Bitcoin Forum
April 05, 2026, 10:47:20 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13]  All
  Print  
Author Topic: Payment Unit for Labor Abolishment will rise on 1st of May  (Read 25999 times)
NeuroticFish
Legendary
*

Activity: 4368
Merit: 7127

Looking for campaign manager? Contact icopress!

View Profile
December 11, 2022, 08:24:47 PM

Am reusit sa-mi cumpăr al 10-lea telefon pe anul asta. Sper sa fie cu noroc, restul s-au dus pe apa sīmbetei. [~snip~] Sper sa ma țină ăsta pānă la anul.

Mult noroc și să te țină pānă cānd te plictisești tu de el Cheesy
...Sau cel puțin pānă īn primăvară, ca să nu ai cheltuieli neprevăzute peste iarnă...

Am ajuns la concluzia că telefoanele au devenit consumabile.

Erau de multișor consumabile... dar la un nivel cam de un telefon nou la 1-2 ani, nu la luna Cheesy

Voi ce mai faceți?

Binișor, mulțumim. Eu unul aștept sărbătorile. (Bun aștept și prețul bitcoinului să intre pe pantă ascendentă, dar asta .. cum o fi norocul..)
La ce mai e nou prin secțiunea romānească a forumului ți-a făcut Gazeta un rezumat bunicel.
După cum vezi ne străduim să scriem mai frumos. Cheesy (detalii aici)
Și cānd mai intri și ai timp īți recomand să arunci un ochi pe lista de concursuri și tombole, poate prinzi să cāștigi ceva, doar să fii atent care au transport gratuit pānă īn Romānia (și care nu) sau au premii īn bani.

Chiar mă bucur că mai dai un semn pe aici.

b1exch.to 
  ETH      DAI   
  BTC      LTC   
  USDT     XMR    
.███████████▄▀▄▀
█████████▄█▄▀
███████████
███████▄█▀
█▀█
▄▄▀░░██▄▄
▄▀██▄▀█████▄
██▄▀░▄██████
███████░█████
█░████░█████████
█░█░█░████░█████
█░█░█░██░█████
▀▀▀▄█▄████▀▀▀
IonCreanga (OP)
Member
**

Activity: 237
Merit: 38

View Profile WWW
February 11, 2025, 12:53:20 AM

Salutare flăcăi!

Īmi pare rău că nu am mai apucat să dau vreun semn, am avut o viață plină de aventuri. Īn Bucureștiul ăsta abia dacă am timp să respir. Sper că n-am ajuns alcoolic īntre tīmp.

La cum stau lucrurile pe planetă și mai ales īn romānia, cred ca anul ăsta banii PULA or să ia amploare. Avānd īn vedere că a mai evoluat și inteligența artificială, poate reușesc să mișc și proiectul ăsta īn vreo direcție. Doar sa fac rost de un laptop, că al meu a ajuns pe la DIICOT. Teoretic ar trebui sa fac si 120 de zile muncă īn folosul comunității. Așa că ma gāndeam să le fac aici 😁

NeuroticFish
Legendary
*

View Profile
February 15, 2025, 12:55:59 PM

Īmi pare rău că nu am mai apucat să dau vreun semn, am avut o viață plină de aventuri. Īn Bucureștiul ăsta abia dacă am timp să respir. Sper că n-am ajuns alcoolic īntre tīmp.

Hey hey! Bine ai revenit pe la noi!
Sper ca aventurile au fost interesante si nu ai avut (prea mult) de suferit in timpul sau urma lor.
Iar alcoolul, mai ales "La cum stau lucrurile pe planetă și mai ales īn romānia" nu e ceva ce as putea neglija. Deci te inteleg (cel putin partial), doar ca mare atentie la cantitate si frecventa, ca, da poti da in alte probleme.

La cum stau lucrurile pe planetă și mai ales īn romānia, cred ca anul ăsta banii PULA or să ia amploare. Avānd īn vedere că a mai evoluat și inteligența artificială, poate reușesc să mișc și proiectul ăsta īn vreo direcție. Doar sa fac rost de un laptop, că al meu a ajuns pe la DIICOT. Teoretic ar trebui sa fac si 120 de zile muncă īn folosul comunității. Așa că ma gāndeam să le fac aici 😁

Grin Grin Grin chiar mi-a lipsit umorul tau! Poate ne zici mai multe despre ce prostii a facut laptopul ala!  Wink

Iar legat de AI, eu unul nu mi-as pune toate sperantele in el. Ajuta daca stii cum sa il folosesti, si incurca cu gratie cand ti-e lumea mai draga. Am incercat sa il folosesc la chestii utile si de multe ori mi-a venit sa imi bag P..banii in tot AI-ul lor!

b1exch.to 
  ETH      DAI   
  BTC      LTC   
  USDT     XMR    
.███████████▄▀▄▀
█████████▄█▄▀
███████████
███████▄█▀
█▀█
▄▄▀░░██▄▄
▄▀██▄▀█████▄
██▄▀░▄██████
███████░█████
█░████░█████████
█░█░█░████░█████
█░█░█░██░█████
▀▀▀▄█▄████▀▀▀
IonCreanga (OP)
Member
**

View Profile WWW
February 16, 2025, 04:16:23 PM

Hello Neuro,
Chiar mi-era dor de voi.

Mda, ce să zic, aventuri aventuroase. Pe 20 decembrie m-a călcat o mașină pe picioare și m-a convins să mai iau o pauză de la atātea aventuri și să nu uit de ce am plecat de acasă. N-am mai băut de 4 zile, poate reușesc 1 lună.

Laptopul a ajuns la DIICOT că a facut īn Photoshop cam multe decizii de pensionare și taloane de M.A.I. și M.Ap.N.
Cu care a făcut și cam multe credite la toate IFN-urile din țară. Că dacă bani PULA, s-a descurcat și el cum a putut. Un altfel de muncă īn folosul comunității. Dar ce sa-i faci? Comunitatea din Giulești, nu avea nevoie de altceva decāt de bani.

Īn ceea ce privește inteligența artificială, deocamdată ma ajuta sa fac Whitepaper-ul. Nu se descurca rău, o să pun un draft aici după ce terminăm.

NeuroticFish
Legendary
*

View Profile
February 18, 2025, 05:28:34 PM

Mda, ce să zic, aventuri aventuroase. Pe 20 decembrie m-a călcat o mașină pe picioare și m-a convins să mai iau o pauză de la atātea aventuri și să nu uit de ce am plecat de acasă.

Ouch. Shocked Nu suna prea bine. Shocked
Sper ca stii cine este proprietarul masinii si o sa ceri ceva daune... (nu stiu daca tine faza asta in Romanica, dar nu cred ca strica sa incerci)

N-am mai băut de 4 zile, poate reușesc 1 lună.

Ei, macar ceva bun din toata afacerea (desi, cum am ajuns rapid de acord, nici sa stai treaz 24/7 nu se merita in tara asta)

Laptopul a ajuns la DIICOT că a facut īn Photoshop cam multe decizii de pensionare și taloane de M.A.I. și M.Ap.N.
Cu care a făcut și cam multe credite la toate IFN-urile din țară. Că dacă bani PULA, s-a descurcat și el cum a putut. Un altfel de muncă īn folosul comunității. Dar ce sa-i faci? Comunitatea din Giulești, nu avea nevoie de altceva decāt de bani.

Ummm.. nu a fost prea cuminte laptopul cu pricina. Fara bani, na, dar amaratii care acum platesc cine stie cum cine stie ce sume umflate... nu era rau sa te gandesti si la ei...  Angry

Īn ceea ce privește inteligența artificială, deocamdată ma ajuta sa fac Whitepaper-ul. Nu se descurca rău, o să pun un draft aici după ce terminăm.

Bafta si spor!

b1exch.to 
  ETH      DAI   
  BTC      LTC   
  USDT     XMR    
.███████████▄▀▄▀
█████████▄█▄▀
███████████
███████▄█▀
█▀█
▄▄▀░░██▄▄
▄▀██▄▀█████▄
██▄▀░▄██████
███████░█████
█░████░█████████
█░█░█░████░█████
█░█░█░██░█████
▀▀▀▄█▄████▀▀▀
IonCreanga (OP)
Member
**

View Profile WWW
February 21, 2025, 08:40:56 PM

Ouch. Shocked Nu suna prea bine. Shocked
Sper ca stii cine este proprietarul masinii si o sa ceri ceva daune... (nu stiu daca tine faza asta in Romanica, dar nu cred ca strica sa incerci)

Multumesc pentru sfat. Nu-mi bat capul cu asa ceva, sunt bucuros că nu am pățit mare lucru, doar mi-am fracturat degetele mari de la picioare. Oricum nu cred ca eram pe trecere, nu mai tin minte mare lucru.

Ei, macar ceva bun din toata afacerea (desi, cum am ajuns rapid de acord, nici sa stai treaz 24/7 nu se merita in tara asta)

Mda, n-am reusit, iar m-am facut varză in Private Hell ieri.
Macar sa rămānem si noi primii in lume la ceva. Consumul de alcool Smiley)

Ummm.. nu a fost prea cuminte laptopul cu pricina. Fara bani, na, dar amaratii care acum platesc cine stie cum cine stie ce sume umflate... nu era rau sa te gandesti si la ei...  Angry

E ok, nici un client nu avea ceva de pierdut si știa toata lumea in ce se baga. Am avut peste 100 de clienti si vreo 30 de IFN-uri. Ca na, transparenta elimina corupția. Nu ia nimeni altceva decāt muncă īn folosul comunității sau 1 an jumate cu suspendare. La alegere.
Oricum IFN-urile au niște dobānzi nesimtite. Eu de exemplu am 1 miliard pe minus la biroul de credite. Si la cat de multa lume era implicată eu nu luam decāt 10% initial, după care 5%, dup-aia 2,5% pana la urma cred ca am facut mai mult de 240 de ore in folosul comunitatii oamenilor fara bani. Si nu stiu de ce am senzatia ca restul de bani nu a ajuns in alta parte decat pe la casele de pariuri. Ceea ce nu e rau ca nevasta-mea s-a angajat la una din ele. Cheesy
Doar Bebe Englezul a luat 7 ani jumate cu executare. Dar el era implicat īn multe alte povești.

Mulțumesc pentru urari, acum am o echipă de AI-uri, si au idei bunicele. O sa folosesc Solana pentru noul Token ca asta s-a dus pe apa sīmbetei, si etherium oricum are taxe prea mari.

GazetaBitcoin
Legendary
*

Activity: 2394
Merit: 9630

Fully-fledged Merit Cycler|Spambuster'23|Pie Baker

View Profile WWW
March 11, 2025, 09:20:08 AM

La cum stau lucrurile pe planetă și mai ales īn romānia, cred ca anul ăsta banii PULA or să ia amploare.

Mare vorba ai zis Smiley

Avānd īn vedere că a mai evoluat și inteligența artificială, poate reușesc să mișc și proiectul ăsta īn vreo direcție. Doar sa fac rost de un laptop, că al meu a ajuns pe la DIICOT. Teoretic ar trebui sa fac si 120 de zile muncă īn folosul comunității. Așa că ma gāndeam să le fac aici 😁

Asta este un gand bun. Ca idee, am aflat de un tip care avea vreo 200 BTC pe un laptop (criptat), facuti din smecherii. A fost prins de organe, bagat la zdup 5 ani, apoi a fost eliberat si i-au dat si laptop-ul inapoi. Omul a multumit, si-a luat laptopul, apoi a vandut vreo 180 BTC, lol

Evident, nu au reusit sa il decripteze in cei 5 ani in care i-au sechestrat laptop-ul.

Iar alcoolul, mai ales "La cum stau lucrurile pe planetă și mai ales īn romānia" nu e ceva ce as putea neglija. Deci te inteleg (cel putin partial), doar ca mare atentie la cantitate si frecventa, ca, da poti da in alte probleme.

Sa nu uitam, totusi, ca nu este indicat sa navighezi pe forum decat in stare de ebrietate Smiley

Yay! Dupa 7 ani P.U.L.A. va avea si white paper Smiley (Se stie ca graba strica treaba, deci trebuie procedat cu pasi marunti, ca pasii de pe la nunti Smiley)

Mulțumesc pentru urari, acum am o echipă de AI-uri, si au idei bunicele. O sa folosesc Solana pentru noul Token ca asta s-a dus pe apa sīmbetei, si etherium oricum are taxe prea mari.

Sa nu uiti sa actualizezi informatiile si in OP Smiley

In rest, sper sa ti se vindece repede degetele si sa fii bine...

P.S.: si mie mi-ai lipsit!

██████████████████████
█████████████▄▄████▄▄████
█████████████▌▀▀▀▀███
██████████████████████
██████████▀██████████
████████████████▄▄▄███
███████████████████████
█████▄▀▀██████████████
████████████▄▀███████
██████▀▀█▀████████████
█████████████████████
███▄▀████████████████████
██████████████████████

bustabit 
██████▄█▀
███▄██▀
██▀██▄▄▄
███▀▀▀
▀█▄█▄▄▄
▀██▀▀
▄▐▌▄█
▀████▀
██▀▀██▄
██▄▄████
▀█████▄██
██████████▀
████▀███▀▀▄

THE ORIGINAL
CRASH GAME
.....S I N C E   2 0 1 4.....
▀█▄██████
▀██▄███
▄▄▄██▀██
▀▀▀███
▄▄▄█▄█▀
▀▀██▀
█▄▐▌▄
▀████▀
▄█▄█▀██
██▄██▄██
██▄█████▀
▀██████████
▄▀▀███▀████

HOUSE EDGE
  1%  

WAGERED
  BTC200M+  

MAX PROFIT
 BTC5+ 

PLAY NOW  
IonCreanga (OP)
Member
**

View Profile WWW
April 01, 2026, 10:41:59 AM
Merited by 3dOOm (1)

Buna dimineata!

Nu profitati de oferta!!!

Mai bine calculati aici cata motorina va puteti cumpara cu PULA peste 3 saptamani.  Grin

Va urez o primavara minunata!!! Cheesy

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13]  All
  Print  

Jump to: