aliyagiz207 (OP)
|
|
January 21, 2018, 12:54:11 PM |
|
Ekibi biraz daha fazla büyütüp reklam olayını biraz daha geniş perdeye yaymaları gerekiyor. Biraz gölgelerde kalabilir yoksa.
Haklisiniz sosyal medyada youtube a gunluk video yuklemeyi saymazsaj cok etkisizler diger projeler gibi birseyler paylasmiyorlar maalesef
|
|
|
|
|
|
twiifm
|
|
January 24, 2018, 06:36:16 PM |
|
Her gün video paylaşıyorlar ama konuşmaktan başka bir şey yapmıyorlar, ortaya cihazları koysunlar, prototip koysunlar görelım kardeşim.
|
|
|
|
|
|
|
|
skip60
|
|
January 27, 2018, 08:49:36 AM |
|
Güzel bir proje ama beklenen etkiyi yapmadı, günlük videoları falan gereksiz gördüm ben biraz canlı demo yapsalar daha iyi olur tek bir video var oda belli belirsiz zaten, ödül katılımıda biraz karışık ama israil projesi olduğundan yineden yatırım toplarlar
|
|
|
|
aliyagiz207 (OP)
|
|
January 27, 2018, 11:52:22 AM |
|
blockchain sadece verimliliği artırmak ve maliyetleri azaltmaya değil, aynı zamanda fiziksel malların nasıl dağıtıldığını ve tüketildiğini de evrimleştirir.https://goo.gl/nD4u4h
|
|
|
|
dannybrown
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
January 29, 2018, 08:51:08 AM |
|
Projede son durum nedir ? elle tutulur birşey var mı? İnternette israil projeleri blockchaini ele geçirdi gibi bir haber görmüştüm. neredeyse her alanda proje üretmişler. O listede dav da var.
|
|
|
|
gokhan17
|
|
January 29, 2018, 06:22:24 PM |
|
İsrail projesi ve arkasında bancor da var, çok büyük ihtimal iyi bir para toplanacaktır. Değişik bir fikir ne kumar ne borsa nede banka tamamen kendine özgün bir fikir. Ben bu projenin eğer başarabilirse gelecekte çok değerlenecegini düşünüyorum
|
|
|
|
Dammitt
|
|
January 29, 2018, 08:37:13 PM |
|
Eyal arkasında olması veya Bancor arkasında olması farketmez durumu bir israilli proje mesela Lendoit erteledi. Bunun için daha erken bence konuşmak.
|
|
|
|
gokhan17
|
|
January 30, 2018, 12:49:59 PM |
|
Eyal arkasında olması veya Bancor arkasında olması farketmez durumu bir israilli proje mesela Lendoit erteledi. Bunun için daha erken bence konuşmak.
Ben öyle düşünüyorum birbirlerini destekleyen en büyük topluluk israilliler, ben projenin vizyon ve misyonunu da çok beğeniyorum açıkcası. Özellikle organ naklinde süreç çok önemli olduğundan projenin gelecekten yapabilirlerse tabi çok güzel amaçlara hizmet ediyor olması yüksek ihtimal
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aliyagiz207 (OP)
|
|
February 05, 2018, 03:41:05 PM |
|
Bu adamlar daha satış için tarih belirlemedi gerçekten ne yapmak istediklerine anlam vermek mümkün değil. Şu an tarih belirleseler en az 1 ay sonraya, satış ta 1 ay sürse etti sana 2 ay bunun daha pre-salesi var, tanıtımı var, pre-sale ile crowdsale arasında bekleme süresi var.. 3 ay daha sürecek
TGE 14 Mart 2018 Çarşamba günü saat 14:00'de başlayacak! Minimum katılım: 0.2 ETH = 2.000 DAV ETH fiyatına göre güncellenebilir.
|
|
|
|
|