Bitcoin Forum
May 27, 2024, 12:46:01 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 27.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 6 GPU Mining Rig problem  (Read 151 times)
DrJury (OP)
Member
**
Offline Offline

Activity: 122
Merit: 10


View Profile
December 24, 2017, 10:21:06 PM
 #1

Dear all and merry Christmas!

i builed 2 mining rigs with each 6 gpus (1 with gtx160 and the other with gtx170).
Connected everything intalled windows10 (1709), Drivers and everything.

following problem:
- device manager of 1060 rig shows 6 cards, 3 of them with CODE 12.
- device manager of 1070 rig shows 4 cards, 3 of them with CODE 12.

1060 rig specs:
6 EVGA 1060 ACX3.0
ASRock H81 pro BTC r2.0
EVGA 850 PSU
4 GB Ballistix RAM
Intel Pentium G3260 LGA1150
6 YIKESHU PCI USB Riser (IDE 4 PIN to 6PIN powered)

1070 rig specs:
6 Zotac 1070
ASRock H81 pro BTC r2.0
LC Power LC1200 PSU
4 GB Ballistix RAM
Intel Pentium G3260 LGA1150
6 YIKESHU PCI USB Riser (IDE 4 PIN to 6PIN powered)

I have tried everything from other threads nothing worked. Can somebody help me out?


smoolae
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 602
Merit: 106



View Profile
December 24, 2017, 10:57:12 PM
 #2

Hello, maybe you will find your answer from this thread https://bitcointalk.org/index.php?topic=2401059.0 Smiley
Merry Christmas and all the best!

DrJury (OP)
Member
**
Offline Offline

Activity: 122
Merit: 10


View Profile
December 25, 2017, 12:36:21 AM
 #3

tried anything from this post - still the same Problem!

Uchiiha-madara
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 32
Merit: 0


View Profile
December 25, 2017, 12:36:59 PM
 #4

first you need to make sure that all your power supply connectors are connected properly to the cards and the risers
and that your power supply is enough to supply all 6 cards , I am sure you already did that but I have to say it anyway :d
mostly your problem comes from the motherboard bios settings (enable 4g decoding  and using pcie gen1/gen2)
or from the cards driver , you can try to use the guru ddu driver uninstaller and install a new driver
hope that might help you
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!