Bitcoin Forum
November 16, 2018, 09:01:15 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11]  All
  Print  
Author Topic: [Forager] v18.10 - Multi-Pool profit switching miner (AMD/NVIDIA/CPU)  (Read 4891 times)
alucard20724
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 395
Merit: 250


View Profile
October 18, 2018, 04:26:33 AM
 #201

TeamRedMiner out.
I tried adding it, but i failed miserably.

{
    "Path": "teamredminer.exe",
    "Uri": "https://github.com/todxx/teamredminer/releases/download/v0.3.3/teamredminer-v0.3.3-win.zip",
   
    "Type": "AMD",
    "Arguments": [
        "-o #Protocol#://#Server#:#Port#",
        "-u #Login#",
        "-p #Password#",
        "--device #Devices#",
        "--api-listen",
        "--api-port #APIPort#",
        "#AlgorithmParameters#"
    ],
    "API": "xgminer",
    "APIPort": 4028,
    "Fee": 0.03,
    "Algorithms": {
        "Lyra2z": "-a lyra2z",
        "Phi2": "-a phi2"
    }
}
1542402075
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542402075

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542402075
Reply with quote  #2

1542402075
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
4ward
Member
**
Offline Offline

Activity: 385
Merit: 16


View Profile
October 18, 2018, 12:57:41 PM
 #202

Updates in Git:

fix SRBMiner API
add TeamRedMiner
JCEMiner updates
CastXMR update
WildRigMulti update
fix donation pools
CryptoNightV8 support

kerney666
Member
**
Online Online

Activity: 126
Merit: 11


View Profile
October 18, 2018, 02:47:59 PM
 #203

TeamRedMiner out.
I tried adding it, but i failed miserably.

We implemented the api to be compatible with sgminer but not the command line options. Hence, the arguments in your example are wrong. Let me see if I can get it going myself and dump a working example here, otherwise I’m sure devs will add it properly shortly.
4ward
Member
**
Offline Offline

Activity: 385
Merit: 16


View Profile
October 18, 2018, 03:06:05 PM
 #204

TeamRedMiner out.
I tried adding it, but i failed miserably.

We implemented the api to be compatible with sgminer but not the command line options. Hence, the arguments in your example are wrong. Let me see if I can get it going myself and dump a working example here, otherwise I’m sure devs will add it properly shortly.

it's already in the git Wink

alucard20724
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 395
Merit: 250


View Profile
October 29, 2018, 07:26:04 AM
 #205

TeamRedMiner out.
I tried adding it, but i failed miserably.

We implemented the api to be compatible with sgminer but not the command line options. Hence, the arguments in your example are wrong. Let me see if I can get it going myself and dump a working example here, otherwise I’m sure devs will add it properly shortly.

it's already in the git Wink

teamRedMiner isn't working with forager.. sometimes it works, but most of the time i get a miner error with teamredminer in the log file... haven't figured it out yet.

UPDATE:
you need to add "--platform=#GpuPlatform#",  to TeamRedMiner... fixed problem
wip
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
November 01, 2018, 04:44:06 PM
 #206

Hi 4ward,

JCE upgraded his GPU miner once again, he mention new source code which makes its impossible to benchmark within forager at this point.

Anything you maybe wanna take a look at?

Regards
wip
alucard20724
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 395
Merit: 250


View Profile
November 02, 2018, 02:14:05 AM
 #207

Hi 4ward,

JCE upgraded his GPU miner once again, he mention new source code which makes its impossible to benchmark within forager at this point.

Anything you maybe wanna take a look at?

Regards
wip

he's no longer supporting forager.  it's in the first post.  it's unprofitable for him.  I've just been doing what i can with version 18.10... however, i can't get srb 1.6.9 to work nor can i get jce 33b3 to work (keeps trying to mine with the integrated  graphics on the cpu and one other gpu, rather than just the two jpu), though 33b worked just fine.   i don't know how different 33b3 is from 33b.
wip
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
November 04, 2018, 07:42:51 PM
 #208

Hi 4ward,

JCE upgraded his GPU miner once again, he mention new source code which makes its impossible to benchmark within forager at this point.

Anything you maybe wanna take a look at?

Regards
wip

he's no longer supporting forager.  it's in the first post.  it's unprofitable for him.  I've just been doing what i can with version 18.10... however, i can't get srb 1.6.9 to work nor can i get jce 33b3 to work (keeps trying to mine with the integrated  graphics on the cpu and one other gpu, rather than just the two jpu), though 33b worked just fine.   i don't know how different 33b3 is from 33b.

Wow, i did miss that. However i think crypto for gpu just had its blast and it will come again, but when is the question.
I loved this interface.

However. i managed to get JCE 033b5 to benchmark and run flawless. ( i have integrated CPU graphics turned off in BIOS, so im not affected by your issue. i have a HDMI dongle in first gpu in my rigs.
https://www.ebay.com/itm/VGA-Virtual-Display-Adapter-HDMI-1-4-DDC-EDID-Dummy-Plug-Video-card-Lock-plate/282632024511
jammer81
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 25
Merit: 0


View Profile
November 06, 2018, 06:37:39 PM
 #209

Thankyou for the updates. I really didn't want to have to move to MPM beta.

much appreciated, i love Forager.
duboisi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 199
Merit: 100


View Profile
November 14, 2018, 05:04:33 AM
 #210

Today get message " Warning: No miners above MinProfit" and all mining activity stopped.
Anyone else get this?
cable_loco
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 1


View Profile
November 14, 2018, 04:26:01 PM
 #211

Today get message " Warning: No miners above MinProfit" and all mining activity stopped.
Anyone else get this?

+ 1

I am also receiving the same error message.

I will look at the logs later today to see if I can identify the issue

Disclaimer: I am not a programmer.


EDIT:

I temporary solved the issue by editing the Core.ps1 file with Notepad++

Line 427

$CDKResponse = Invoke-APIRequest -Url "https://api.coindesk.com/v1/bpi/currentprice/$LocalCurrency.json" -MaxAge 60 |

It appears that coindesk api is not responding to https request, so I deleted the "s" from https, so it looked like this

$CDKResponse = Invoke-APIRequest -Url "http://api.coindesk.com/v1/bpi/currentprice/$LocalCurrency.json" -MaxAge 60 |

Saved and relaunched and it's working again.

Hopefully someone smarter can provide a proper fix.





duboisi
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 199
Merit: 100


View Profile
November 15, 2018, 01:33:36 AM
 #212

It works. Thanks so much.
MinerMonitoring
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 32
Merit: 0


View Profile WWW
November 15, 2018, 05:50:40 AM
 #213

Coindesk added cloudflare support, so SSL certs changed and now it says invalid certificate for many softwares.

Today get message " Warning: No miners above MinProfit" and all mining activity stopped.
Anyone else get this?

+ 1

I am also receiving the same error message.

I will look at the logs later today to see if I can identify the issue

Disclaimer: I am not a programmer.


EDIT:

I temporary solved the issue by editing the Core.ps1 file with Notepad++

Line 427

$CDKResponse = Invoke-APIRequest -Url "https://api.coindesk.com/v1/bpi/currentprice/$LocalCurrency.json" -MaxAge 60 |

It appears that coindesk api is not responding to https request, so I deleted the "s" from https, so it looked like this

$CDKResponse = Invoke-APIRequest -Url "http://api.coindesk.com/v1/bpi/currentprice/$LocalCurrency.json" -MaxAge 60 |

Saved and relaunched and it's working again.

Hopefully someone smarter can provide a proper fix.






Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11]  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!