Bitcoin Forum
July 18, 2018, 08:54:03 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Hadron alpha mining setup/guide (Swedish)  (Read 35 times)
I3CI2YPTIC
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
January 13, 2018, 12:33:04 PM
 #1

Har varit en miner för 4-5 år sedan. Trade:ade bort det mesta av mina tokens/coins och blev slutligen av med det sista när MtGox gick under. Så detta är inget professionellt råd men efter flera år vid sidlinjen har jag hittat ett projekt i tidigt stadie med gigantisk potential som gjort att jag tänker ge mining och altcoins en ny chans. Har tagit fram en guide som egentligen var ämnad för min närmsta familj och vänner men nu när den är skriven kan jag ju lika gärna posta den här också för alla er svenskar/skandinaver som är mer trygga med svenska än engelska.

Hadron - usp:n med detta projekt är att beräkningskraften från nätverket skall användas till avancerade AI-beräkningar (Artificiell Intelligens). Detta är idag ett stort område inom forskning och kommer fortsätta bli större i framtiden, vare sig vi gillar det eller ej. Vad som dessutom är unikt är att alla kan bli en miner med sin mobiltelefon/surfplatta såväl som sin dator eller ev minig rig. Mining sker direkt via Hadrons hemsida och din webbläsare, dvs ingen separat klient. Alla som är med tidigt kan bli belönade med Airdrops för att sprida ordet via Facebook, Twitter och Bitcointalk. Även appen Telegram är Airdrop-belönad och dessutom obligatorisk.

Här kommer en liten guide till den som är intresserad att skaffa gratis HadronCoins genom Airdrops och mining. Jag är helt ny här på forumet så ta det för vad det är och gör som alltid din egen efterforskning innan du hoppar på. Ingen investering behövs eller kan göras utan i detta stadie handlar det bara om att vara troget delaktig i nätverket och att sprida ordet så långt som möjligt.

Guide:
——-
Hadron - guide till hur du skaffar gratis tokens via Airdrop-belöningar samt alpha mining.

* Skapa konto på forumet https://bitcointalk.org/ samt på forumet Reddit. Välj subscribe på Hadrons tråd https://www.reddit.com/r/HadronCoin/

* Skapa konto på https://hadron.cloud/dashboard

* Ladda ner appen Telegram. Skapa ett konto.

* Öppna Telegram och  gå med i gruppen:
https://t.me/joinchat/GahFuELlfJoWE1vsFQf3VQ

Om du vill visa din uppskattning för att jag skrivit den här guiden så skriv ett första inlägg i Telegramgruppen i stil med: "Thanks to @I3CI2YPTIC" samt kanske nåt om att du är glad att vara här eller att detta är spännande. Tack för att du nämner mig här, jag får 12 tokens av Hadron för det Smiley

* Logga in på din hadron dashboard och klicka på Airdrop och fyll i dina användarnamn på Bitcointalk, Telegram, Facebook (frivilligt), Twitter (frivilligt) och Reddit (frivilligt). Tänk dock på att du kan få AirDrops på 100 tokens per konto här..
Vänta med att fylla i fältet Ethereum adress.

* Följ länken till tråden på bitcointalk nedan:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2142232.0
och gör ett inlägg i stil med: "I would really like to be a miner". Fortsätt med att beskriva vilka enheter du tänker använda till mining och vilka specifikationer, operativsystem och browsers dessa enheter har.

Ex:
"PC
Windows 10 Pro
i7 2,67GHz
6GB RAM
AMD Radeon 6800
Firefox, Chrome, Explorer

iPhone 7
iOS 11
Safari, Chrome"

* Skaffa en MyEtherWallet eller använd webbläsaren Chrome på en dator med tillägget MetaMask för att undvika phishing (då hackare tömmer din wallet). Se guide och läs den noga så du inte riskerar bli av med dina hårt förtjänade coins till hackers/phishers):
https://myetherwallet.github.io/knowledge-base/migration/moving-from-private-key-to-metamask.html

Alternativt kan du skaffa Jaxx-appen för android eller iOS på mobilen och använda den som wallet men den är ganska ny och har ännu ingen 2-faktorsautentisering så den anses av somliga vara lite osäker i nuläget.

* Logga in på din hadron dashboard igen och klicka på fliken AirDrop; fyll nu i din Ethereum wallet adress från MEW (MyEtherWallet), MetaMask eller Jaxx i fältet Ethereum adress. Om du har gjort några foruminlägg, tweets, fb-inlägg eller liknande så skall du länka till dessa under fliken ”social proof” i dashboard. Detta kan göra att du hamnar i en högre grupp i miningstadiet = fler tokens till dig.

Om du hinner komma med som alpha-miner så får du rätten till mine:a mellan ‪200-50000‬ tokens baserat på din utlånade datorkraft och hur aktiv supporter du är på forum, Twitter, FB mm. Kommer du inte med nu så kommer ett beta-stadie senare. Så fundera inte för länge Smiley

Alpha mining startar 15/1 och kommer att göras via din webbläsare direkt på Hadrons hemsida, vilket verkar vara unikt och väldigt enkelt. Senast 16/1 måste man vara med för att kunna få Airdrop-belöningar.

Lycka till alla som väljer att hoppa på..
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!