Bitcoin Forum
September 21, 2021, 11:44:00 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 [243] 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 ... 473 »
  Print  
Author Topic: PhoenixMiner 5.7b: fastest Ethereum/Ethash miner with lowest devfee (Win/Linux)  (Read 685624 times)
Aalexandrion
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
July 25, 2020, 06:06:43 PM
 #4841

Hi, I have a rig of 5 cards. 4 of them are Saphire Nitro 470 of 4 gb and one is a Saphire nitro 580 of 8 GB. If I install the 8Gb cards in the main slot of the motherboard, then the windows system does not recognize the Rx 580 and one card that is spared with it.
If I put in the main slot one of the 4 Gb card, the minner works fine, and all cards are taking shares.
How to put the 8 Gb card in the main slot and get all the other cards to work?
I changed them with places, but all is the same.
1632224640
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632224640

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632224640
Reply with quote  #2

1632224640
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1632224640
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632224640

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632224640
Reply with quote  #2

1632224640
Report to moderator
1632224640
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632224640

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632224640
Reply with quote  #2

1632224640
Report to moderator
1632224640
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632224640

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632224640
Reply with quote  #2

1632224640
Report to moderator
stoniestfool
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 231
Merit: 100


View Profile
July 26, 2020, 12:57:45 AM
 #4842

is the ref parmeter outdated. i was testing phoenix but it said invalid parameter. I was trying -ref 50 and -REF 50. not luck. Also, does the mt work on 1070's. I have both amd rigs for the -ref question and 1070 rigs. I know -ref dont work on nvidia Smiley
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 253


View Profile
July 26, 2020, 01:15:31 AM
 #4843

is the ref parmeter outdated. i was testing phoenix but it said invalid parameter. I was trying -ref 50 and -REF 50. not luck. Also, does the mt work on 1070's. I have both amd rigs for the -ref question and 1070 rigs. I know -ref dont work on nvidia Smiley
There is no such parameter in PM.
cscheat
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 0


View Profile
July 26, 2020, 08:05:25 AM
Last edit: July 26, 2020, 08:15:58 AM by cscheat
 #4844

Guys need some help !

I'm running version 5.0e now.

Only issue now is the last GPU running slow (not being tuned?)

Autotune = same
set -gt = same

FYI all GPU are same specs AMD

For my 6 GPU RIG

GPU1,2,3,4,5,6, GPU6 will be the slowest of all

https://i.imgur.com/OCwO2ZT.png


For my 4 GPU RIG

GPU4 will be the slowest of all

https://i.imgur.com/nYpacSZ.png
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 253


View Profile
July 26, 2020, 08:07:23 AM
 #4845

Guys need some help !

I'm running version 5.0e now.

Only issue now is the last GPU running slow (not being tuned?)

FYI all GPU are same specs AMD

For my 6 GPU RIG

GPU1,2,3,4,5,6, GPU6 will be the slowest of all




For my 4 GPU RIG

GPU4 will be the slowest of all


Make autotune for -gt parameter.
cscheat
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 0


View Profile
July 26, 2020, 08:14:49 AM
 #4846

Thanks for the reply ! After set -gt for all GPU, the problem still same ...  Undecided

Autotune = same
set -gt = same

https://i.imgur.com/Zl9Yl2J.png

Guys need some help !

I'm running version 5.0e now.

Only issue now is the last GPU running slow (not being tuned?)

FYI all GPU are same specs AMD

For my 6 GPU RIG

GPU1,2,3,4,5,6, GPU6 will be the slowest of all

For my 4 GPU RIG

GPU4 will be the slowest of all

Make autotune for -gt parameter.
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 253


View Profile
July 26, 2020, 08:15:50 AM
 #4847

Thanks for the reply ! After set -gt for all GPU, the problem still same ...  Undecided



Guys need some help !

I'm running version 5.0e now.

Only issue now is the last GPU running slow (not being tuned?)

FYI all GPU are same specs AMD

For my 6 GPU RIG

GPU1,2,3,4,5,6, GPU6 will be the slowest of all

For my 4 GPU RIG

GPU4 will be the slowest of all

Make autotune for -gt parameter.
You set it manually? Or make autotune?
cscheat
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 0


View Profile
July 26, 2020, 08:16:43 AM
 #4848

Thanks for the reply ! After set -gt for all GPU, the problem still same ...  Undecided

https://i.imgur.com/Zl9Yl2J.png

Guys need some help !

I'm running version 5.0e now.

Only issue now is the last GPU running slow (not being tuned?)

FYI all GPU are same specs AMD

For my 6 GPU RIG

GPU1,2,3,4,5,6, GPU6 will be the slowest of all

For my 4 GPU RIG

GPU4 will be the slowest of all

Make autotune for -gt parameter.
You set it manually? Or make autotune?

Both same...
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 253


View Profile
July 26, 2020, 08:18:16 AM
 #4849

Thanks for the reply ! After set -gt for all GPU, the problem still same ...  Undecided



Guys need some help !

I'm running version 5.0e now.

Only issue now is the last GPU running slow (not being tuned?)

FYI all GPU are same specs AMD

For my 6 GPU RIG

GPU1,2,3,4,5,6, GPU6 will be the slowest of all

For my 4 GPU RIG

GPU4 will be the slowest of all

Make autotune for -gt parameter.
You set it manually? Or make autotune?

Both same...
Hmmm, it's strange... Try to launch mining only on that last GPU.
Need to try other miner to exclude miner bug.
cscheat
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 0


View Profile
July 26, 2020, 08:21:21 AM
 #4850

Thanks for the reply ! After set -gt for all GPU, the problem still same ...  Undecided

https://i.imgur.com/Zl9Yl2J.png

Guys need some help !

I'm running version 5.0e now.

Only issue now is the last GPU running slow (not being tuned?)

FYI all GPU are same specs AMD

For my 6 GPU RIG

GPU1,2,3,4,5,6, GPU6 will be the slowest of all

For my 4 GPU RIG

GPU4 will be the slowest of all

Make autotune for -gt parameter.
You set it manually? Or make autotune?

Both same...
Hmmm, it's strange... Try to launch mining only on that last GPU.
Need to try other miner to exclude miner bug.

now running only the last GPU.. still same issue !

https://i.imgur.com/GHKRu2M.png
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 253


View Profile
July 26, 2020, 08:23:22 AM
 #4851

now running only the last GPU.. still same issue !

Try on any other miner - and than will seek something else.
satcomcom
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1176
Merit: 295



View Profile
July 26, 2020, 08:42:51 AM
 #4852

now running only the last GPU.. still same issue !



What operating system? Drivers version? What are the full launch options?
cscheat
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 0


View Profile
July 26, 2020, 08:45:12 AM
 #4853

now running only the last GPU.. still same issue !

https://i.imgur.com/GHKRu2M.png

What operating system? Drivers version? What are the full launch options?

Hi, I am using Windows 10 64bit, Driver 19.4.3

Code:

timeout 5
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

PhoenixMiner.exe -pool asia1.ethermine.org:4444 -pool2 us1.ethermine.org:4444 -wal wallet.rig -proto 3 -acm -pass x -lidag 1 -wdog 0 -hstats 2 -tt 75 -mt 1 -cvddc 875 -mvddc 875 -cclock 1025 -mclock 2025
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 253


View Profile
July 26, 2020, 08:45:23 AM
 #4854

now running only the last GPU.. still same issue !



What operating system? Drivers version? What are the full launch options?
What does it matter? 5 of 6 identical cards mine mormal, 6th slower. System and drivers here no matter, imho.
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 253


View Profile
July 26, 2020, 08:46:15 AM
 #4855

now running only the last GPU.. still same issue !



What operating system? Drivers version? What are the full launch options?

Hi, I am using Windows 10 64bit, Driver 19.4.3

Code:

timeout 5
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

PhoenixMiner.exe -pool asia1.ethermine.org:4444 -pool2 us1.ethermine.org:4444 -wal wallet.rig -proto 3 -acm -pass x -lidag 1 -wdog 0 -hstats 2 -tt 75 -mt 1 -cvddc 875 -mvddc 875 -cclock 1025 -mclock 2025
Cards identical? Have the same video memory manufacter?
cscheat
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 0


View Profile
July 26, 2020, 08:46:43 AM
 #4856

now running only the last GPU.. still same issue !

https://i.imgur.com/GHKRu2M.png

What operating system? Drivers version? What are the full launch options?

Hi, I am using Windows 10 64bit, Driver 19.4.3

Code:

timeout 5
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

PhoenixMiner.exe -pool asia1.ethermine.org:4444 -pool2 us1.ethermine.org:4444 -wal wallet.rig -proto 3 -acm -pass x -lidag 1 -wdog 0 -hstats 2 -tt 75 -mt 1 -cvddc 875 -mvddc 875 -cclock 1025 -mclock 2025
Cards identical? Have the same video memory manufacter?

Yes, All the same cards & memory...

It just always happen at the last gpu..
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 253


View Profile
July 26, 2020, 08:47:33 AM
 #4857

now running only the last GPU.. still same issue !



What operating system? Drivers version? What are the full launch options?

Hi, I am using Windows 10 64bit, Driver 19.4.3

Code:

timeout 5
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

PhoenixMiner.exe -pool asia1.ethermine.org:4444 -pool2 us1.ethermine.org:4444 -wal wallet.rig -proto 3 -acm -pass x -lidag 1 -wdog 0 -hstats 2 -tt 75 -mt 1 -cvddc 875 -mvddc 875 -cclock 1025 -mclock 2025
Cards identical? Have the same video memory manufacter?

Yes, All the same cards & memory...

It just always happen at the last gpu..
Other miners have the same speed drop on last card?
cscheat
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 0


View Profile
July 26, 2020, 08:50:12 AM
 #4858

now running only the last GPU.. still same issue !

https://i.imgur.com/GHKRu2M.png

What operating system? Drivers version? What are the full launch options?

Hi, I am using Windows 10 64bit, Driver 19.4.3

Code:

timeout 5
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

PhoenixMiner.exe -pool asia1.ethermine.org:4444 -pool2 us1.ethermine.org:4444 -wal wallet.rig -proto 3 -acm -pass x -lidag 1 -wdog 0 -hstats 2 -tt 75 -mt 1 -cvddc 875 -mvddc 875 -cclock 1025 -mclock 2025
Cards identical? Have the same video memory manufacter?

Yes, All the same cards & memory...

It just always happen at the last gpu..
Other miners have the same speed drop on last card?

Before this, I tried Claymore V15.. all good !

https://i.imgur.com/ppX5rnZ.png
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 253


View Profile
July 26, 2020, 08:51:53 AM
 #4859

now running only the last GPU.. still same issue !



What operating system? Drivers version? What are the full launch options?

Hi, I am using Windows 10 64bit, Driver 19.4.3

Code:

timeout 5
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

PhoenixMiner.exe -pool asia1.ethermine.org:4444 -pool2 us1.ethermine.org:4444 -wal wallet.rig -proto 3 -acm -pass x -lidag 1 -wdog 0 -hstats 2 -tt 75 -mt 1 -cvddc 875 -mvddc 875 -cclock 1025 -mclock 2025
Cards identical? Have the same video memory manufacter?

Yes, All the same cards & memory...

It just always happen at the last gpu..
Other miners have the same speed drop on last card?

Before this, I tried Claymore V15.. all good !



Try with -mt 0 instead of -mt 1. Just to check.
satcomcom
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1176
Merit: 295



View Profile
July 26, 2020, 08:54:24 AM
 #4860

Yes, All the same cards & memory...

It just always happen at the last gpu..

Using the MSI Afterburner, is the consumption of the last card different from the rest?
Pages: « 1 ... 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 [243] 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 ... 473 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!