Bitcoin Forum
November 22, 2019, 06:02:51 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 [139] 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 ... 199 »
  Print  
Author Topic: PhoenixMiner 4.7c: fastest Ethereum/Ethash miner with lowest devfee (Win/Linux)  (Read 204754 times)
r3lentleSs
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 100


View Profile
December 12, 2018, 12:41:42 PM
 #2761

Just build a six GPU rig.
But when I run start.bat
The program try s to load 12 gpu's.
And then shuts down, because of the pagefile.
1574402571
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1574402571

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1574402571
Reply with quote  #2

1574402571
Report to moderator
1574402571
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1574402571

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1574402571
Reply with quote  #2

1574402571
Report to moderator
1574402571
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1574402571

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1574402571
Reply with quote  #2

1574402571
Report to moderator
The Bitcoin Forum is turning 10 years old! Join the community in sharing and exploring the notable posts made over the years.
1574402571
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1574402571

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1574402571
Reply with quote  #2

1574402571
Report to moderator
PhoenixMiner
Member
**
Offline Offline

Activity: 228
Merit: 13


View Profile
December 12, 2018, 01:09:29 PM
 #2762

So it's not possible to set -coin for devfee other that is mined?
I can't mine YOC and set "-coin ella" for dev fee?
  No, it is absolutely possible to mine YOC and set ella for devfee coin, but you have to do it in the epools.txt if your pools are specified in epools.txt. Also, in such case you are better off selecting a DBIX (add -coin dbix in the command-line/config.txt, and COIN: dbix in the epools.txt) for example because it is only at DAG epoch 17 and has much smaller DAG than Ella (DAG epoch 95):

Code:
POOL: YourYOCPool, WALLET: MyWallet, WORKER: MyWorkerName, PSW: x, COIN: dbix




Just build a six GPU rig.
But when I run start.bat
The program try s to load 12 gpu's.
And then shuts down, because of the pagefile.
   You have two sets of OpenCL drivers (one remaining from pre-18.10 drivers, and other from the 18.10, 18.11, or 18.12 drivers). The proper way to fix this is to use DDU to remove all AMD drivers then install the preferred driver. The quick and dirty way is to add -gpus 2,4,6,8,10,12 to your command line and ignore the "ghosts" of your cards.
jazz1984
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 5


View Profile
December 14, 2018, 07:56:44 AM
 #2763

Trying to use this miner in HiveOS with 3gb cards.
When it starts to mine dev fee, there is an error: "Allocating buffers failed with: clCreateBuffer (-61)." And miner hangs...
Is there possibility to switch off dev fee, maybe with hashrate drop? Is there an option like -nofee in claymore?
 
I've already switched my 3 Gb cards to other algo. They aren't working from today with such a big DAG file while Ethereum mining.
So there is no issue for 3Gb cards for ethereum? Only other coins and algos?
VasilyS
Member
**
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 10


View Profile WWW
December 14, 2018, 12:25:45 PM
 #2764

Trying to use this miner in HiveOS with 3gb cards.
When it starts to mine dev fee, there is an error: "Allocating buffers failed with: clCreateBuffer (-61)." And miner hangs...
Is there possibility to switch off dev fee, maybe with hashrate drop? Is there an option like -nofee in claymore?
 
I've already switched my 3 Gb cards to other algo. They aren't working from today with such a big DAG file while Ethereum mining.
So there is no issue for 3Gb cards for ethereum? Only other coins and algos?
Yes, only other coins. Also I tried this miner with latest Adrenalin drivers (18.12.2-Dec12) - unfortunately there is no control of fans.

  Cryptoprofi    /////  Everything about Crypto  /////
https://www.cryptoprofi.info/
john1010
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1232
Merit: 515


BBOD - The Best Crypto Derivatives Exchange


View Profile WWW
December 16, 2018, 03:33:52 PM
 #2765

For me the best driver so far without any problem is the 18.6.2 Radeon, I tried the latest but my pc crashes after I applied the dag patcher, it is impossible to run all my cards (all are moded) without the dag patcher, seems the latest driver has a problem with dag patcher.

Digital_Seytan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 0


View Profile
December 16, 2018, 04:13:28 PM
Last edit: December 16, 2018, 04:47:08 PM by Digital_Seytan
 #2766

Trying to use this Phoenixminer with 106-100 6gb cards.
When it starts to mine dev fee ssl, there is an error: "Allocating buffers failed with: clCreateBuffer (-61)." And miner hangs...
Is there possibility to switch off dev fee, maybe with hashrate drop? Is there an option like -nofee in claymore?
agismaniax
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 44
Merit: 0


View Profile
December 17, 2018, 12:39:32 AM
 #2767

I use phoenixminer 4.0b and right now I can't mine ETH with 3GB of VRAM (GTX 1060) on Windows 7 anymore. I'm going to switch to Ubuntu 16.04 immediately.
Branko
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 896
Merit: 261



View Profile
December 17, 2018, 10:45:38 AM
 #2768

I use phoenixminer 4.0b and right now I can't mine ETH with 3GB of VRAM (GTX 1060) on Windows 7 anymore. I'm going to switch to Ubuntu 16.04 immediately.

That will just give you 2 more months...why not immediately switch to something else?
agismaniax
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 44
Merit: 0


View Profile
December 17, 2018, 11:57:04 PM
 #2769

I use phoenixminer 4.0b and right now I can't mine ETH with 3GB of VRAM (GTX 1060) on Windows 7 anymore. I'm going to switch to Ubuntu 16.04 immediately.

That will just give you 2 more months...why not immediately switch to something else?

2 months is enough to sell those gpus and replace it with a bigger vram.  Grin
Simpson84
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
December 18, 2018, 11:10:35 AM
 #2770

I`ve got a problem with one of 1080Ti. Rig has 4 of them but only one has a problem. Here the log (I`ve replace wallet address with x):

Code:
2018.12.18:13:01:34.069: main Phoenix Miner 4.0b Windows/msvc - Release build
2018.12.18:13:01:34.069: main Cmd line: -coin eth -pool ssl://eu1.ethermine.org:5555 -wal x -proto 3 -cdm 1 -gpus 2 -eres 0
2018.12.18:13:01:34.311: main CUDA version: 10.0, CUDA runtime: 8.0
2018.12.18:13:01:34.407: main No OpenCL platforms found
2018.12.18:13:01:34.407: main Available GPUs for mining:
2018.12.18:13:01:34.407: main GPU1: GeForce GTX 1080 Ti (pcie 2), CUDA cap. 6.1, 11 GB VRAM, 28 CUs
2018.12.18:13:01:34.410: main NVML library initialized
2018.12.18:13:01:34.465: main Nvidia driver version: 417.35
2018.12.18:13:01:35.268: main Eth: Loading pools from epools.txt
2018.12.18:13:01:35.268: main Eth: Invalid wallet 'YourWallet.AM4' specified for pool 1 from epools.txt. Replace with a real wallet
2018.12.18:13:01:35.268: main Eth: Invalid wallet 'YourWallet.AM4' specified for pool 2 from epools.txt. Replace with a real wallet
2018.12.18:13:01:35.268: main Eth: the pool list contains 1 pool (1 from command-line)
2018.12.18:13:01:35.268: main Eth: primary pool: ssl://eu1.ethermine.org:5555
2018.12.18:13:01:35.268: main Starting GPU mining
2018.12.18:13:01:35.268: wdog Starting watchdog thread
2018.12.18:13:01:35.707: main Eth: Connecting to ethash pool ssl://eu1.ethermine.org:5555 (proto: QtMiner)
2018.12.18:13:01:35.731: eths Eth: Connected to SSL ethash pool eu1.ethermine.org:5555 (172.65.207.106)
2018.12.18:13:01:35.787: eths Eth: Send: {"id":1,"jsonrpc":"2.0","method":"eth_login","params":["0x88ce024cd3b60af4e0eec5c30147dde7be0540c6.AM4"]}

2018.12.18:13:01:35.876: eths Eth: Received: {"id":1,"jsonrpc":"2.0","result":true}
2018.12.18:13:01:35.877: eths Eth: Send: {"id":5,"jsonrpc":"2.0","method":"eth_getWork","params":[]}

2018.12.18:13:01:35.918: main Listening for CDM remote manager at port 3333 in read-only mode
2018.12.18:13:01:35.919: main GPU1: 37C 43%
2018.12.18:13:01:35.924: eths Eth: Received: {"id":5,"jsonrpc":"2.0","result":["0xb72dc697806dd2bf90f5096b7dccd0c0773581a5e564d1eb331828c6a19a5383","0x86551490879e95ff6ca429bb8c14e83d7063a872071818ef4ecf45377c0d5363","0x0112e0be826d694b2e62d01511f12a6061fbaec8bc02357593e70e52ba","0x696af5"]}
2018.12.18:13:01:35.925: eths Eth: New job #b72dc697 from ssl://eu1.ethermine.org:5555; diff: 4000MH
2018.12.18:13:01:35.925: GPU1 GPU1: Starting up... (0)
2018.12.18:13:01:35.926: GPU1 GPU1: Generating ethash light cache for epoch #230
2018.12.18:13:01:38.669: GPU1 Light cache generated in 2.7 s (16.3 MB/s)
2018.12.18:13:01:38.872: GPU1 GPU1: Allocating DAG for epoch #230 (2.80) GB
2018.12.18:13:01:38.972: GPU1 GPU1: Allocating light cache buffer (44.7) MB; good for epoch up to #230
2018.12.18:13:01:39.095: GPU1 GPU1: Generating DAG for epoch #230
2018.12.18:13:01:40.872: main Eth speed: 0.000 MH/s, shares: 0/0/0, time: 0:00
2018.12.18:13:01:41.778: GPU1 CUDART error in CudaProgram.cu:205 : unknown error (30)
2018.12.18:13:01:41.780: GPU1 GPU1 initMiner error: unknown error
2018.12.18:13:01:47.199: main Eth speed: 0.000 MH/s, shares: 0/0/0, time: 0:00
2018.12.18:13:01:47.199: wdog Thread(s) not responding. Restarting.
2018.12.18:13:01:47.199: eths Eth: Send: {"id":5,"jsonrpc":"2.0","method":"eth_getWork","params":[]}

I try to use -eres 0, -lidag 3 and nothing helps. After reboot GPU seems to be ok but after start mining GPU is going down and always receive this error
Quote
CUDART error in CudaProgram.cu:205 : unknown error (30)
Claymore also crashes. In afterburner also disappears stat info. I`ve also trying to install latest nVidia Drivers and Phoenix Miner but it also doesn`t helped.

Does anyone have any ideas?

FFI2013
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 908
Merit: 507


View Profile
December 18, 2018, 11:58:27 AM
 #2771

I use phoenixminer 4.0b and right now I can't mine ETH with 3GB of VRAM (GTX 1060) on Windows 7 anymore. I'm going to switch to Ubuntu 16.04 immediately.

That will just give you 2 more months...why not immediately switch to something else?

2 months is enough to sell those gpus and replace it with a bigger vram.  Grin
Thankfully I only have 2 1060 3gb I'm either going to sell and upgrade or maybe buy some more to add to the 2 and mine something else 
hobocoe
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
December 19, 2018, 05:27:54 AM
Last edit: December 19, 2018, 05:39:57 AM by hobocoe
 #2772

ever since 4.0b I have been having one hell of a time with my AMD rig.
I use Minerstat OS (linux based) and when they update a client its only that version available.
ever since 4.0b I have had "newer" cards have issues with stability and the OC/UV settings. I have RX 470/570/480's and the only ones I can get to work fine are 2 older 470 mining 4gb and 1 570 4gb. all the newer 570 gaming x, 480's and brand new 470 mining 8gb models all perform erratic and at low hashrate. the -altinit helps on the brand new 470 8gb models to get from 26ish mh to 29's but my OC/ UV settings are all off i cant push it nearly as far as i used to or as I can on a windows unit with 1 card. even on my windows test bench I have erratic behavior and messed up OC/UV on some cards, but not on others.

green kernels makes the new 470 8gb cards start off good but then plummet to 12ish mh. while the older 2- 470 and 1- 570 continue in the 29's..
nothing makes sense and I cant seem to get a single stable and repeatable group of settings together. what works once doesnt work again after a reboot.

before all this I had 4 cards running smoothly and with great OC/UV settings 1 card being a 480 8gb that now I have issues with.

is there something that Im missing? something that I should be trying? ive been messing with the optimized kernels but again I cant seem to find a stable repeatable situation.

thank you for any help

oh and I randomly get the "fatal error debugger detected" error some times it takes a couple reboots to clear it other times its fine
ivvi30
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
December 19, 2018, 06:00:59 PM
 #2773

https://b.radikal.ru/b04/1812/61/013ec5972fe3t.jpg


Hashrate on 56.7mh/s x2 asus Radeon RX 570 Series cards
4gb hynix, stitched timings.
kevyong
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
December 21, 2018, 02:24:43 AM
 #2774

Please add Yocoin for devfee to avoid switching DAGs.

Thank you!
mik_druid
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 159
Merit: 100


View Profile
December 21, 2018, 04:01:39 PM
 #2775

I'm trying to mine ubq via simple mining OS. There we have got PhoenixMiner 4.0a version not b. I'm receiving rejected shares form my pool. Heres config my config

-pool stratum2+tcp://eu2.ubiqpool.io:8008  -wal (addresshere) -coin ubq  Any ideas? Is a version able to mine UBQ?
Bogdan Imanaev
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
December 21, 2018, 08:09:13 PM
 #2776

Problem: the miner sometimes stops

Reproducibility: reproduced more often with a pool difficulty of 6g than with a difficulty of 4g

Connection string: PhoenixMiner.exe -pool sp.whalesburg.com:8082 -wal {wallet} -worker test -proto 2

Environment:
OS: Windows 10 x64
Miner version: PhoenixMiner 4.0b
GPUs: Radeon RX570 x6

System error log:
The name of the failed application: PhoenixMiner.exe, version: 0.0.0.0, timestamp: 0x5bfebc7d
The name of the failed module: PhoenixMiner.exe, version: 0.0.0.0, timestamp: 0x5bfebc7d
Exception code: 0xc0000409
Error offset: 0x000000000030b7b8
Failure Process ID: 0xc88

Screenshot: http://prntscr.com/ly2dqf

Miner_Storm
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
December 22, 2018, 01:29:15 AM
 #2777

Not Fixed problem with -cvddc on Beta for Blockchain driver?
ATrump
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
December 22, 2018, 08:36:34 PM
 #2778

PhoenixMiner, thanks a lot for your work!

Could you move card bus number before card name? It's hard to parse log to get it.
I mean change
"2018.12.22:13:38:35.674: main GPU1: GeForce GTX 1050 Ti (pcie 1), CUDA cap. 6.1, 3.9 GB VRAM, 6 CUs"
to
"2018.12.22:13:38:35.674: main GPU1: (pcie 1) GeForce GTX 1050 Ti, CUDA cap. 6.1, 3.9 GB VRAM, 6 CUs"

Or it will be great, if you add bus numbers to API.
1.2-GIGAHASH
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
December 22, 2018, 09:27:57 PM
 #2779

Problem: the miner sometimes stops

Reproducibility: reproduced more often with a pool difficulty of 6g than with a difficulty of 4g

Connection string: PhoenixMiner.exe -pool sp.whalesburg.com:8082 -wal {wallet} -worker test -proto 2

Environment:
OS: Windows 10 x64
Miner version: PhoenixMiner 4.0b
GPUs: Radeon RX570 x6

System error log:
The name of the failed application: PhoenixMiner.exe, version: 0.0.0.0, timestamp: 0x5bfebc7d
The name of the failed module: PhoenixMiner.exe, version: 0.0.0.0, timestamp: 0x5bfebc7d
Exception code: 0xc0000409
Error offset: 0x000000000030b7b8
Failure Process ID: 0xc88

Screenshot: http://prntscr.com/ly2dqf


similarly, we have the same problem
grand96
Member
**
Offline Offline

Activity: 257
Merit: 10


View Profile
December 25, 2018, 01:05:34 AM
 #2780

What the fuck is this? https://bitcointalk.org/index.php?topic=5089193.0
Pages: « 1 ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 [139] 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 ... 199 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!