Bitcoin Forum
August 17, 2018, 06:59:01 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN] [LYM] Lympo - Monetizarea datelor despre sport si sanatate prin blockchain  (Read 18 times)
ciupidos
Member
**
Offline Offline

Activity: 157
Merit: 10

icodesk.eth


View Profile WWW
January 10, 2018, 01:45:30 PM
 #1

We are proud to present




MONETIZING SPORTS AND HEALTH DATA VIA BLOCKCHAIN
HEALTHY LIFESTYLE ECOSYSTEM POWERED BY USER-GENERATED AND USER-CONTROLLED SPORTS AND WELLNESS DATA


Tradus in:

Quote

Datele referitoare la sănătate reprezintă un avantaj prețios atât pentru persoanele fizice, cât și pentru părțile interesate din industria sportului, sănătății și a lucrului cu bazele de date.

  • Utilizarea aplicațiilor mobile și a dispozitivelor mobile este mereu în creștere. Mai mult de 52% dintre utilizatorii de telefoane smart adună informații despre sănătate pe telefonul lor. Numai în 2016, descărcările pentru magazinul de aplicații mHealth au fost de 3,2 miliarde. Datele referitoare la sănătate reprezintă un avantaj prețios atât pentru persoanele fizice, cât și pentru părțile interesate din industria sportului, sănătății și a lucrului cu bazele de date.
  • Cu toate acestea, utilizatorii care generează aceste date nu pot agrega, distribui și monetiza. Mai mult, deoarece industria nu dispune de mijloacele de interconectare a datelor existente, nu poate să-și dezvolte întregul potențial în beneficiul tuturor actorilor de pe piață. Creșterea aplicațiilor mHealth nu a fost încă realizată pe baza promisiunii tehnologiei digitale care împuternicește indivizii și are ca rezultat o mai bună îngrijire a sănătății și o piață sportivă wellness mai conectată.
  • Ecosystemul Lympo solutioneaza aceasta problema. Sustinuta de catre utilizatorii-generatori si utilizatorii-control a datelor de fitness si wllness, Lympo va permite schimbul valorii prin utilizarea token-urilor LYM. Scopul Lympo este un de a crea un ecosistem în care datele sunt utilizate eficient de către toți actorii din industrie și toată lumea este recompensată în mod echitabil. Se compune din trei stâlpi: 1. portofelul de fitness Lympo, 2. o piață și 3. platforma Lympo crowdfunding.
  • The Lympo digital fitness wallet and user reward mechanism is at the core of the Lympo ecosystem. The wallet functions as an entry to the ecosystem and allows users to be rewarded in LYM tokens for their healthy lifestyle achievements.
  • Aceste token-uri pot fi utilizate pentru a achiziționa bunuri și servicii într-o piață, pornind de la o platformă Lympo existentă, care uneste mai mult de 500 de profesioniști în domeniul fitness și extinderea ulterioară la o rețea extinsă de furnizori de bunuri și servicii de sănătate. În cele din urmă, token-urile LYM vor fi utilizate pe platforma Lympo crowdfunding pentru a investi în companii inovatoare, bazate pe date din industrie, care vor contribui la dezvoltarea acestui nou ecosistem.






23 Ianuarie, 12:00 (GMT+1)

150,000,000 LYM
20% bonus* pentru primele 30 million LYM → 1 ETH = 36,000 LYM
10% bonus pentru urmatoarele 20 million LYM → 1 ETH = 33,000 LYM
Pret normal: 1 ETH = 30,000 LYM
Nu exista prag minim

Prag maxim in pre-vanzare ~ 10,000,000 LYM, i.e. 286 ETH

Capacitatea Minima = 15% din totalul de token-uri pentru vanzarea normala
Token-urile nevandute vor fi arse


*doar pentru contribuitori inregistrati in prealabil. Lista alba va fi deschisa in curand. Urmariti-ne pe Telegram pentru noi actualizari






MEDIA







LYMPO.IO
Fitness Blockchain  și revoluție mindfulness sustinut de Ethereum

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!