Bitcoin Forum
December 03, 2016, 03:45:44 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: PS3 [uncracked] miner?  (Read 828 times)
forzendiablo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1232


the grandpa of cryptos


View Profile
July 07, 2011, 01:37:35 PM
 #1

IS there  way to mine BTC using PS3 consoles [for emapel by putting there something with USB]. I know the PS3 can be cracked and have linux but im asking for miner that will work without that.

1480779944
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480779944

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480779944
Reply with quote  #2

1480779944
Report to moderator
1480779944
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480779944

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480779944
Reply with quote  #2

1480779944
Report to moderator
1480779944
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480779944

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480779944
Reply with quote  #2

1480779944
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480779944
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480779944

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480779944
Reply with quote  #2

1480779944
Report to moderator
1480779944
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480779944

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480779944
Reply with quote  #2

1480779944
Report to moderator
ANSYSiC
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27



View Profile
July 07, 2011, 01:53:39 PM
 #2

I dont think that makes any sense. The ps3 should use powerpc architecture but all miners need x86.
Also i think the ps3 wouldn create many hashes e.g. only about 50 MH/s and thats not profitable...
ANSYSiC
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27



View Profile
July 07, 2011, 03:20:01 PM
 #3

The PS3 uses a Geforce 7800 GTX GPU. A Geforce 8600 is only able to do 6 MH/s and thats nothing.
forzendiablo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1232


the grandpa of cryptos


View Profile
July 08, 2011, 02:33:07 AM
 #4

such powerful machine works that crap?
omg that sucks ;x
mien works almost 24/7 so would be god if it made anything tho

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!