Bitcoin Forum
January 18, 2019, 12:12:58 AM *
News: The copper membership price will increase by about 300% around Friday.
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Using a cheap, old router in Client mode instead of a wifi antenna for Antminer?  (Read 46 times)
roguenoir
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
January 06, 2018, 04:13:19 PM
 #1

I have an Antminer S3 which is currently connected via Ethernet since I can't get its wifi to work without having to buy an antenna and drill into the case to attach it.  However, I'm in the process of getting my router upgraded, and I'm thinking of keeping my older router and using it in Client mode to connect to my new (main) router via Wifi and then attaching the Antminer to my old router.  This sounds like it'll work in theory but has anyone ever tried this setup in practice?  I would like to be able to run my Antminer anywhere in my house without having to have a bunch of cables lying around.
1547770378
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1547770378

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1547770378
Reply with quote  #2

1547770378
Report to moderator
"You Asked For Change, We Gave You Coins" -- casascius
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1547770378
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1547770378

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1547770378
Reply with quote  #2

1547770378
Report to moderator
1547770378
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1547770378

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1547770378
Reply with quote  #2

1547770378
Report to moderator
fanatic26
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 560


View Profile
January 09, 2018, 06:13:53 PM
 #2

It should work just fine that way. I hope you have dirt cheap power if you are running equipment that old tho!

Stop buying industrial miners, running them at home, and then complaining about the noise.
roguenoir
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
January 15, 2018, 01:27:37 AM
 #3

It should work just fine that way. I hope you have dirt cheap power if you are running equipment that old tho!

I pay a flat $35/mo (USD) for up to 1000 kWH of power a month and have the option to choose a new plan (which is priced at about $29/mo for 1000 kHW) when my contract expires in 2 months.  1000 kWH is fine for my apartment, especially since it's winter and my antminer dubs as a heater.  I may need to ration my use during the summer though (since I live in Texas and my AC will need to work extra hard to remove the heat.)  But I'm a casual miner anyways so I don't mine like my life depended on it.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Bitcointalk.org is not available or authorized for sale. Do not believe any fake listings.
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!