Bitcoin Forum
April 02, 2020, 01:40:32 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 [217] 218 »
  Print  
Author Topic: PhoenixMiner 4.9c: fastest Ethereum/Ethash miner with lowest devfee (Win/Linux)  (Read 227192 times)
commandera
Member
**
Offline Offline

Activity: 81
Merit: 14


View Profile
March 26, 2020, 08:23:55 AM
 #4321

I really need one answer

now i have Rig 6 GPU 169 Mh/s to 168 Mh/s Hashrate

and i got refunded something by Amazon 311$

so now i want buy new GPU price max 400$ i can add 90$ more

Which best GPU to buy for 400$ ?

i have much enough my PSU , PhoenixMiner says using 650w to 660w
and my psu 1200 platinum

So i can buy any card , guide me for best Hashrate

Really can't go wrong with a RX5700 non-XT. The only reason to go non-xt is there is maybe a 3% performance increase but a 15% price increase. This is also before any modifications. If you want to mod comfortably with less chance of bricking, go with a dual bios card. My card of choice is the XFX RX 5700. I am glad it has dual bios because when I tried to mod it the first time it wouldn't boot, so flipped the switch back to the other BIOS and resolved the issue. Sometimes you can get lucky and get a MSI Mech for $299 as a refurb. I have 2 of them and they get 55MH/s but I will say, I haven't had any luck with the Evoke at all. The best I can get them, after modification, is 52.4MH/s.

But it is your money you can spend it how you see fit.


I see my cards all x3 XFX 570 8gb and x2 580 8gb
there no new bios to update or not sue what mean mod but no new bios for the gpu's

the 580 gpu have 2 bios ( compute mode and gaming mode ) in box have guide
now using compute will try gaming mode and see

also here one , my 570 micron 31.800 mh/s and same card with micron too max 27 mh/s
this micron confused me

i will buy RX5700 wish is samsung memory

what is your memory type ?
580 hynix 27 max will try later but checking stable or not


 
1585834832
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585834832

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585834832
Reply with quote  #2

1585834832
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1585834832
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585834832

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585834832
Reply with quote  #2

1585834832
Report to moderator
1585834832
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585834832

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585834832
Reply with quote  #2

1585834832
Report to moderator
1585834832
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585834832

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585834832
Reply with quote  #2

1585834832
Report to moderator
commandera
Member
**
Offline Offline

Activity: 81
Merit: 14


View Profile
March 26, 2020, 03:35:50 PM
 #4322

168mh/s to 174 mh/s only 2 clicks
( GPU 580 8gb out of box it came with Bios Compute Mode by default )
the 2 gpu give me 27.822 and second 27.825 mh/s max oc

https://imgur.com/7vWFv0t

switched bios to gaming mode ( i just move it up )

got 172 mh/s max 2 gpu with gaming mode 29.833 and 29.835 mh/s without OC
https://imgur.com/V4I8HXA

i oc'd and got around 174 or 173 mh/s

done
_________
i have downloaded PhoenixMiner  idk this main or what
https://phoenix-miner.github.io
extract password is : phoenix


and i'm running from phoenix from bitcointalk in  173 or 174
 now running 177.300 phoenixminer downloaded from website https://phoenix-miner.github.io

https://imgur.com/vv4EsfB

bios switch more 4 or 5 mh/s

downloaded from https://phoenix-miner.github.io more 5,4,6 mh/s

and i really did not notice Which gpu's did more mh/s exactly i was focused 580 only


Total  10.xxx mh/s
and all settings are ready you just need to change wallet

reply me if you see is better or not to share that
Sorry pros , just want post something useful

wish help you all Good luck everyone
UnclWish
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 1064
Merit: 253


View Profile
March 26, 2020, 04:01:38 PM
Merited by nc50lc (1)
 #4323

168mh/s to 174 mh/s only 2 clicks
( GPU 580 8gb out of box it came with Bios Compute Mode by default )
the 2 gpu give me 27.822 and second 27.825 mh/s max oc

https://imgur.com/7vWFv0t

switched bios to gaming mode ( i just move it up )

got 172 mh/s max 2 gpu with gaming mode 29.833 and 29.835 mh/s without OC
https://imgur.com/V4I8HXA

i oc'd and got around 174 or 173 mh/s

done
_________
i have downloaded PhoenixMiner  idk this main or what
https://phoenix-miner.github.io
extract password is : phoenix


and i'm running from phoenix from bitcointalk in  173 or 174
 now running 177.300 phoenixminer downloaded from website https://phoenix-miner.github.io

https://imgur.com/vv4EsfB

bios switch more 4 or 5 mh/s

downloaded from https://phoenix-miner.github.io more 5,4,6 mh/s

and i really did not notice Which gpu's did more mh/s exactly i was focused 580 only


Total  10.xxx mh/s
and all settings are ready you just need to change wallet

reply me if you see is better or not to share that
Sorry pros , just want post something useful

wish help you all Good luck everyone
Another scammed software...
Phoenix Miner can be downloaded from this forum thread without any passwords. No other places.
Binary100100
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 116
Merit: 2


View Profile
March 26, 2020, 08:14:27 PM
Last edit: March 26, 2020, 08:30:04 PM by Binary100100
Merited by nc50lc (1)
 #4324

168mh/s to 174 mh/s only 2 clicks
( GPU 580 8gb out of box it came with Bios Compute Mode by default )
the 2 gpu give me 27.822 and second 27.825 mh/s max oc

https://imgur.com/7vWFv0t

switched bios to gaming mode ( i just move it up )

got 172 mh/s max 2 gpu with gaming mode 29.833 and 29.835 mh/s without OC
https://imgur.com/V4I8HXA

i oc'd and got around 174 or 173 mh/s

done
_________
i have downloaded PhoenixMiner  idk this main or what
https://phoenix-miner.github.io
extract password is : phoenix


and i'm running from phoenix from bitcointalk in  173 or 174
 now running 177.300 phoenixminer downloaded from website https://phoenix-miner.github.io

https://imgur.com/vv4EsfB

bios switch more 4 or 5 mh/s

downloaded from https://phoenix-miner.github.io more 5,4,6 mh/s

and i really did not notice Which gpu's did more mh/s exactly i was focused 580 only


Total  10.xxx mh/s
and all settings are ready you just need to change wallet

reply me if you see is better or not to share that
Sorry pros , just want post something useful

wish help you all Good luck everyone
Another scammed software...
Phoenix Miner can be downloaded from this forum thread without any passwords. No other places.

I agree 100%.
At least we can see the sourcecode on Phoenix-Miner github.
https://github.com/Phoenix-Miner/PhoenixMiner/releases

Where's his?

I'm betting that he modified the script to change the developer address and donation fee to his. Why else go through all of the trouble of making a website, paying for a dns, editing the script, etc? How does it benefit us by not knowing how these "improvements" were accomplished? Is he more talented with code than PhoenixMiner himself? If so, then why didn't he just make his own?

Way too sketchy. Plus... why password protect it?
Nothing makes any sense.

MD5's are different too:
Original:  CE8428657B926A7374310344A37FDB67B93A348D1CE12901A7FFCD8FF41291ED
Modified: 3E171E25D7A27193CB2F8E72ED75FCE156C1926C98714D4585087D46CDA1DBB8

But that could be from him encrypting his.
Strange thing is I opened both zip files (original and his) and didn't observe any differences other than the 15KB size variation. The .exe itself doesn't appear to be modified.
So... I'm not sure what he's trying to accomplish here, how or why.
motomart
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
March 27, 2020, 04:20:26 PM
 #4325

Sapphire Pulse 5700 - 56 MH/s Hashrate - https://www.youtube.com/watch?v=mUhno8pVRhI

I tried modifying straps with Red Bios Editor but changes are not saved... when I reopen moded bios it still shows it's original values for 1750, 1800, 1875 2000 MHz.
Tried running as admin, saving with new name, overwriting but there is no change
It's XFX 5700
hustleman
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 102
Merit: 5


View Profile
March 27, 2020, 04:56:50 PM
 #4326

Sapphire Pulse 5700 - 56 MH/s Hashrate - https://www.youtube.com/watch?v=mUhno8pVRhI

I tried modifying straps with Red Bios Editor but changes are not saved... when I reopen moded bios it still shows it's original values for 1750, 1800, 1875 2000 MHz.
Tried running as admin, saving with new name, overwriting but there is no change
It's XFX 5700

When you are modifying... after you change the first set of bios, are you clicking save before you go on to the next set of bios to change?  If you are not, thats what you need to do.  Example:

First set of bios straps:  Copy 1500 down thru 2000.  Click Save button... Name whatever you want to name it.

Go into second set of bios straps: Copy 1500 to everything below.  Click Save button, name this whatever you want to, just be able to distinguish the difference between this second (fully correct) version from the first one you saved.

After you have done this, use this second version to flash onto gpu.  You can delete the first version you saved, as it is obsolete. 

You have to save each bios mod each time in order for both mods to save.

Hope that makes sense.
motomart
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
March 27, 2020, 05:34:50 PM
 #4327

Sapphire Pulse 5700 - 56 MH/s Hashrate - https://www.youtube.com/watch?v=mUhno8pVRhI

I tried modifying straps with Red Bios Editor but changes are not saved... when I reopen moded bios it still shows it's original values for 1750, 1800, 1875 2000 MHz.
Tried running as admin, saving with new name, overwriting but there is no change
It's XFX 5700

When you are modifying... after you change the first set of bios, are you clicking save before you go on to the next set of bios to change?  If you are not, thats what you need to do.  Example:

First set of bios straps:  Copy 1500 down thru 2000.  Click Save button... Name whatever you want to name it.

Go into second set of bios straps: Copy 1500 to everything below.  Click Save button, name this whatever you want to, just be able to distinguish the difference between this second (fully correct) version from the first one you saved.

After you have done this, use this second version to flash onto gpu.  You can delete the first version you saved, as it is obsolete. 

You have to save each bios mod each time in order for both mods to save.

Hope that makes sense.

Thanks hustleman, I followed your directions exactly but still not saved. I don't know what I'm doing wrong but I always end up with the straps from original bios.
Semtex72
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 0


View Profile
March 27, 2020, 08:53:23 PM
 #4328

Sapphire Pulse 5700 - 56 MH/s Hashrate - https://www.youtube.com/watch?v=mUhno8pVRhI

I tried modifying straps with Red Bios Editor but changes are not saved... when I reopen moded bios it still shows it's original values for 1750, 1800, 1875 2000 MHz.
Tried running as admin, saving with new name, overwriting but there is no change
It's XFX 5700

When you are modifying... after you change the first set of bios, are you clicking save before you go on to the next set of bios to change?  If you are not, thats what you need to do.  Example:

First set of bios straps:  Copy 1500 down thru 2000.  Click Save button... Name whatever you want to name it.

Go into second set of bios straps: Copy 1500 to everything below.  Click Save button, name this whatever you want to, just be able to distinguish the difference between this second (fully correct) version from the first one you saved.

After you have done this, use this second version to flash onto gpu.  You can delete the first version you saved, as it is obsolete. 

You have to save each bios mod each time in order for both mods to save.

Hope that makes sense.

Thanks hustleman, I followed your directions exactly but still not saved. I don't know what I'm doing wrong but I always end up with the straps from original bios.
It works fine with me as well
Semtex72
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 0


View Profile
March 27, 2020, 08:56:20 PM
Last edit: March 27, 2020, 10:51:03 PM by Semtex72
 #4329

ANyone else still suffering from bad ATI drivers for RX cards? I'm getting Crazy
RX 580 cards works fine with ALL drivers up to latest 20.3.1.
I have 8 5700's and they all work well so I am not sure what the issue that person is having.
May I ask what Mobo?
One rig is a Biostar TB85 and the other is on a AMD Micro ATX board from MSI, I think.  I am planning on moving the cards from the AMD board to another TB85 as soon as I find some time to do it.
Ok, B250 Mining Expert here. It looks like it might be the usual problem, a riser. Had some issues. Changed to all new, but there are some of the new with small faults. 008 version seems to be the best.
I still have issues witn my RX5700 rigs. I discovered today that with Poenix and at least the latest driver, when running more than 4 cards, the cards over 4 users full wattage e.g. 147W vs 108W . That might be at least one of my problems. But also RX5700 with 4+ cards needs yours best risers. Considering moving to Linux.
SerpentXSF
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 5


View Profile
March 28, 2020, 01:20:04 AM
 #4330

Asrock Challenger RX 5700 (Non-XT) - I got it 24/7 stable with the following settings in Phoenix mining ETH. I also share some tips for those like myself who experience AMD drivers crashing and resetting their clocks in Windows. Check it out below.

Config:   0.850 vcore | 1350 core | 1840 Mem | 56.97 Mhs | 118 watts

I can get to 58 Mhs + but it is not 24/7 stable with current drivers, I also modified my GPU in past content released on my channel.

Improved ETH Hashrate | Red Bios Editor Mem Mod
https://youtu.be/LwGUJjQgj38

Red Bios Editor - More Power Tool (Igor's Lab):
https://www.igorslab.de/red-bios-editor-bios-eintraege-anpassen-optimieren-und-noch-stabiler-uebertakten-navi-unlimited/

Force flash your GPU vbios, but MAKE SURE to always back up your original.
Commands to run:

amdvbflash -unlockrom 0

amdvbflash -p -f 0 NAMEOFYOURBIOS.rom

Updated - MorePowerTool - 1.2
https://www.igorslab.de/morepowertool-amd-radeon-rx-5700-und-rx-5700-xt-tweaking-und-uebertaktungssoftware/2/
plastkort
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
March 28, 2020, 07:19:40 PM
 #4331

Having major issues with settings of clocks and memspeeds after converting from windows to Linux. the OC settings just wont get applied, in windows I used overdriveNTTool to set this with no problem. but in linux it tells me i need to be root in order to set it, and both my user is root. using Debian.

now my miners psu's are whining alot, running at 130 watts each card, but on windows it was doing well on 60watts.

hope to get some kicks in the right direction here :-)
Semtex72
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 0


View Profile
March 28, 2020, 09:51:54 PM
Last edit: March 29, 2020, 01:39:07 AM by Semtex72
 #4332

Asrock Challenger RX 5700 (Non-XT) - I got it 24/7 stable with the following settings in Phoenix mining ETH. I also share some tips for those like myself who experience AMD drivers crashing and resetting their clocks in Windows. Check it out below.

Config:   0.850 vcore | 1350 core | 1840 Mem | 56.97 Mhs | 118 watts

I can get to 58 Mhs + but it is not 24/7 stable with current drivers, I also modified my GPU in past content released on my channel.

Improved ETH Hashrate | Red Bios Editor Mem Mod
https://youtu.be/LwGUJjQgj38

Red Bios Editor - More Power Tool (Igor's Lab):
https://www.igorslab.de/red-bios-editor-bios-eintraege-anpassen-optimieren-und-noch-stabiler-uebertakten-navi-unlimited/

Force flash your GPU vbios, but MAKE SURE to always back up your original.
Commands to run:

amdvbflash -unlockrom 0

amdvbflash -p -f 0 NAMEOFYOURBIOS.rom

Updated - MorePowerTool - 1.2
https://www.igorslab.de/morepowertool-amd-radeon-rx-5700-und-rx-5700-xt-tweaking-und-uebertaktungssoftware/2/
It's easy to get good speeds with one card. The more cards you add, the more strange things happens. My GTX 1660 TI rigs have uptime of several weeks.. Early test of MorePowerTool did not help either.
Binary100100
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 116
Merit: 2


View Profile
March 29, 2020, 02:03:11 AM
 #4333

Asrock Challenger RX 5700 (Non-XT) - I got it 24/7 stable with the following settings in Phoenix mining ETH. I also share some tips for those like myself who experience AMD drivers crashing and resetting their clocks in Windows. Check it out below.

Config:   0.850 vcore | 1350 core | 1840 Mem | 56.97 Mhs | 118 watts

I can get to 58 Mhs + but it is not 24/7 stable with current drivers, I also modified my GPU in past content released on my channel.

Improved ETH Hashrate | Red Bios Editor Mem Mod
https://youtu.be/LwGUJjQgj38

Red Bios Editor - More Power Tool (Igor's Lab):
https://www.igorslab.de/red-bios-editor-bios-eintraege-anpassen-optimieren-und-noch-stabiler-uebertakten-navi-unlimited/

Force flash your GPU vbios, but MAKE SURE to always back up your original.
Commands to run:

amdvbflash -unlockrom 0

amdvbflash -p -f 0 NAMEOFYOURBIOS.rom

Updated - MorePowerTool - 1.2
https://www.igorslab.de/morepowertool-amd-radeon-rx-5700-und-rx-5700-xt-tweaking-und-uebertaktungssoftware/2/
It's easy to get good speeds with one card. The more cards you add, the more strange things happens. My GTX 1660 TI rigs have uptime of several weeks.. Early test of MorePowerTool did not help either.

Right? Especially for my XFX 570 Rigs. Half of them are Micron and the other half is Hynix.
One default setting is 1100/2000 where the other is 1180/1950. Exact same card just different memory.
As far as overclocking goes I have it set to:
-acm -wdog 1 -tt 70 -hstats 2 -powlim -5 -cvddc 900 -cclock 1100 -mvddc 900 -mclock 2010 -fanmin 25 -fanmax 90
and average 29MH/s each except for one which only gives me 26MH/s. It bugs the hell out of me!
If I change anything even a little everything goes crazy. I start getting incorrect shares, hardware errors, crashes and best case scenario it significant (at least 10%) drop in hash rate.
Example: If I set the mclock to 2000 (instead of 2010) I lose average 27.5MH/s across the board. Even the one that gives me 26MH/s when it's set to 2010. Doesn't make any sense.
I even try -mclock 2010,2010,2010,2010,2000,2010,2010,2010 (changing only the 5th card) and nothing happens. Like I said, it bugs the hell out of me.

My XFX 5700 rig of just 3 identical cards (so far) has a card that will not ever go beyond 1800Mhz. It just can't. The others will go up to 1820 but crash after a couple of hours (day max) 1810 is fairly stable but as soon as I move that card to even 1805 it'll start hashing 0MH/s within an hour. I'm always trying to optimize it though. But I've reflashed the bios, played around with drivers, used MorePowerTool, etc. It seems like there are a lot of people on here that have their own little "sweet spot" for the relatively same equipment and what works for one person doesn't always work for everyone else.
commandera
Member
**
Offline Offline

Activity: 81
Merit: 14


View Profile
March 29, 2020, 02:58:33 AM
 #4334

Asrock Challenger RX 5700 (Non-XT) - I got it 24/7 stable with the following settings in Phoenix mining ETH. I also share some tips for those like myself who experience AMD drivers crashing and resetting their clocks in Windows. Check it out below.

Config:   0.850 vcore | 1350 core | 1840 Mem | 56.97 Mhs | 118 watts

I can get to 58 Mhs + but it is not 24/7 stable with current drivers, I also modified my GPU in past content released on my channel.

Improved ETH Hashrate | Red Bios Editor Mem Mod
https://youtu.be/LwGUJjQgj38

Red Bios Editor - More Power Tool (Igor's Lab):
https://www.igorslab.de/red-bios-editor-bios-eintraege-anpassen-optimieren-und-noch-stabiler-uebertakten-navi-unlimited/

Force flash your GPU vbios, but MAKE SURE to always back up your original.
Commands to run:

amdvbflash -unlockrom 0

amdvbflash -p -f 0 NAMEOFYOURBIOS.rom

Updated - MorePowerTool - 1.2
https://www.igorslab.de/morepowertool-amd-radeon-rx-5700-und-rx-5700-xt-tweaking-und-uebertaktungssoftware/2/
It's easy to get good speeds with one card. The more cards you add, the more strange things happens. My GTX 1660 TI rigs have uptime of several weeks.. Early test of MorePowerTool did not help either.

Right? Especially for my XFX 570 Rigs. Half of them are Micron and the other half is Hynix.
One default setting is 1100/2000 where the other is 1180/1950. Exact same card just different memory.
As far as overclocking goes I have it set to:
-acm -wdog 1 -tt 70 -hstats 2 -powlim -5 -cvddc 900 -cclock 1100 -mvddc 900 -mclock 2010 -fanmin 25 -fanmax 90
and average 29MH/s each except for one which only gives me 26MH/s. It bugs the hell out of me!
If I change anything even a little everything goes crazy. I start getting incorrect shares, hardware errors, crashes and best case scenario it significant (at least 10%) drop in hash rate.
Example: If I set the mclock to 2000 (instead of 2010) I lose average 27.5MH/s across the board. Even the one that gives me 26MH/s when it's set to 2010. Doesn't make any sense.
I even try -mclock 2010,2010,2010,2010,2000,2010,2010,2010 (changing only the 5th card) and nothing happens. Like I said, it bugs the hell out of me.

My XFX 5700 rig of just 3 identical cards (so far) has a card that will not ever go beyond 1800Mhz. It just can't. The others will go up to 1820 but crash after a couple of hours (day max) 1810 is fairly stable but as soon as I move that card to even 1805 it'll start hashing 0MH/s within an hour. I'm always trying to optimize it though. But I've reflashed the bios, played around with drivers, used MorePowerTool, etc. It seems like there are a lot of people on here that have their own little "sweet spot" for the relatively same equipment and what works for one person doesn't always work for everyone else.


this micron i guess have 2 memory version

because i have 570 micon stable 31.800 mh/s . i can 33 to 32 but incorrect
and my 580 , 30,500 stable

both are micron but 570 better
Baldezh2016
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
March 29, 2020, 06:56:26 PM
 #4335

when will the new version be released?
rgzrgz
Member
**
Offline Offline

Activity: 149
Merit: 10


View Profile
March 29, 2020, 06:58:10 PM
 #4336

when will the new version be released?

Last Active:   January 22, 2020, 09:26:29    Cheesy Cheesy Cheesy
18-Terahash
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
March 29, 2020, 07:00:34 PM
 #4337

when will the new version be released?

Why you need newer version???

 the miner works perfectly!
Baldezh2016
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
March 29, 2020, 08:06:21 PM
 #4338

when will the new version be released?

Why you need newer version???

 the miner works perfectly!


because this version will soon stop working due to the DAG file
CraigWrightGo2016
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
March 29, 2020, 09:40:14 PM
 #4339

I think that soon PhoenixMiner appeared in the network...
black1ight
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 1


View Profile
March 30, 2020, 05:16:54 AM
 #4340

If u restart miner just after dev free is mined, the devfee timer gets reset and it again starts to devfee mine in 10 -15 minutes. . Anyone else see this happening. . ?
Pages: « 1 ... 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 [217] 218 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!