Bitcoin Forum
June 22, 2018, 01:30:40 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: PS3 [uncracked] miner?  (Read 897 times)
forzendiablo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1526
Merit: 1000


the grandpa of cryptos


View Profile
July 07, 2011, 01:37:35 PM
 #1

IS there  way to mine BTC using PS3 consoles [for emapel by putting there something with USB]. I know the PS3 can be cracked and have linux but im asking for miner that will work without that.

yolo
1529674240
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529674240

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529674240
Reply with quote  #2

1529674240
Report to moderator
1529674240
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529674240

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529674240
Reply with quote  #2

1529674240
Report to moderator
1529674240
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529674240

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529674240
Reply with quote  #2

1529674240
Report to moderator
Automated Bitcoin Fork Extraction Tool WE DO TOUGH WALLETS: BCH | BTG | BCD | SBTC | UBTC | B2X | BCX | BTF Electrum 2FA, Trezor, Ledger, SegWit, Bech32
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1529674240
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529674240

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529674240
Reply with quote  #2

1529674240
Report to moderator
1529674240
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529674240

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529674240
Reply with quote  #2

1529674240
Report to moderator
ANSYSiC
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0



View Profile
July 07, 2011, 01:53:39 PM
 #2

I dont think that makes any sense. The ps3 should use powerpc architecture but all miners need x86.
Also i think the ps3 wouldn create many hashes e.g. only about 50 MH/s and thats not profitable...
ANSYSiC
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27
Merit: 0



View Profile
July 07, 2011, 03:20:01 PM
 #3

The PS3 uses a Geforce 7800 GTX GPU. A Geforce 8600 is only able to do 6 MH/s and thats nothing.
forzendiablo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1526
Merit: 1000


the grandpa of cryptos


View Profile
July 08, 2011, 02:33:07 AM
 #4

such powerful machine works that crap?
omg that sucks ;x
mien works almost 24/7 so would be god if it made anything tho

yolo
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!