Bitcoin Forum
June 13, 2024, 12:36:31 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 27.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 [252] 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 ... 499 »
  Print  
Author Topic: PhoenixMiner 6.2c: fastest Ethereum/Ethash miner with lowest devfee (Win/Linux)  (Read 784680 times)
ThomasDiy
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile WWW
August 16, 2020, 07:47:10 AM
 #5021

Currently running a mixed card Rig, Windows10 4-Rx570, 4-Rx580, 2-1070ti, 4-5700 Xt. So 14 GPU miner. My rig was crashing roughly every six hours after the 5.0 update. Now it's been running fine the last several days. Since the 5.1c Update. But here's what's happening. I'll get an error such as GPU10 not responding, then threads not responding. Restarting. It'll say waiting 15 seconds for previous instant to close. Remove two logs, to keep total size under 200 MB. Then CUDE version.

The miner just sits there and flashes and does not restart or continue mining. The miner window also freezes preventing me from closing it. So I'm forced to do a system restart. Because I cannot even close it in of task manager. I can still scroll up and down and see the box. So it's not completely frozen. But it's basically not doing anything.
madpapa
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
August 16, 2020, 09:50:50 AM
 #5022

https://drive.google.com/file/d/1j0knCX-h97vcW91JCmwqxmKCCCA8dHND/view?usp=sharing

I really don't know what to do to avoid this error message. Any idea?
scryptr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1796
Merit: 1028



View Profile WWW
August 16, 2020, 11:35:05 AM
 #5023

guys which vertion of phoenix is better?for me after some hours program restarting.
posible to mine with 2gb graphic cards or not?

If you read the very first sentence. Do you really think you can mine with a 2 GB card?

4GB CARDS ARE NEAR THE END--

There are other algorithms for 2 GB cards.  Phoenixminer is the wrong miner for you.  During the very first year of Ethereum mining I was able to solo-mine ETH with 2GB GTX 960 cards.  I found 2 blocks of 5 ETH, but within 2 weeks, it was impossible to find a block by solo-mining.  And, I mean solo-mining with a wallet, not on a pool.  Claymore's miner was not available yet for dual mining.       --scryptr

TIPS:  BTC - 1Fs4uZ6a9ABYBTaHGUfqcwCQmeBRxkKRQT    DASH - XrK81tW31SLsVvZ2WX9VhTjpT6GXJPLdbQ
          SCRYPTR'S NOTEBOOK: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5035515.msg46035530#msg46035530
          GITHUB: "github.com/scryptr"  MERIT is appreciated, also.  Thanks!
Jonet
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 82
Merit: 3


View Profile
August 16, 2020, 11:47:18 AM
 #5024

Hi

I moved to PhoenixMiner from Claymore to be able to mine ETH a few more months with my RX580 4GB cards. I understand there is no -strap or -rxboost option for AMD cards. Do you guys use a seperate tool to apply straps or did you flash the cards?
The straps provided by Claymore was a bit better than the timings that I flashed to the cards. Win 10


Yeah you can use AMD Memory Tweak
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5123724.0
I recommend you to first run with Claymore and open AMD Memory Tweak to check which parameters have been set then copy all these values, switch to Phoenix Miner and set those values after 1 min or so. You can use a simple batch on Windows start up to set these values after the miner is up.

Strong recommend you to find out which -gt number is the best and fix it on the config file

My config

Asus RX 580 8GB samsung memory

30.1 Mh/s

--R2W 31 --RC 75 --RRD 5 --RCDRA 26 --RCDR 26 --RCDWA 14 --RCDW 14 --RFC 184 --RP_WRA 55 --RASMACTWR 33 --RASMACTRD 28 --ACTWR 9 --ACTRD 10 --RAS2RAS 101 --RP 24 --WRPLUSRP 30 --REF 45

-cclock 1100
-cvddc 800
-mclock 2050
-mvddc 825

Thanks, but according to deadsix (one of the latest post in the AMD Mem Tweak thread) it's not possible to read the timings from the card. This is however not important if there is another way to find a good strap. I have 580 Nitro+ 4GB and suppose it's the most used card in mining.
There is a GUI and a CLI version but no explanation on how to use them. You run the CLI version followed by the settings you listed? --R2W and so on?
scryptr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1796
Merit: 1028



View Profile WWW
August 16, 2020, 04:36:39 PM
 #5025

What is a good remote monitor? Similar to Claymore remote monitor.

CLAYMORE REMOTE MONITOR WORKS WELL--

PhoenixMiner was designed to run in a compatible fashion to Claymore's miner.  Claymore's "ETHMan" remote monitor works well with PhoenixMiner, it is easy to read, and lets a miner know when a problem pops up.       --scryptr

TIPS:  BTC - 1Fs4uZ6a9ABYBTaHGUfqcwCQmeBRxkKRQT    DASH - XrK81tW31SLsVvZ2WX9VhTjpT6GXJPLdbQ
          SCRYPTR'S NOTEBOOK: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5035515.msg46035530#msg46035530
          GITHUB: "github.com/scryptr"  MERIT is appreciated, also.  Thanks!
Dark Oopa
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 83
Merit: 0


View Profile
August 16, 2020, 05:47:30 PM
 #5026

Hello,

i have a problem with my rig under win 7 (3x 470 4Go)

It worked longer whith blockchain driver + claymore than my win 10 ones, but when I updated to driver 20.5.1 + phoenix, I only have 10 Mhs for every GPU.
They are in compute mode so the problem does not comes to that.

Is it a known problem for win 7?

thx
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1484
Merit: 253


View Profile
August 16, 2020, 07:24:50 PM
 #5027

Hello,

i have a problem with my rig under win 7 (3x 470 4Go)

It worked longer whith blockchain driver + claymore than my win 10 ones, but when I updated to driver 20.5.1 + phoenix, I only have 10 Mhs for every GPU.
They are in compute mode so the problem does not comes to that.

Is it a known problem for win 7?

thx
For Win7 there is no new blockchain drivers. And old ones is too old and can't properly work with big memory buffers close to 4Gb.
So you need at least Win10 and drivers like 20.4.2.
thenewguy_intown
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
August 16, 2020, 08:02:31 PM
 #5028

hi guys
can I ask why you guys are mining and whats the profit in it?

I last mined 2018 and then stopped working on it. I have 7 card 570 4GB rig and I just started on my rig today after 2 years.

....
ETH: Share accepted (47 ms)!
ETH: 08/16/20-20:43:58 - New job from eu.etc.epool.io:8008
ETH - Total Speed: 177.463 Mh/s, Total Shares: 28, Rejected: 0, Time: 00:00
ETH: GPU0 25.593 Mh/s, GPU1 24.968 Mh/s, GPU2 24.988 Mh/s, GPU3 25.925 Mh/s, GPU4 25.945 Mh/s, GPU5 25.024 Mh/s, GPU6 25.019 Mh/s
ETH: 08/16/20-20:44:01 - SHARE FOUND - (GPU 0)
....

I was just thinking to sell the GPUs and repay my bills Smiley.


Looking forward for your comments

xeridea
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 449
Merit: 251


View Profile WWW
August 16, 2020, 10:24:21 PM
 #5029

What is a good remote monitor? Similar to Claymore remote monitor.

CLAYMORE REMOTE MONITOR WORKS WELL--

PhoenixMiner was designed to run in a compatible fashion to Claymore's miner.  Claymore's "ETHMan" remote monitor works well with PhoenixMiner, it is easy to read, and lets a miner know when a problem pops up.       --scryptr
Yeah figured that out... Seems to all work except doesn't show shares accepted/stale... Oh well.

Profitability over time charts for many GPUs - http://xeridea.us/charts

BTC:  bc1qr2xwjwfmjn43zhrlp6pn7vwdjrjnv5z0anhjhn LTC:  LXDm6sR4dkyqtEWfUbPumMnVEiUFQvxSbZ Eth:  0x44cCe2cf90C8FEE4C9e4338Ae7049913D4F6fC24
waywoos
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 124
Merit: 2


View Profile
August 16, 2020, 10:39:09 PM
 #5030

hi guys
can I ask why you guys are mining and whats the profit in it?

I last mined 2018 and then stopped working on it. I have 7 card 570 4GB rig and I just started on my rig today after 2 years.

....
ETH: Share accepted (47 ms)!
ETH: 08/16/20-20:43:58 - New job from eu.etc.epool.io:8008
ETH - Total Speed: 177.463 Mh/s, Total Shares: 28, Rejected: 0, Time: 00:00
ETH: GPU0 25.593 Mh/s, GPU1 24.968 Mh/s, GPU2 24.988 Mh/s, GPU3 25.925 Mh/s, GPU4 25.945 Mh/s, GPU5 25.024 Mh/s, GPU6 25.019 Mh/s
ETH: 08/16/20-20:44:01 - SHARE FOUND - (GPU 0)
....

I was just thinking to sell the GPUs and repay my bills Smiley.


Looking forward for your comments



no one mining will buy 4gb cards right now. will be obsolete by December. hopefully you can sell to a gamer perhaps
forato
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 237
Merit: 100


View Profile
August 16, 2020, 11:58:22 PM
 #5031

hello guys

I use ETHOS with phoenixminer. And it is very good.

But i want to add some configs like "Remote control options: -cdm 2"

does anyone knows wher do i have to imput this parameter on ETHOS?

I tryed on local.conf. but did not work

tks
greasepit
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 1


View Profile
August 17, 2020, 11:55:29 AM
 #5032

Hi

I moved to PhoenixMiner from Claymore to be able to mine ETH a few more months with my RX580 4GB cards. I understand there is no -strap or -rxboost option for AMD cards. Do you guys use a seperate tool to apply straps or did you flash the cards?
The straps provided by Claymore was a bit better than the timings that I flashed to the cards. Win 10


Yeah you can use AMD Memory Tweak
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5123724.0
I recommend you to first run with Claymore and open AMD Memory Tweak to check which parameters have been set then copy all these values, switch to Phoenix Miner and set those values after 1 min or so. You can use a simple batch on Windows start up to set these values after the miner is up.

Strong recommend you to find out which -gt number is the best and fix it on the config file

My config

Asus RX 580 8GB samsung memory

30.1 Mh/s

--R2W 31 --RC 75 --RRD 5 --RCDRA 26 --RCDR 26 --RCDWA 14 --RCDW 14 --RFC 184 --RP_WRA 55 --RASMACTWR 33 --RASMACTRD 28 --ACTWR 9 --ACTRD 10 --RAS2RAS 101 --RP 24 --WRPLUSRP 30 --REF 45

-cclock 1100
-cvddc 800
-mclock 2050
-mvddc 825

Thanks, but according to deadsix (one of the latest post in the AMD Mem Tweak thread) it's not possible to read the timings from the card. This is however not important if there is another way to find a good strap. I have 580 Nitro+ 4GB and suppose it's the most used card in mining.
There is a GUI and a CLI version but no explanation on how to use them. You run the CLI version followed by the settings you listed? --R2W and so on?


You are not gonna need the straps (use -mt 1 on Phoenix), just copy all the timings from the GUI and test them on PhoenixMiner, after everything is stable you can set a .bat file (CLI version) to start up on Windows like mine:

TIMEOUT /T 60
C:\Users\Rig1\Downloads\amdmemorytweak-master\amdmemorytweak-master\win\WinAMDTweak.exe --R2W 31 --RC 75 --RRD 5 --RCDRA 26 --RCDR 26 --RCDWA 14 --RCDW 14 --RFC 184 --RP_WRA 55 --RASMACTWR 33 --RASMACTRD 28 --ACTWR 9 --ACTRD 10 --RAS2RAS 101 --RP 24 --WRPLUSRP 30 --REF 45
DeanWinchester
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
August 17, 2020, 12:04:54 PM
 #5033

Hello. Yesterday I got a problem with Phoenix on my RX470 4GB. What happened?
Quote
2020.08.17:14:53:15.490: main Eth speed: 28.548 MH/s, shares: 1/0/0, time: 0:06
2020.08.17:14:53:15.490: main GPUs: 1: 9.080 MH/s (0) 2: 5.851 MH/s (0) 3: 3.396 MH/s (0) 4: 3.394 MH/s (0) 5: 3.413 MH/s (0) 6: 3.415 MH/s (1)

2 days ago mined without any problems.

***
RX470 4GB
40 GB Virtual Memmory
Blockchain Drivers

today updated to 20.8.1 - not working too.
fyde90
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
August 17, 2020, 12:18:05 PM
 #5034

Do you plan to add support for 20.30-1109583?
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1484
Merit: 253


View Profile
August 17, 2020, 12:21:54 PM
 #5035

Hello. Yesterday I got a problem with Phoenix on my RX470 4GB. What happened?
Quote
2020.08.17:14:53:15.490: main Eth speed: 28.548 MH/s, shares: 1/0/0, time: 0:06
2020.08.17:14:53:15.490: main GPUs: 1: 9.080 MH/s (0) 2: 5.851 MH/s (0) 3: 3.396 MH/s (0) 4: 3.394 MH/s (0) 5: 3.413 MH/s (0) 6: 3.415 MH/s (1)

2 days ago mined without any problems.

***
RX470 4GB
40 GB Virtual Memmory
Blockchain Drivers

today updated to 20.8.1 - not working too.
You need Windows 10 and drivers 20.4.2.
commandera
Member
**
Offline Offline

Activity: 243
Merit: 71


View Profile
August 17, 2020, 01:22:48 PM
 #5036

Defee tried to connect

https://imgur.com/a/ERSwHVS

i'm not sure what the problem
used ssl 5555 and 4444 and disabled windows defender

same issue
DeanWinchester
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
August 17, 2020, 02:24:09 PM
 #5037

Hello. Yesterday I got a problem with Phoenix on my RX470 4GB. What happened?
Quote
2020.08.17:14:53:15.490: main Eth speed: 28.548 MH/s, shares: 1/0/0, time: 0:06
2020.08.17:14:53:15.490: main GPUs: 1: 9.080 MH/s (0) 2: 5.851 MH/s (0) 3: 3.396 MH/s (0) 4: 3.394 MH/s (0) 5: 3.413 MH/s (0) 6: 3.415 MH/s (1)

2 days ago mined without any problems.

***
RX470 4GB
40 GB Virtual Memmory
Blockchain Drivers

today updated to 20.8.1 - not working too.
You need Windows 10 and drivers 20.4.2.


Doesn't work.
https://prnt.sc/u10z6x

also I can't open AMD Software Settings and turn on the Compute mode.

temporalminer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
August 17, 2020, 02:37:21 PM
 #5038

How to use the commands -straps, -vmt1, -vmt2, -vmt3, and -vmr on 1080Ti? I tried -nvmem 2 and the commands still are not recognized.

The miner is not recognizing the commands when I put in the bat file

UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1484
Merit: 253


View Profile
August 17, 2020, 02:46:56 PM
 #5039

Hello. Yesterday I got a problem with Phoenix on my RX470 4GB. What happened?
Quote
2020.08.17:14:53:15.490: main Eth speed: 28.548 MH/s, shares: 1/0/0, time: 0:06
2020.08.17:14:53:15.490: main GPUs: 1: 9.080 MH/s (0) 2: 5.851 MH/s (0) 3: 3.396 MH/s (0) 4: 3.394 MH/s (0) 5: 3.413 MH/s (0) 6: 3.415 MH/s (1)

2 days ago mined without any problems.

***
RX470 4GB
40 GB Virtual Memmory
Blockchain Drivers

today updated to 20.8.1 - not working too.
You need Windows 10 and drivers 20.4.2.


Doesn't work.
https://prnt.sc/u10z6x

also I can't open AMD Software Settings and turn on the Compute mode.


Write your command line and screenshot of launching. To see 1st screen after launch.
I recommend to delete drivers via DDU and install again.
DeanWinchester
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
August 17, 2020, 08:11:47 PM
 #5040

Hello. Yesterday I got a problem with Phoenix on my RX470 4GB. What happened?
Quote
2020.08.17:14:53:15.490: main Eth speed: 28.548 MH/s, shares: 1/0/0, time: 0:06
2020.08.17:14:53:15.490: main GPUs: 1: 9.080 MH/s (0) 2: 5.851 MH/s (0) 3: 3.396 MH/s (0) 4: 3.394 MH/s (0) 5: 3.413 MH/s (0) 6: 3.415 MH/s (1)

2 days ago mined without any problems.

***
RX470 4GB
40 GB Virtual Memmory
Blockchain Drivers

today updated to 20.8.1 - not working too.
You need Windows 10 and drivers 20.4.2.


Doesn't work.
https://prnt.sc/u10z6x

also I can't open AMD Software Settings and turn on the Compute mode.


Write your command line and screenshot of launching. To see 1st screen after launch.
I recommend to delete drivers via DDU and install again.


Problem solved, thanks for the help.
Pages: « 1 ... 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 [252] 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 ... 499 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!