DecompUS
Jr. Member
Activity: 98
Merit: 1
CAT.EX Exchange
|
|
March 31, 2019, 02:05:22 PM |
|
BNB için eğerki bu hafta içinde yeni bir İCO açıklaması yapılırsa fiyatı biraz daha yükselebilir.Binance yeni güncellemeler getirdiği sürece BNB her zaman kazandıracaktır.
|
● ● CATEX.io ● ● | | Transaction Mining Exchange | | ((((((( TRADE NOW )))))))
|
|
|
burkay
Full Member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
|
|
March 31, 2019, 02:12:45 PM |
|
Çok öncesinde açılan bir konu bu ama halen güncceliğini sürdürüyor, Öncesinde düşüncem aynıydı halende aynı, kendi döneminde trend neyse o kazandırır her zaman, Şimdi bnb prim yapıyor ve kazandırıyorda ama hiçbir borsanın coini ni hold projesi olarak görmüyorum, borsanın bir anda popülerliğinin düşmesi ve hacminin azalması kendi coinini dahi anında bitirebilir.
|
|
|
|
dodocum
|
|
March 31, 2019, 09:48:23 PM |
|
Çok öncesinde açılan bir konu bu ama halen güncceliğini sürdürüyor, Öncesinde düşüncem aynıydı halende aynı, kendi döneminde trend neyse o kazandırır her zaman, Şimdi bnb prim yapıyor ve kazandırıyorda ama hiçbir borsanın coini ni hold projesi olarak görmüyorum, borsanın bir anda popülerliğinin düşmesi ve hacminin azalması kendi coinini dahi anında bitirebilir.
Açıkçası aklımdan hemen hemen geçen bir şeyi yazmışsınız hocam. Bende BNB coini hold hareketi için uygun görmüyorum, borsanın en ufak bir negatif yanı olması durumunda bir çok şey farklı olabilir.
|
|
|
|
DecompUS
Jr. Member
CAT.EX Exchange
|
|
April 01, 2019, 08:19:08 AM |
|
BNB bu hafta pek bir yükseliş yapamadı.Ancak Binance CEOsu Twitterdan yeni bir duyuru yaptığında BNB tekrardan yükselişe başlayabilir sanırım.
|
|
|
|
emrears05
|
|
April 01, 2019, 04:46:05 PM |
|
binancede her yeni ico açıklanmasından sonra bnb de pump geliyor. bunun devamının başka sebeplerle de devam edeceğini düşünecek olursak 50-100 dolar aralığına ulaşması normal. ama önümüzdeki 2-3 sene böyle giderse artık bir ethereum fiyat rekoru da kırılabilir mi.
|
|
|
|
janocuk
Jr. Member
Activity: 532
Merit: 6
|
|
April 02, 2019, 08:59:18 AM |
|
bnb fiyatı rekorlara gelebilir evet ama kalıcı olur mu? zira her yeni gün yeni bir borsa açılıyor, yeni borsalarda tonla seçenek var. margin trading, otc trading, fiat desteği, mining derken tonla yenilikle geliyor. binance kafamıza markasını yerleştirdi evet ama başka borsalardaki sağlam seçeneklere de göz atmak gerek.
|
|
|
|
huseyin15
Member
Activity: 1106
Merit: 25
|
|
April 02, 2019, 09:00:59 AM |
|
Matic diye bir token var ve çekilişe katılabilmek için en az 50 bnb tutma zorunluluğu var. Bu da bnb nin fiyatına pozitif etki edecek.
|
|
|
|
phoneiX
Jr. Member
Activity: 392
Merit: 4
|
|
April 02, 2019, 10:07:15 AM |
|
Binancenin BNB için yeni İCO açıklamasının ardından fiyatı yükselmeye devam ediyor.Birkaç gün içinde sanırım BNB 17 $ın üzerine kadar Pumplanabilir.
|
HARA │ Empowering billions through data one byte at a time
|
|
|
Lydian
|
|
April 03, 2019, 10:56:45 AM |
|
binance token'i burada 1-2 yil önce duyurdugumda alipta elinde hala tutan varsa, helal olsun... o güzel bir kazanc sagladi. ben bile o günden bu güne ilk aldiklarimi, arada aldiklarimi elimde tutamadim, sabrim yetmedi, sattim baska seyler aldim vs. binance cok yakinda ATH'sini zorlayacaktir diye düsünüyorum. bu ay bi 25-30 dolar bekliyorum sahsen - bu, bitcoin destegi ile olur, desteksiz olur bilemem ama gidisat onu gösteriyor ki bitcoin 5binleri gececek bu gidisle...
ama 2-3 günde 1000-2000 dolar yükselen bitcoin, ayni hizda ve hatta daha hizli geri gelmesini de bilir... ki umarim artik 10binleri zorlamaya ciksin. bir yildir sabirla bekleyen onca arkadas var burada... ben de dahil...
|
|
|
|
mahmuterdem
Jr. Member
Activity: 196
Merit: 4
|
|
April 03, 2019, 10:59:56 AM |
|
binance token'i burada 1-2 yil önce duyurdugumda alipta elinde hala tutan varsa, helal olsun... o güzel bir kazanc sagladi. ben bile o günden bu güne ilk aldiklarimi, arada aldiklarimi elimde tutamadim, sabrim yetmedi, sattim baska seyler aldim vs. binance cok yakinda ATH'sini zorlayacaktir diye düsünüyorum. bu ay bi 25-30 dolar bekliyorum sahsen - bu, bitcoin destegi ile olur, desteksiz olur bilemem ama gidisat onu gösteriyor ki bitcoin 5binleri gececek bu gidisle...
ama 2-3 günde 1000-2000 dolar yükselen bitcoin, ayni hizda ve hatta daha hizli geri gelmesini de bilir... ki umarim artik 10binleri zorlamaya ciksin. bir yildir sabirla bekleyen onca arkadas var burada... ben de dahil...
fiyati yükseldikce cazibesini kaybedecektir. Kripto'nun kötü tarafida bu olsa gerek. Düsük olani almak kar yapmaya daha ilimli, yani yüksekden alip daha yüksege gidebilirde ama riski tasimak isteyen fazla kisi oldugunu sanmiyorum.
|
|
|
|
cacakax
Member
Activity: 299
Merit: 11
|
|
April 03, 2019, 11:13:03 AM |
|
Matic diye bir token var ve çekilişe katılabilmek için en az 50 bnb tutma zorunluluğu var. Bu da bnb nin fiyatına pozitif etki edecek.
nasıl katılıyoruz çekilişe ?
|
|
|
|
torrentco
|
|
April 03, 2019, 12:16:31 PM |
|
2-3 gunde 1000-2000 usd yukselen bitcoin mi? hocam sen nerden takip kriptoları edyorsun allasen? gelecekten filan mı
|
|
|
|
ForceDeltN
Jr. Member
Activity: 210
Merit: 2
|
|
April 04, 2019, 10:14:28 AM |
|
Binance yeni İCO açıklaması yaptığı için BNB hafif bir yükseliş yaptı ancak İCOya yakın son 20 gün BNB fiyatı Hodl yapanlar sayesinde biraz daha yükseliş gösterebilir.
|
HARA │ Empowering billions through data one byte at a time
|
|
|
saphine
Jr. Member
Activity: 481
|
|
April 04, 2019, 11:05:50 AM |
|
Adamlar her ICO açıkladığında fiyatlarına olumlu yansıyor, CELR ICO'sunda ise hafif düşme de olsa güzel toparladılar. Önümüzdeki ICO'da hodl olacağı için daha da artacaktır. Bu koşullarda ATH yapmaları gerçekten iyi çalıştıklarını gösteriyor.
|
|
|
|
cacakax
Member
|
|
April 04, 2019, 12:33:18 PM |
|
100 dolar olur mu sizce boğada ?
|
|
|
|
cyhngnbz
Jr. Member
Activity: 322
|
|
April 04, 2019, 12:48:39 PM |
|
yeni ico yapacaklar değeri daha da artacaktır ama içimi gıcıklıyor artık binance coin. insanlar tepki gösterebilir.
|
▬▬▬▬▬▬▬▬ Guider.travel ▬▬▬▬▬▬▬▬
|
|
|
Nuxxorcoin
Member
Activity: 332
Merit: 22
Turkish Translator
|
|
April 04, 2019, 01:14:58 PM |
|
BNB'nin geleceği şuan için çok parlak gözüküyor. Benim düşünceme göre şuan için yatırım yapılacak en sağlam altcoin. İlmik ilmiş işleyerek yeni projeler gerçekleştiriyorlar.
|
|
|
|
adempostaci
|
|
April 04, 2019, 03:36:11 PM |
|
Bnb nin geleceği belliydi zaten ico sayesinde bnb degerlendi. 1 ay önce 6 dolar iken şimdi 18 dolar. Bogada dahada değerlenecektir.
|
|
|
|
DecompUS
Jr. Member
CAT.EX Exchange
|
|
April 05, 2019, 08:32:37 AM |
|
BNB Binancenin güzel yenilikleri sayesinde artmaya başladı.Birkaç ay önce 1 BNB 6 $ iken şuanda 1 BNB 20 $a kadar çıkmış durumda.Binance İCOları sayesinde değeri dahada artacaktır.
|
|
|
|
cacakax
Member
|
|
April 05, 2019, 10:46:02 AM |
|
yukarda biri çekiliş falan demiş o çekilişe nasıl katılıyoruz ?
|
|
|
|
|