sinandogan (OP)
Newbie
Activity: 4
Merit: 0
|
|
March 23, 2018, 07:01:21 PM |
|
panik yapıp satmaya kalksak ne olur , altcoinlerde yakalanmışız yüzde 90 zarar var, altcoinler her geçen gün daha da eriyor. daha da eriyecek deyip yüzde 90 zararla çıkmak akıl işi değil. en kötü ihtimal aldığımız değerleri görene kadar satmak yok. sabredebilen en kötü x2 katı sermaye ile satıp çıkar.
Bu da bir tecrübe. Bitcoin fiyatı yükselmeden alt coin sepet yapılmaması gerektiğini düşünüyorum.
|
|
|
|
ziya1453
|
|
March 24, 2018, 09:17:17 AM |
|
panik satışlar için boşuna kendinizi yormayın. bu piyasanın ilk günlerindede varlardı son günlerine kadarda olacaklar. ayrıca unutmayın ki bu insanlar aynı zamanda panik alıcılar hodl edenlerde onlar sayesinde kazanıyor zaten.
|
|
|
|
fenerlikartal1905
Newbie
Activity: 126
|
|
March 24, 2018, 10:06:54 AM |
|
Şuan da panik satış yapacak bir durum yok özelliklerde şuan da çıkışta iken altcoinler ve bitcoin
|
|
|
|
Koioss
Member
Activity: 364
Merit: 10
|
|
March 24, 2018, 10:56:09 AM |
|
Birikim zarar etmeye başladığında paniklemeyi bu doğrultuda da satış yapmayı hiçbir şey bilmeyenler için normal karşılıyorum ancak bu piyasanın içinde olup bu kadar uyarıya, yazıya rağmen en azından durup düşünmemeyi normal karşılayamıyorum.
|
|
|
|
talkingblack
Newbie
Activity: 163
|
|
March 24, 2018, 02:21:25 PM |
|
panik satışlar kesinlikle yanlış hamleler ama bunları lehimize çevirebiliriz .yatırımlarımız elimizden çıkarmak yerine üstüne yenilerini ekleyebiliriz .bence kesinlikle kaçırılmaması gereken fırsatlar bunlar
|
|
|
|
carlzec
|
|
March 24, 2018, 02:46:22 PM |
|
Her ne kadar elimizde tutalım sabredelim desek de o anki psikolojimiz yatırımlarımızın elden çıkıp çıkmamasını daha çok etkiliyor, duygularımıza bir yerde hakim olamıyoruz.
|
|
|
|
J.Moriarty
|
|
March 24, 2018, 03:17:25 PM |
|
Ozledik yahu panik satislarinda dipten toplamayi. Gecenin yarisi telefon alarmi ile kalkip, dusukten tum btcleri dagitip, yatip uyuyup sabah %10-20lerle uyaniyorduk ne guzel. Epey suredir al-sat yapmiyorum, ozledim gercekten.
|
“He is the Napoleon of crime, Watson. He is the organizer of half that is evil and of nearly all that is undetected in this great city, He is a genius, a philosopher, an abstract thinker. He has a brain of the first order. He sits motionless, like a spider in the center of its web, but that web has a thousand radiations, and he knows well every quiver of each of them. He does little himself. He only plans.”
|
|
|
aniden
Member
Activity: 231
|
|
March 24, 2018, 04:05:44 PM |
|
panik satış çok tehlikeli özellikle şu süreçte, 1-2 al satı bırakıp piyasayı izlemek gerekiyor diye düşünüyorum
|
|
|
|
mamiko
Member
Activity: 294
Merit: 11
|
|
March 25, 2018, 05:20:09 PM |
|
soğuk kanlı olmak lazım, piyasa dalgalanmaarına adapte olup psikolojik olarak soğuk kanlı olmamızda fayda var, panik satışlar kayıplara yol açmaya çok müsait.
|
|
|
|
huzurkan
|
|
March 25, 2018, 05:30:13 PM |
|
Piyasa düşerken satış yapılabilir buna hiçbir itirazım yok ama bu satışları daha önceden planlı bir şekilde yapmak gerekiyor.Mesela benim şuanki coinlerin durumuna göre aklımda oluşturduğum 4-5 tane farklı yol haritası var.
|
|
|
|
|
,gaaaaaaaagaaaaaaaaaaaaagaaaaaaaag, ,aP8b _,dYba, ,adPb,_ d8Ya, ,aP" Yb_,dP" "Yba, ,adP" "Yb,_dP "Ya, ,aP" _88" )888( "88_ "Ya, ,aP" _,dP"Yb ,adP"8"Yba, dP"Yb,_ "Ya, ,aPYb _,dP8 Yb ,adP" 8 "Yba, dP 8Yb,_ dPYa, ,aP" YdP" dP YbdP" 8 "YbdP Yb "YbP "Ya, I8aaaaaa8aaa8baaaaaa88aaaaaaaa8aaaaaaaa88aaaaaad8aaa8aaaaaa8I `Yb, d8a, Ya d8b, 8 ,d8b aP ,a8b ,dP' "Yb,dP "Ya "8, dI "Yb, 8 ,dP" Ib ,8" aP" Yb,dP" "Y8, "YaI8, ,8' "Yb, 8 ,dP" `8, ,8IaP" ,8P" "Yb, `"Y8ad' "Yb,8,dP" `ba8P"' ,dP" "Yb, `"8, "Y8P" ,8"' ,dP" "Yb, `8, 8 ,8' ,dP" "Yb, `Ya 8 aP' ,dP" "Yb, "8, 8 ,8" ,dP" "Yb, `8, 8 ,8' ,dP" "Yb, `Ya 8 aP' ,dP" "Yb, "8, 8 ,8" ,dP" "Yb,`8, 8 ,8',dP" "Yb,Ya8aP,dP" "Y88888P" "Y8P" " | | Free TON
| │ │ │
| PEER-TO-PEER MULTY-BLOCKCHAIN SYSTEM ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬TON SURF - OFFICIAL WALLET ▬▬▬▬ | │ │ │
| ▄███████████████████▄ █████████████████████ ▄█████ █████████████████████ ██████ ████ ████ ███ █████████████████████ ██████ ████ ████ ██████ █████████████████████ ███ █████████████████████ ███████ ▀███████████████████▀ ▀███████▄▄▄▄▄▄▄ ▀████ ████▌ ██ ▐██▌ █▌
| | | | │ │ │
| | | | │ │ │
| | TELEGRAM FORUM WIKI |
|
|
|
gribalenfeksiyon
|
|
March 25, 2018, 07:51:48 PM |
|
panik satışlar konusunda yatırımcıların bilinçlendirilmesi lazım ama çok da üstünde durmamak gerek kim ne istiyorsa öyle davransın. sonnuçta herkesin kazancı da kaybı da kendine.
|
|
|
|
ILuckyGuyI
|
|
March 25, 2018, 08:06:35 PM |
|
İnsanlar her ne kadar panik satışlar hakkında bilinçlendirilse de böyle olaylar görmeye devam edeceğiz bana göre. Hele ki şu sıralarda panik satıştan ziyade dikkatli yatırım politikası uygulamak gerekiyor en iyi şekilde verim alabilmek için.
|
|
|
|
R |
▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄ ████████████████ ▀▀▀▀█████▀▀▀█████ ████████▌███▐████ ▄▄▄▄█████▄▄▄█████ ████████████████ ▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀ | LLBIT | | | 4,000+ GAMES███████████████████ ██████████▀▄▀▀▀████ ████████▀▄▀██░░░███ ██████▀▄███▄▀█▄▄▄██ ███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███ ██░░░░░░░░█░░░░░░██ ██▄░░░░░░░█░░░░░▄██ ███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ▀████████ ░░▀██████ ░░░░▀████ ░░░░░░███ ▄░░░░░███ ▀█▄▄▄████ ░░▀▀█████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ░░░▀▀████ ██▄▄▀░███ █░░█▄░░██ ░████▀▀██ █░░█▀░░██ ██▀▀▄░███ ░░░▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
| | | | | | .
| | | ▄▄████▄▄ ▀█▀▄▀▀▄▀█▀ ▄▄░░▄█░██░█▄░░▄▄ ▄▄█░▄▀█░▀█▄▄█▀░█▀▄░█▄▄ ▀▄█░███▄█▄▄█▄███░█▄▀ ▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀ █░░██████░░█ █░░░░▀▀░░░░█ █▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄█ ▄░█████▀▀█████░▄ ▄███████░██░███████▄ ▀▀██████▄▄██████▀▀ ▀▀████████▀▀ | . ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀ ███▀▄▀█████████████████▀▄▀ █████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀ ███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄ █████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀ ████████████░███████▀▄▀ ████████████░██▀▄▄▄▄▀ ████████████░▀▄▀ ████████████▄▀ ███████████▀ | ▄▄███████▄▄ ▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄ ▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄ ▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄ ▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄ ███░████░░░░░▀██░████░███ ███░████░█▄░░░░▀░████░███ ███░████░███▄░░░░████░███ ▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀ ▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀ ▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀ ▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀ ▀▀███████▀▀ | | OFFICIAL PARTNERSHIP SOUTHAMPTON FC FAZE CLAN SSC NAPOLI |
|
|
|
snowball90
Member
Activity: 196
|
|
March 25, 2018, 08:11:27 PM |
|
Panik satışlar bu işin içinde her zaman olacak bana kalırsa. Bazen eldeki son parayla bazen de ihtiyaç duyulan bir parayla yatırım yapılıyor ve düşüş yaşandığında ister istemez stres olunuyor. Anlayışla karşılıyorum ancak biraz söylenenlere kulak vermekte yarar var..
|
|
|
|
btcfxcoin
|
|
March 25, 2018, 09:18:27 PM |
|
Bu piyasada panik satışı yapıp kazanan kimseyi bu zamana görmedim.Arkadaşlar panik satışı yapmamak için elinizdeki coin düştüğünde ve çıktığında neler yapacağınızı şimdiden belirleyin terste kalmayın sonra.
|
|
|
|
felixesteban
Member
Activity: 294
World’s First Decentralized ICO Platform
|
|
March 25, 2018, 09:40:59 PM |
|
Aralıktan beri o kadar çok düşüş darbesi geldi ki insanlar biraz toparlanma sağlıyor ardından ikinci bir darbe gelince çaresiz kalıyorlar, piyasaya bu düşüş zamanında girenler çok şanslı ama üç dört ay önce iki bin dolarlık bir portföyü bu günlerde üç yüz, beş yüz dolara edinmek mümkün.Sabır asıl unsur bu piyasada, maalesef geceden sabaha parayı katlamak mümkün değil.
|
|
|
|
HokageNanadaime
|
|
March 25, 2018, 09:52:18 PM |
|
biz ne kadar aman satmayın desekte yaşamadan ve tecrübe edip kendi canları yanmadıkça bu uyarılar tam anlamıyla dinlenmeyecektir
|
|
|
|
BitTeo
|
|
March 25, 2018, 09:57:40 PM |
|
Panik satışı yapanlar olmasaydı biz ve bizim gibi uzun süre elde tutan insanlar para kazanamazdı.. Yani bu doğanın bir dengesi dolayısıyla her çeşit insan olması gerektiğini düşünüyorum.. Sonuçta bu piyasa ve herkes risk alıyor, risk alan daha çok kaybeder ya da kazanır.
|
|
|
|
selfymenu
Newbie
Activity: 126
|
|
March 25, 2018, 10:14:59 PM |
|
panik satışlar yapmak şuan için çok erken bitcoin uzun vadede eski seviyesini geçecektir
|
|
|
|
AkFon
Member
Activity: 182
Merit: 11
|
|
March 25, 2018, 10:24:26 PM |
|
evet bence de kendi rekorunu yeniden kırmadan bu seviyeler de takılıp kalmayacaktır sonuna kadar elde tutmakta fayda var
|
|
|
|
sahnesiz71
Newbie
Activity: 112
|
|
March 25, 2018, 10:38:11 PM |
|
şuan da biraz daha beklemeli özellikle de bitcoin için yükselmesi muhtemel sonuçta
|
|
|
|
|