Hollanda da ne zamlar oluyor, kimse sesini cikarmiyor ama nedense muhalefet herhangi birseyde hemen cart curt ses cikariyor. Sen bir 20 sene once Turkiyede yasadiysan insallah o gunleri unutmamisindir, her sene hersey 3 e 4 e katlaniyor zam oluyordu. Bu zamlarda hep muahelefetin af edersin pok yemesi nedeninden. adam gibi oturupta su devlete bir guclendirelim yerine oraya buraya sikayet etmekte. Simdiki zamlarin nedeni gezi parki olaylari, Feto'nun pok yemesi birde su salak CHP baskani var ya ke-MAL. Yazik be bir anlamaya baslayin olayi. Birlik lazim arkadaslar boyle olmaz. Ictigimiz limonata olsun
Şimdi Ülkenin Cumburbaşkanı çıkıp "Kandırıldık" diyor hemde kol kola gezdiği feto tarafından.
B. Bozdağ fetoyu öve öve bitiremezdi ne çabuk unuttunuz o günleri?
Rahmetli Kamer Genç 2011'de bu feto başınızı yakacak bunlara bu kadar taviz vermeyin dediğinde b. bozdağ ve ak grubu tarafından büyük bir tepki çekti ne değişti 6 yılda??
Ne değiştiğini ben izah edeyim;
-Paraları bölüşemediler tıpkı köpeklerin önüne atılan kemikleri paylaşamayan köpekler gibi kavgaya tutuştular ama en çok olan yine halka oldu.
Tek taraflı görüşü benimsemeyin at gözlüğünü atın artık. Burda ben chp iyi savunmuyorum yalakalıgını da yapmıyorum
Adam gibi muhalefet olsaydı 8 seçimdir kaybetmezlerdi. Onlarda aynı b*k
Alıştık artık vergiye zama gelsin ben geçinmekte zorluk çekiyorsam halkın çogu da zorlanıyor olacaktır ve halk aklını başına alıp bir karara varacaktır.