Bitcoin Forum
November 18, 2017, 10:19:27 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 [3]  All
  Print  
Author Topic: [ANN][YAC] Coin Control for YaCoin is here! First altcoin with Coin Control!  (Read 5529 times)
sairon
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406


One does not simply mine Bitcoins


View Profile
September 10, 2013, 12:45:31 PM
 #41

I'm pretty sure you've got a MASSIVE bug in here that's cost me quite a bit of coin. Did you fuck with the mining or submitblock code?
Nope, I didn't. You can check the code yourself if you want. What bug have you found?

GPG key ID: 5E4F108A || BTC: 1hoardyponb9AMWhyA28DZb5n5g2bRY8v
1511043567
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511043567

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511043567
Reply with quote  #2

1511043567
Report to moderator
1511043567
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511043567

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511043567
Reply with quote  #2

1511043567
Report to moderator
1511043567
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511043567

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511043567
Reply with quote  #2

1511043567
Report to moderator
"Bitcoin: the cutting edge of begging technology." -- Giraffe.BTC
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511043567
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511043567

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511043567
Reply with quote  #2

1511043567
Report to moderator
1511043567
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511043567

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511043567
Reply with quote  #2

1511043567
Report to moderator
1511043567
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511043567

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511043567
Reply with quote  #2

1511043567
Report to moderator
Wolf0
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1750


Miner Developer


View Profile
September 10, 2013, 02:34:49 PM
 #42

I'm pretty sure you've got a MASSIVE bug in here that's cost me quite a bit of coin. Did you fuck with the mining or submitblock code?
Nope, I didn't. You can check the code yourself if you want. What bug have you found?

CGMiner disconnects every single time a block is found, until a new block is detected on the network, causing the found block to be rejected.

Code:
Donations: BTC: 1WoLFdwcfNEg64fTYsX1P25KUzzSjtEZC -- XMR: 45SLUTzk7UXYHmzJ7bFN6FPfzTusdUVAZjPRgmEDw7G3SeimWM2kCdnDQXwDBYGUWaBtZNgjYtEYA22aMQT4t8KfU3vHLHG
Joe_Bauers
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 783


GCVMMWH


View Profile
September 10, 2013, 03:01:09 PM
 #43

that's cost me quite a bit of coin.

That sucks to hear, but you should not be losing any coin.

Quote
YACoin Official Development Testing Tree.

The testing distribution contains code and features that haven't yet been accepted into the stable release and is used for testing. This release should not be used for production as things will most likely break.

You should normally run YACoin testing in testnet and absolutely DO NOT use your main wallet in YACoin testing!

There is nothing overly obvious in the changes that should cause this issue, but that's why things are tested. 

Have you tried CGMiner with the stable release (Also, what version are you running and on what OS)?
If not, install from here https://github.com/yacoin/yacoin/releases/tag/stable_0.4.0 and attempt to replicate the issue in testnet.   
Wolf0
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1750


Miner Developer


View Profile
September 10, 2013, 03:07:50 PM
 #44

that's cost me quite a bit of coin.

That sucks to hear, but you should not be losing any coin.

Quote
YACoin Official Development Testing Tree.

The testing distribution contains code and features that haven't yet been accepted into the stable release and is used for testing. This release should not be used for production as things will most likely break.

You should normally run YACoin testing in testnet and absolutely DO NOT use your main wallet in YACoin testing!

There is nothing overly obvious in the changes that should cause this issue, but that's why things are tested. 

Have you tried CGMiner with the stable release (Also, what version are you running and on what OS)?
If not, install from here https://github.com/yacoin/yacoin/releases/tag/stable_0.4.0 and attempt to replicate the issue in testnet.   


Windows, yacminer 3.3.1-yac2.

Code:
Donations: BTC: 1WoLFdwcfNEg64fTYsX1P25KUzzSjtEZC -- XMR: 45SLUTzk7UXYHmzJ7bFN6FPfzTusdUVAZjPRgmEDw7G3SeimWM2kCdnDQXwDBYGUWaBtZNgjYtEYA22aMQT4t8KfU3vHLHG
Thirtybird
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 693



View Profile
September 10, 2013, 03:53:53 PM
 #45

I'm pretty sure you've got a MASSIVE bug in here that's cost me quite a bit of coin. Did you fuck with the mining or submitblock code?
Nope, I didn't. You can check the code yourself if you want. What bug have you found?

CGMiner disconnects every single time a block is found, until a new block is detected on the network, causing the found block to be rejected.

I had this exact same problem with CGMiner for a while on my hardware with switchable graphics.  In fact, I still have to run that machine with the --no-adl flag for it to run properly.  I use Yacminer 3.3.1 now without issue on 3 machines other than the no-adl on the one with switchable graphics.

YACMiner: https://github.com/Thirtybird/YACMiner  N-Factor information : https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aj3vcsuY-JFNdC1ITWJrSG9VeWp6QXppbVgxcm0tbGc&usp=drive_web#gid=0
BTC: 183eSsaxG9y6m2ZhrDhHueoKnZWmbm6jfC  YAC: Y4FKiwKKYGQzcqn3M3u6mJoded6ri1UWHa
Wolf0
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1750


Miner Developer


View Profile
September 11, 2013, 05:31:27 PM
 #46

The client from yacoin.org (windows binary) works.

Code:
Donations: BTC: 1WoLFdwcfNEg64fTYsX1P25KUzzSjtEZC -- XMR: 45SLUTzk7UXYHmzJ7bFN6FPfzTusdUVAZjPRgmEDw7G3SeimWM2kCdnDQXwDBYGUWaBtZNgjYtEYA22aMQT4t8KfU3vHLHG
Joe_Bauers
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 783


GCVMMWH


View Profile
September 11, 2013, 05:36:08 PM
 #47

The client from yacoin.org (windows binary) works.

What compiler and flags did you use to compile https://github.com/yacoin/yacoin/releases/tag/YAC-cc-testing ?
Wolf0
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1750


Miner Developer


View Profile
September 11, 2013, 07:32:48 PM
 #48

The client from yacoin.org (windows binary) works.

What compiler and flags did you use to compile https://github.com/yacoin/yacoin/releases/tag/YAC-cc-testing ?

I used GCC 4.8.1. I made it with:

qmake "USE_UPNP=- USE_DBUS=1 USE_IPV6=1 USE_QRCODE=1"
make

Code:
Donations: BTC: 1WoLFdwcfNEg64fTYsX1P25KUzzSjtEZC -- XMR: 45SLUTzk7UXYHmzJ7bFN6FPfzTusdUVAZjPRgmEDw7G3SeimWM2kCdnDQXwDBYGUWaBtZNgjYtEYA22aMQT4t8KfU3vHLHG
sairon
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406


One does not simply mine Bitcoins


View Profile
September 13, 2013, 12:35:11 PM
 #49

The client from yacoin.org (windows binary) works.
What compiler and flags did you use to compile https://github.com/yacoin/yacoin/releases/tag/YAC-cc-testing ?
I used GCC 4.8.1. I made it with:

qmake "USE_UPNP=- USE_DBUS=1 USE_IPV6=1 USE_QRCODE=1"
make
Was this resolved?

GPG key ID: 5E4F108A || BTC: 1hoardyponb9AMWhyA28DZb5n5g2bRY8v
Wolf0
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1750


Miner Developer


View Profile
September 13, 2013, 02:37:18 PM
 #50

The client from yacoin.org (windows binary) works.
What compiler and flags did you use to compile https://github.com/yacoin/yacoin/releases/tag/YAC-cc-testing ?
I used GCC 4.8.1. I made it with:

qmake "USE_UPNP=- USE_DBUS=1 USE_IPV6=1 USE_QRCODE=1"
make
Was this resolved?

Resolved as in "I found something that works in my situation"? Yeah, I'm using the client from yacoin.org on my desktop to mine to, then I transfer the coins to my laptop running the coin control version. Resolved as in "bug is fixed"? No.

Code:
Donations: BTC: 1WoLFdwcfNEg64fTYsX1P25KUzzSjtEZC -- XMR: 45SLUTzk7UXYHmzJ7bFN6FPfzTusdUVAZjPRgmEDw7G3SeimWM2kCdnDQXwDBYGUWaBtZNgjYtEYA22aMQT4t8KfU3vHLHG
Joe_Bauers
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 783


GCVMMWH


View Profile
September 19, 2013, 12:27:12 PM
 #51

Has anyone been able to replicate this issue? 
sairon
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406


One does not simply mine Bitcoins


View Profile
September 19, 2013, 06:28:48 PM
 #52

Has anyone been able to replicate this issue? 
Not me.

GPG key ID: 5E4F108A || BTC: 1hoardyponb9AMWhyA28DZb5n5g2bRY8v
Gorgoy
Member
**
Offline Offline

Activity: 115


View Profile
November 08, 2013, 11:49:30 PM
 #53

Has anyone been able to replicate this issue? 
Not me.

Is the YACoin with Coin Control still working? I would love to download it and start to use but do not know if this has been stable and developed/tested? Please let me know if there is a link with the latest build.

Ɏ : YEojPD2QxFVaSUypTLYhwJgmVekqoAtdE3
฿ : 1946hwLbBdLNSA1FFUY3ZvRx6j6dqvbzcE
Ł : LczTrStBZ8b1Y4DJU59CjtYRtjKufbTXPE
Ғ : 6i4S4BfHfC9LLmTBhjYDVKe7g8XfPz9uj8
Ψ : AGpoWwc6N59PPqKbzRTAiFG5WmDEQU7Ydp
ζ : ZLYFK2KNrFDDGVbEJPKnTdWuGk3iA3CNY2
G : GQbjHcGPgUwRBKZcdoMCpuf24QSXY5t5bf
St.Bit
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280


View Profile
November 09, 2013, 08:46:30 AM
 #54

Has anyone been able to replicate this issue? 
Not me.

Is the YACoin with Coin Control still working? I would love to download it and start to use but do not know if this has been stable and developed/tested? Please let me know if there is a link with the latest build.

It's working (at least for me, and I haven't heard anyone having lost coins with the current version), but it isn't in the official branch yet. Use on own risk.

No idea about the last built, but if you can compile for your self go to github.com/saironiq/yacoin-cc.

Sign a message and get some YAC: https://bitcointalk.org/index.php?topic=300152.0
sairon
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406


One does not simply mine Bitcoins


View Profile
November 09, 2013, 04:32:40 PM
 #55

Has anyone been able to replicate this issue? 
Not me.

Is the YACoin with Coin Control still working? I would love to download it and start to use but do not know if this has been stable and developed/tested? Please let me know if there is a link with the latest build.

The binary in the OP is the latest I've built.

GPG key ID: 5E4F108A || BTC: 1hoardyponb9AMWhyA28DZb5n5g2bRY8v
sairon
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406


One does not simply mine Bitcoins


View Profile
November 17, 2013, 07:19:45 PM
 #56

New build up. For details, see https://bitcointalk.org/index.php?topic=206577.msg3614829#msg3614829

GPG key ID: 5E4F108A || BTC: 1hoardyponb9AMWhyA28DZb5n5g2bRY8v
mhps
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 516


View Profile
May 02, 2014, 01:44:55 AM
 #57

I find a bug. If you select one stake and before you send that stake finds a POS block (yes it happened to me) you can't deselect it although the stake cannot be used for sending. I also tried to deselect all, which didn't help. I had to restart qt.

BTC 1HxvAEC4nj37hyenz9DwsyrMMnkwzpbzno PPC PU6zS8RRBWP2UxhuRFengGsu8n4tEYB5xV XPM AJAgBpPjGQoL38mrtW91dVqhbMHqu25vfG
Pages: « 1 2 [3]  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!