman does nothing, it's like the card thinks it's idle while working on claymore's ethminer.
Branko
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1260
Merit: 276


View Profile
December 14, 2017, 05:00:42 PM
 #36

Still no GPU Workload toggle for RX Vega it seems

Its good to read thread where you're making comments,  BEFORE you're making comments

Have anyboday actually benchmarked this driver?

No change in mining for RX cards, except it broke few things in some popular miners
I didn't see anything about Vega, although I didn't look too hard, as I don't own any

nothing new with reds) driver driver driver)

Jealous much?

I have updated driver to the newest one 17.12.1 and now my rx 570 is stuck to 300 mhz core clock which cripples mining performance Sad Has anyone noticed something similiar ? I've had issues with radeon mining after the latest windows update, before the card would only do 19 mh/s eth max with blockchain driver, but now it's doing 6 which is completely not worth it.

Not enough info, can't compute. What miner? What OC tool?
Wattman works for me on RX560s and RX580s, so its you, not driver (although, drives DID broke claymore voldage, frequency and fans control,
and temperature and fan speed report)
Mattthev
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 854
Merit: 358


👉MINING-BIOS.eu💲⛏


View Profile WWW
December 14, 2017, 05:20:44 PM
 #37

No change in mining for RX cards, except it broke few things in some popular miners
I didn't see anything about Vega, although I didn't look too hard, as I don't own any
Thx, I don't have any Vega either, but I'm still using 17.6.2 drivers and thinking about update those drivers Cheesy Seems like not to this one...

Mining Bios with Performance Timings 👍 Mining-Bios.euPBE 1.7PBE 3 PRO👌⛏│AFFILIATE system 10% ref 💰💲BTC│👉 XMR-AEON-STAK 🔝⛏ Monero V9 (CNv4) ✅│XMRig AMD🔝⛏ CNv4 ✅
FIAT from BINANCE to REVOLUT 💳│🚀Upcoming/Active ICO list📈🤑│👉Free Bitcoin BTC Faucet💰💲│Guides:RX 470/480/570/580, VEGA Bios Mod Tutorial - SRB, PBE 💰💲│PBE.eu
CRYPTO to FIAT BTC💲💳│ How to Mine XMR/RYO and CN coins + Miners Downloads💰⛏│Guides:How to Mine AEON💰⛏
monerobiosedit@gmail.com│✅Did I help you? Give me some +Merit 🤜🤛👌
kapsel
Member
**
Offline Offline

Activity: 60
Merit: 10


View Profile
December 14, 2017, 05:32:43 PM
 #38

I have updated driver to the newest one 17.12.1 and now my rx 570 is stuck to 300 mhz core clock which cripples mining performance Sad Has anyone noticed something similiar ? I've had issues with radeon mining after the latest windows update, before the card would only do 19 mh/s eth max with blockchain driver, but now it's doing 6 which is completely not worth it.

Not enough info, can't compute. What miner? What OC tool?
Wattman works for me on RX560s and RX580s, so its you, not driver (although, drives DID broke claymore voldage, frequency and fans control,
and temperature and fan speed report)

Here's as much information as possible, This is asus rx 570 strix 4gb, bios modded to 1500 strap, using windows 10 1709 and 10.0 claymore's dual miner, I have tried using msi afterburner and wattman for overclocking, but the card stays in idle mode for core clock resulting in crippled performance - https://i.imgur.com/XLnuXHn.png I have applied atikmdag patcher as with all of my other cards, and had no issues until the 1709 windows update. Now I can't force the gpu to work at anything but idle 300 mhz, I have tried deleting adrenaline drivers and going back to the blockchain ones, but it's still the same.
Branko
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1260
Merit: 276


View Profile
December 15, 2017, 01:18:22 PM
 #39

I have updated driver to the newest one 17.12.1 and now my rx 570 is stuck to 300 mhz core clock which cripples mining performance Sad Has anyone noticed something similiar ? I've had issues with radeon mining after the latest windows update, before the card would only do 19 mh/s eth max with blockchain driver, but now it's doing 6 which is completely not worth it.

Not enough info, can't compute. What miner? What OC tool?
Wattman works for me on RX560s and RX580s, so its you, not driver (although, drives DID broke claymore voldage, frequency and fans control,
and temperature and fan speed report)

Here's as much information as possible, This is asus rx 570 strix 4gb, bios modded to 1500 strap, using windows 10 1709 and 10.0 claymore's dual miner, I have tried using msi afterburner and wattman for overclocking, but the card stays in idle mode for core clock resulting in crippled performance - https://i.imgur.com/XLnuXHn.png I have applied atikmdag patcher as with all of my other cards, and had no issues until the 1709 windows update. Now I can't force the gpu to work at anything but idle 300 mhz, I have tried deleting adrenaline drivers and going back to the blockchain ones, but it's still the same.


Try to download more recent Afterburner, beta 16 is a bit old, there was few betas and final version released afterwards

http://www.guru3d.com/files-details/msi-afterburner-beta-download.html
bible
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
December 22, 2017, 10:04:01 AM
 #40

The GPU Workload toggler does not exist on my Adrenalin Driver's global settings.
Env - RX580, win7, DDU'ed.
Any advice would be gr8ly appreciated.
jmigdlc99
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 770
Merit: 282


View Profile WWW
December 26, 2017, 03:35:18 AM
 #41

Its been a few weeks since these drivers were released and the latest driver update i see is on 12/19/2017.

Am building a new rig and i'm posting on this thread to ask if anyone can confirm the hash rate increase while using the new Adrenalin driver? Or would i be better of with the 17.11.14 version?

0xacBBa937A57ecE1298B5d350f40C0Eb16eC5fA4B
yhoga45
Member
**
Offline Offline

Activity: 294
Merit: 13

dApps Development Automation Platform


View Profile
April 17, 2018, 02:32:30 AM
 #42

Does anyone know why my hashrate decreased with adrenaline 18.3.3, before using this driver I'm used blockchain driver and it's better than adrenaline. I've changed my graphic to compute mode, but the hashrate can't same with blockchain driver

jmigdlc99
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 770
Merit: 282


View Profile WWW
April 17, 2018, 08:43:43 AM
 #43

Does anyone know why my hashrate decreased with adrenaline 18.3.3, before using this driver I'm used blockchain driver and it's better than adrenaline. I've changed my graphic to compute mode, but the hashrate can't same with blockchain driver

More details about your problem will probably help us help you.

1. What GPU do you have?
2. What are coin are you mining?
3. What mining software are you using?
4. What was your hashrate then and now?
5. What are your overlcock settings?

0xacBBa937A57ecE1298B5d350f40C0Eb16eC5fA4B
Stoukie
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 1


View Profile
April 17, 2018, 09:38:24 AM
 #44

Running RX580's on the older Adrenalin Drivers 18.2.1, getting decent 29/30 Mh/s, will not upgrade until I have confirmation that the newest drivers does anything (positive) to enhance my hashrate.
androstan1234
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 252
Merit: 6


View Profile
April 18, 2018, 07:30:36 PM
 #45

Running RX580's on the older Adrenalin Drivers 18.2.1, getting decent 29/30 Mh/s, will not upgrade until I have confirmation that the newest drivers does anything (positive) to enhance my hashrate.

Same here.  I went from blockchain to 18.2.1.  Small hash rate bump.  Very stable.  Not changing anything for the foreseeable future.
scott d
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 203
Merit: 0


View Profile
July 19, 2018, 10:59:50 PM
 #46

hi guys.with adrenalin driver,  RX 4 series and RX 5 series work contemporany on same rig?
Vann
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728
Merit: 589


View Profile
July 20, 2018, 12:12:37 AM
 #47

hi guys.with adrenalin driver,  RX 4 series and RX 5 series work contemporany on same rig?

Yes. The Adrenaline drivers work for all GCN architecture cards, from Southern Islands cards through Vega.
scott d
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 203
Merit: 0


View Profile
July 23, 2018, 10:42:34 AM
 #48

tnx for reply Smiley . I tried and work great ( 460 570 480 )

hi guys.with adrenalin driver,  RX 4 series and RX 5 series work contemporany on same rig?

Yes. The Adrenaline drivers work for all GCN architecture cards, from Southern Islands cards through Vega.
Branko
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1260
Merit: 276


View Profile
July 23, 2018, 10:48:42 AM
 #49

tnx for reply Smiley . I tried and work great ( 460 570 480 )

hi guys.with adrenalin driver,  RX 4 series and RX 5 series work contemporany on same rig?

Yes. The Adrenaline drivers work for all GCN architecture cards, from Southern Islands cards through Vega.


You can always click "Supported products" on this link

https://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+10+-+64

and check for yourself...sooner or later support will drop, but RX4 and RX5 will probably
be supported for few more years
Pages: 1 2 3 [All]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!