Binance gibi bir borsada stop loss kullanmaması gerektiğini bilmeyen adam gelip burada tespit yapıyor.
Boğa piyasasında kazanırken güzel, yaptığınız deli saçması hatalardan sonra binance kaka öyle mi?
Binance'ın komisyon oranları neden bu kadar düşük, alım-satım emirleri nasıl gerçekleşiyor diye sormayan adam kumarhane olduğunu söylüyor.
Ya ne sandın ?
Saygısız ve cahillikle yorum yapmak için yorum yapıyorsun..Kendini lavrov felan mı sanıyorsun..Birşey bilmeden konu açıyor muşuz..20 yıldır traderim sen donla gezerken biz tahtalarda nasıl emir veriliyor imkb de bunları öğrendik..Burada insanlar yeni öğrenenler birşey öğrensin diye konu açtım..Ancak apaçık ukalalık yapıyorsun..Bir kere şu nu bil... Binance de Stop yazınca emir listesine senin yazdığın emir düşmüyor..Gizlilik var yanii..Yazdığın emir görünmüyor.Bu şekilde olunca körü körüne %30 luk alta üste iğne atıyorlar.Bu olay Oturmuş borsalarda olmaz Bitfinex te olmaz mesela...Bu durumu Ahlaki bulmadığım için konu açtım..Ukala kardeşş...
Ukalalık diye addettiklerini ben çok bilirim, çok kazanırım ama niye kazanamıyorum'cular' için söylemiştim ama şansa bak ki başlığı da sen açmışsın.
Kripto para piyasasında yeni olduğun belli, buradaki komplekslerini imkb vs. örnekleriyle devrecilik yapmaya çalışarak gizlemeye çalışıyorsun ama boş. .
Bilale anlatır gibi senin de anlayacağın dilden;
-Borsalardaki botlar alım-satım fiyat farkını,makasını daralttığı için bırakın engellenmeyi borsalar tarafından desteklenmekte. (Bkz. En yakını, bir-iki yıl önce BtcTürk bunla ilgili açıklama yapmıştı)
-Hadi çok para kazanma hayaliyle ahmaklık edip işlemleri sığ bir koin'e kumar oynadınız. Kumar oynayan ahmaklar olursa binance gibi kumarhane de çok olur. Hacmi, alım-satım duvarı boş olan koin'i de yerin dibine de sokarlar, aya da çıkarırlar. Bunun önüne geçilemez. Adı sanı belli olmayan, %80 premine edilmiş, arzın %90'ı belli kişi veya kişiler tarafından tutulan koinler böyle hareketler yapar.
-Hadi sağır sultanın duyduğu stop emri düşürerek yaptıkları düzenbazlıklardan haberin yok, o tahtaya elle yazdığın, emir düşürdüğün günlerde hiçbir şey mi öğrenemedin? Hacmi düşük koinde işlem yapmak sığ denize para kazanmak uğruna balıklama-sazanlama atlamaktır.
Sonuç: Bitcoin'de çok para varmış diye girenlerin boğa piyasasında kazandıklarını düşünerek tam omuzlarını kabartıp göğüslerini şişirirken balinanın biri gelir ve iğneyi batırır. O açık pozisyonu kapayıp parayı cebine koymadan sevinen adam da yaşamış olduğu hayal kırıklığını tüm sorumluluğu başkasına atarak haykırır. Bu bilinçsiz 'yatırımcının' evrilmesidir, forumda birçok örneğine daha rastlanabilir. İşte bunun hikayesini okuduk.