Bitcoin Forum
March 21, 2019, 01:18:11 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Poll
Question: Should StellitePay be released in an open beta?
Yes - 42 (89.4%)
No - 5 (10.6%)
Total Voters: 47

Pages: « 1 ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 [109] 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 »
  Print  
Author Topic: [ANN][POW][XTL] 👾Stellite👾 - decentralized node list via IPFS & ZeroNet  (Read 69211 times)
JonoDude
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
May 08, 2018, 12:11:04 PM
 #2161

About the Community Pool ...

I've been mining all day with one of my 13 Card Nvidia 1070 Rig, and i get around 7400 H/S using Simplemining with Xmrig-nvidia ....

But i still can't se any results when typing in my wallet adresse, Se2zF6evd6aS52DoAWoyoDaMX4JF94mFtNrpuRmiXjvoZXCiYSNMp4hXSRnoxXvjtgBRq5CMbK1YJ7P 1Fd8s6yAV1AkuXmoMp at the pool....

Why is that ?

ok, my wallet i still syncing and have a long way still, but i should see some results in the pool when mining for a whole day .. or ?


I don't use the Community pool anymore but it should keep the old data and when I had a look there was nothing showing, so I had a look on the other two pools I've used and the old data was there, but, and here's the fun bit, when I went back to the Community pool my old data showed up.
Have a look again it could have been a delay in updating the results, or double check you are mining to the Community pool.

Mining for 2 Days still nothing showing... and nothing i the block explorer, guess somthing is quite wrong in the blockchain Huh?
Your Bitcoin transactions
The Ultimate Bitcoin mixer
made truly anonymous.
with an advanced technology.
Mix coins
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1553174291
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553174291

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553174291
Reply with quote  #2

1553174291
Report to moderator
1553174291
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553174291

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553174291
Reply with quote  #2

1553174291
Report to moderator
stellite_question
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 222
Merit: 1


View Profile
May 08, 2018, 12:55:47 PM
 #2162

About the Community Pool ...

I've been mining all day with one of my 13 Card Nvidia 1070 Rig, and i get around 7400 H/S using Simplemining with Xmrig-nvidia ....

But i still can't se any results when typing in my wallet adresse, Se2zF6evd6aS52DoAWoyoDaMX4JF94mFtNrpuRmiXjvoZXCiYSNMp4hXSRnoxXvjtgBRq5CMbK1YJ7P 1Fd8s6yAV1AkuXmoMp at the pool....

Why is that ?

ok, my wallet i still syncing and have a long way still, but i should see some results in the pool when mining for a whole day .. or ?


I don't use the Community pool anymore but it should keep the old data and when I had a look there was nothing showing, so I had a look on the other two pools I've used and the old data was there, but, and here's the fun bit, when I went back to the Community pool my old data showed up.
Have a look again it could have been a delay in updating the results, or double check you are mining to the Community pool.

Mining for 2 Days still nothing showing... and nothing i the block explorer, guess somthing is quite wrong in the blockchain Huh?


you are using the right wallet adress to mine to? please doublecheck.
also in the dashboard of the commpool remove your wallet adres then readd it and press enter.

if that doesnt work join our discord and check with the pool operator mentioned in my last message.
CryptoFrancoQc
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
May 08, 2018, 01:13:01 PM
 #2163

I'm not getting paid either using a smaller pool - since 3 days.
stellite_question
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 222
Merit: 1


View Profile
May 08, 2018, 01:22:02 PM
 #2164

I'm not getting paid either using a smaller pool - since 3 days.

has the pool found a block during the time you where mining? if so please contact the pool operator of that pool.
JonoDude
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
May 08, 2018, 02:30:22 PM
 #2165

About the Community Pool ...

I've been mining all day with one of my 13 Card Nvidia 1070 Rig, and i get around 7400 H/S using Simplemining with Xmrig-nvidia ....

But i still can't se any results when typing in my wallet adresse, Se2zF6evd6aS52DoAWoyoDaMX4JF94mFtNrpuRmiXjvoZXCiYSNMp4hXSRnoxXvjtgBRq5CMbK1YJ7P 1Fd8s6yAV1AkuXmoMp at the pool....

Why is that ?

ok, my wallet i still syncing and have a long way still, but i should see some results in the pool when mining for a whole day .. or ?


I don't use the Community pool anymore but it should keep the old data and when I had a look there was nothing showing, so I had a look on the other two pools I've used and the old data was there, but, and here's the fun bit, when I went back to the Community pool my old data showed up.
Have a look again it could have been a delay in updating the results, or double check you are mining to the Community pool.

Mining for 2 Days still nothing showing... and nothing i the block explorer, guess somthing is quite wrong in the blockchain Huh?


you are using the right wallet adress to mine to? please doublecheck.
also in the dashboard of the commpool remove your wallet adres then readd it and press enter.

if that doesnt work join our discord and check with the pool operator mentioned in my last message.

this is my wallet, and natually the same i use in my miner Se2zF6evd6aS52DoAWoyoDaMX4JF94mFtNrpuRmiXjvoZXCiYSNMp4hXSRnoxXvjtgBRq5CMbK1YJ7P 1Fd8s6yAV1AkuXmoMp
 i have checked and dobble checked it 10 times now...

Im using the windows GUI wallet, and simplemining.net on my 13 Card rig.. mining for 2 days now... nothing in my wallet, and nothing on community pool, or in blockexplorer HuhHuh

stellite_question
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 222
Merit: 1


View Profile
May 08, 2018, 02:51:21 PM
 #2166

About the Community Pool ...

I've been mining all day with one of my 13 Card Nvidia 1070 Rig, and i get around 7400 H/S using Simplemining with Xmrig-nvidia ....

But i still can't se any results when typing in my wallet adresse, Se2zF6evd6aS52DoAWoyoDaMX4JF94mFtNrpuRmiXjvoZXCiYSNMp4hXSRnoxXvjtgBRq5CMbK1YJ7P 1Fd8s6yAV1AkuXmoMp at the pool....

Why is that ?

ok, my wallet i still syncing and have a long way still, but i should see some results in the pool when mining for a whole day .. or ?


I don't use the Community pool anymore but it should keep the old data and when I had a look there was nothing showing, so I had a look on the other two pools I've used and the old data was there, but, and here's the fun bit, when I went back to the Community pool my old data showed up.
Have a look again it could have been a delay in updating the results, or double check you are mining to the Community pool.

Mining for 2 Days still nothing showing... and nothing i the block explorer, guess somthing is quite wrong in the blockchain Huh?


you are using the right wallet adress to mine to? please doublecheck.
also in the dashboard of the commpool remove your wallet adres then readd it and press enter.

if that doesnt work join our discord and check with the pool operator mentioned in my last message.

this is my wallet, and natually the same i use in my miner Se2zF6evd6aS52DoAWoyoDaMX4JF94mFtNrpuRmiXjvoZXCiYSNMp4hXSRnoxXvjtgBRq5CMbK1YJ7P 1Fd8s6yAV1AkuXmoMp
 i have checked and dobble checked it 10 times now...

Im using the windows GUI wallet, and simplemining.net on my 13 Card rig.. mining for 2 days now... nothing in my wallet, and nothing on community pool, or in blockexplorer HuhHuh



when i copied paste your adress I got a space in between double check your config file.
have you joined our discord and contacted the pool operator yet? if not then that would be your next step.
Call_Me_Bambi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 259


View Profile
May 08, 2018, 02:53:09 PM
 #2167

About the Community Pool ...

I've been mining all day with one of my 13 Card Nvidia 1070 Rig, and i get around 7400 H/S using Simplemining with Xmrig-nvidia ....

But i still can't se any results when typing in my wallet adresse, Se2zF6evd6aS52DoAWoyoDaMX4JF94mFtNrpuRmiXjvoZXCiYSNMp4hXSRnoxXvjtgBRq5CMbK1YJ7P 1Fd8s6yAV1AkuXmoMp at the pool....

Why is that ?

ok, my wallet i still syncing and have a long way still, but i should see some results in the pool when mining for a whole day .. or ?


I don't use the Community pool anymore but it should keep the old data and when I had a look there was nothing showing, so I had a look on the other two pools I've used and the old data was there, but, and here's the fun bit, when I went back to the Community pool my old data showed up.
Have a look again it could have been a delay in updating the results, or double check you are mining to the Community pool.

Mining for 2 Days still nothing showing... and nothing i the block explorer, guess somthing is quite wrong in the blockchain Huh?


you are using the right wallet adress to mine to? please doublecheck.
also in the dashboard of the commpool remove your wallet adres then readd it and press enter.

if that doesnt work join our discord and check with the pool operator mentioned in my last message.

this is my wallet, and natually the same i use in my miner Se2zF6evd6aS52DoAWoyoDaMX4JF94mFtNrpuRmiXjvoZXCiYSNMp4hXSRnoxXvjtgBRq5CMbK1YJ7P 1Fd8s6yAV1AkuXmoMp
 i have checked and dobble checked it 10 times now...

Im using the windows GUI wallet, and simplemining.net on my 13 Card rig.. mining for 2 days now... nothing in my wallet, and nothing on community pool, or in blockexplorer HuhHuh


There are some things you can do to test your setup.
1] Try mining to a different pool (at least 2 different pools), if you still don't see any results at the pool then you know it's not a pool problem.
2] If [1] above confirms it's not a pool problem try mining with Windows to check if it's not a simplemining configuration problem.
3] Try a different miner - this is probably not going to make any difference but it's worth a try if all else fails.
JonoDude
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
May 08, 2018, 03:22:22 PM
 #2168

About the Community Pool ...

I've been mining all day with one of my 13 Card Nvidia 1070 Rig, and i get around 7400 H/S using Simplemining with Xmrig-nvidia ....

But i still can't se any results when typing in my wallet adresse, Se2zF6evd6aS52DoAWoyoDaMX4JF94mFtNrpuRmiXjvoZXCiYSNMp4hXSRnoxXvjtgBRq5CMbK1YJ7P 1Fd8s6yAV1AkuXmoMp at the pool....

Why is that ?

ok, my wallet i still syncing and have a long way still, but i should see some results in the pool when mining for a whole day .. or ?


I don't use the Community pool anymore but it should keep the old data and when I had a look there was nothing showing, so I had a look on the other two pools I've used and the old data was there, but, and here's the fun bit, when I went back to the Community pool my old data showed up.
Have a look again it could have been a delay in updating the results, or double check you are mining to the Community pool.

Mining for 2 Days still nothing showing... and nothing i the block explorer, guess somthing is quite wrong in the blockchain Huh?


you are using the right wallet adress to mine to? please doublecheck.
also in the dashboard of the commpool remove your wallet adres then readd it and press enter.

if that doesnt work join our discord and check with the pool operator mentioned in my last message.

this is my wallet, and natually the same i use in my miner Se2zF6evd6aS52DoAWoyoDaMX4JF94mFtNrpuRmiXjvoZXCiYSNMp4hXSRnoxXvjtgBRq5CMbK1YJ7P 1Fd8s6yAV1AkuXmoMp
 i have checked and dobble checked it 10 times now...

Im using the windows GUI wallet, and simplemining.net on my 13 Card rig.. mining for 2 days now... nothing in my wallet, and nothing on community pool, or in blockexplorer HuhHuh


There are some things you can do to test your setup.
1] Try mining to a different pool (at least 2 different pools), if you still don't see any results at the pool then you know it's not a pool problem.
2] If [1] above confirms it's not a pool problem try mining with Windows to check if it's not a simplemining configuration problem.
3] Try a different miner - this is probably not going to make any difference but it's worth a try if all else fails.

I will try that..

In the GUI wallet, in the receive tap, i guess the top address is my wallet adress (thats the one i use) below theres a payment ID and an integrated address, what is the difference ?

The integrated was filled only when i press "generate" so i guess its just for a specific payment i want to receive ?
JonoDude
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
May 08, 2018, 05:30:23 PM
 #2169

About the Community Pool ...

I've been mining all day with one of my 13 Card Nvidia 1070 Rig, and i get around 7400 H/S using Simplemining with Xmrig-nvidia ....

But i still can't se any results when typing in my wallet adresse, Se2zF6evd6aS52DoAWoyoDaMX4JF94mFtNrpuRmiXjvoZXCiYSNMp4hXSRnoxXvjtgBRq5CMbK1YJ7P 1Fd8s6yAV1AkuXmoMp at the pool....

Why is that ?

ok, my wallet i still syncing and have a long way still, but i should see some results in the pool when mining for a whole day .. or ?


I don't use the Community pool anymore but it should keep the old data and when I had a look there was nothing showing, so I had a look on the other two pools I've used and the old data was there, but, and here's the fun bit, when I went back to the Community pool my old data showed up.
Have a look again it could have been a delay in updating the results, or double check you are mining to the Community pool.

Mining for 2 Days still nothing showing... and nothing i the block explorer, guess somthing is quite wrong in the blockchain Huh?


you are using the right wallet adress to mine to? please doublecheck.
also in the dashboard of the commpool remove your wallet adres then readd it and press enter.

if that doesnt work join our discord and check with the pool operator mentioned in my last message.

this is my wallet, and natually the same i use in my miner Se2zF6evd6aS52DoAWoyoDaMX4JF94mFtNrpuRmiXjvoZXCiYSNMp4hXSRnoxXvjtgBRq5CMbK1YJ7P 1Fd8s6yAV1AkuXmoMp
 i have checked and dobble checked it 10 times now...

Im using the windows GUI wallet, and simplemining.net on my 13 Card rig.. mining for 2 days now... nothing in my wallet, and nothing on community pool, or in blockexplorer HuhHuh


There are some things you can do to test your setup.
1] Try mining to a different pool (at least 2 different pools), if you still don't see any results at the pool then you know it's not a pool problem.
2] If [1] above confirms it's not a pool problem try mining with Windows to check if it's not a simplemining configuration problem.
3] Try a different miner - this is probably not going to make any difference but it's worth a try if all else fails.

I will try that..

In the GUI wallet, in the receive tap, i guess the top address is my wallet adress (thats the one i use) below theres a payment ID and an integrated address, what is the difference ?

The integrated was filled only when i press "generate" so i guess its just for a specific payment i want to receive ?


Got it!!!

Had same problem on cryptoknight.cc so i changed miner, now using xmr-stack on simplemining.net working like a charm!!! Smiley
zatochi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 0


View Profile
May 08, 2018, 05:48:45 PM
 #2170

Any specific ETA on next developmental milestone? Think it's about time XTL keep and maintain its own blog about progress and such. Could help with that if anybody wants

Whitepaper 2.0 , GUI miner have been released.
Stellitepay is in the works and updated website soon.

@stellite_question - what's the story with your community pool not issuing payments? Have not received any payment for coins mined!

Also, why are notifications from mining worker activities coming from noreply@notify.luckypool.io and not communitypool.stellite.cash email ?

Contacted @stellitecash on Twitter regarding this issue but no response. Have stopped mining XTL, this is theft of property and must be dealt with.

you should join our discord and contact the pool owner SB155 (luckypool.io) about it.


Can you pls confirm you really meant "communitypool.stellite.cash" is owned by "SB155 (luckypool.io)", and not owned by Stellite?

Because, I'm not using luckypool.io to mine (and have never used the site), but rather only mining XTL on communitypool.stellite.cash with a total due of 530.18 XTL.
stellite_question
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 222
Merit: 1


View Profile
May 09, 2018, 06:20:18 AM
 #2171

Any specific ETA on next developmental milestone? Think it's about time XTL keep and maintain its own blog about progress and such. Could help with that if anybody wants

Whitepaper 2.0 , GUI miner have been released.
Stellitepay is in the works and updated website soon.

@stellite_question - what's the story with your community pool not issuing payments? Have not received any payment for coins mined!

Also, why are notifications from mining worker activities coming from noreply@notify.luckypool.io and not communitypool.stellite.cash email ?

Contacted @stellitecash on Twitter regarding this issue but no response. Have stopped mining XTL, this is theft of property and must be dealt with.

you should join our discord and contact the pool owner SB155 (luckypool.io) about it.


Can you pls confirm you really meant "communitypool.stellite.cash" is owned by "SB155 (luckypool.io)", and not owned by Stellite?

Because, I'm not using luckypool.io to mine (and have never used the site), but rather only mining XTL on communitypool.stellite.cash with a total due of 530.18 XTL.

I can confirm that yes SB155 (luckypool.io) is the owner and administrator of the communitypool.stellite.cash.
paderobin
Member
**
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 13


View Profile
May 09, 2018, 12:57:52 PM
 #2172

About the Community Pool ...

I've been mining all day with one of my 13 Card Nvidia 1070 Rig, and i get around 7400 H/S using Simplemining with Xmrig-nvidia ....

But i still can't se any results when typing in my wallet adresse, Se2zF6evd6aS52DoAWoyoDaMX4JF94mFtNrpuRmiXjvoZXCiYSNMp4hXSRnoxXvjtgBRq5CMbK1YJ7P 1Fd8s6yAV1AkuXmoMp at the pool....

Why is that ?

ok, my wallet i still syncing and have a long way still, but i should see some results in the pool when mining for a whole day .. or ?


I don't use the Community pool anymore but it should keep the old data and when I had a look there was nothing showing, so I had a look on the other two pools I've used and the old data was there, but, and here's the fun bit, when I went back to the Community pool my old data showed up.
Have a look again it could have been a delay in updating the results, or double check you are mining to the Community pool.

Mining for 2 Days still nothing showing... and nothing i the block explorer, guess somthing is quite wrong in the blockchain Huh?


you are using the right wallet adress to mine to? please doublecheck.
also in the dashboard of the commpool remove your wallet adres then readd it and press enter.

if that doesnt work join our discord and check with the pool operator mentioned in my last message.

this is my wallet, and natually the same i use in my miner Se2zF6evd6aS52DoAWoyoDaMX4JF94mFtNrpuRmiXjvoZXCiYSNMp4hXSRnoxXvjtgBRq5CMbK1YJ7P 1Fd8s6yAV1AkuXmoMp
 i have checked and dobble checked it 10 times now...

Im using the windows GUI wallet, and simplemining.net on my 13 Card rig.. mining for 2 days now... nothing in my wallet, and nothing on community pool, or in blockexplorer HuhHuh


There are some things you can do to test your setup.
1] Try mining to a different pool (at least 2 different pools), if you still don't see any results at the pool then you know it's not a pool problem.
2] If [1] above confirms it's not a pool problem try mining with Windows to check if it's not a simplemining configuration problem.
3] Try a different miner - this is probably not going to make any difference but it's worth a try if all else fails.

I will try that..

In the GUI wallet, in the receive tap, i guess the top address is my wallet adress (thats the one i use) below theres a payment ID and an integrated address, what is the difference ?

The integrated was filled only when i press "generate" so i guess its just for a specific payment i want to receive ?


Got it!!!

Had same problem on cryptoknight.cc so i changed miner, now using xmr-stack on simplemining.net working like a charm!!! Smiley

Switched to XMR and haven't had any reason to go back to any other miner. The only problem I have is how to reconfigure it for another pool. I'd love to try out the other pools, but have to idea how to go about it
vcxv
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 100


View Profile
May 09, 2018, 03:58:19 PM
 #2173

Is this a pure PoW coin or does it also have staking or Masternode feature ?
stellite_question
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 222
Merit: 1


View Profile
May 09, 2018, 04:39:30 PM
 #2174

Is this a pure PoW coin or does it also have staking or Masternode feature ?

Pure POW no staking or masternode ever.
zatochi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 0


View Profile
May 09, 2018, 08:22:00 PM
 #2175

Does anyone know how to make GUI wallet synchronize faster?

It's been syncing for the past 4 hours, blocks remaining "88426".
Miro1764n
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 227
Merit: 5


View Profile
May 09, 2018, 08:38:03 PM
 #2176

Does anyone know how to make GUI wallet synchronize faster?

It's been syncing for the past 4 hours, blocks remaining "88426".
The latest version is syncing faster then the previous. As far as i know there is no another way to synchronize faster. Use the latest version.


TWIST  ▷▷ REVOLUTIONISING BLOCKCHAIN ACCESSIBILITY ◁◁  TWIST
■■■■■■■■■■■■■   twist.network (http://twist.network)   ■■■■■■■■■■■■■
zatochi
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 0


View Profile
May 09, 2018, 08:54:22 PM
 #2177

Does anyone know how to make GUI wallet synchronize faster?

It's been syncing for the past 4 hours, blocks remaining "88426".
The latest version is syncing faster then the previous. As far as i know there is no another way to synchronize faster. Use the latest version.



I'm using StelliteGUI v0.0.8-1 'Carbon V2' latest pre-release. What version are u using?
Callanta787
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 336
Merit: 2


View Profile WWW
May 09, 2018, 09:01:11 PM
 #2178

@stellite coin don't disappoint me


  A I R W (https://airwalletofficial.com/)
Miro1764n
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 227
Merit: 5


View Profile
May 09, 2018, 09:55:20 PM
 #2179

Does anyone know how to make GUI wallet synchronize faster?

It's been syncing for the past 4 hours, blocks remaining "88426".
The latest version is syncing faster then the previous. As far as i know there is no another way to synchronize faster. Use the latest version.



I'm using StelliteGUI v0.0.8-1 'Carbon V2' latest pre-release. What version are u using?
Still using the 0.0.6 version Smiley And I don't remember i had a problem with syncing. It slowly, yes, but i'm not in a hurry. Maybe just wait?

TWIST  ▷▷ REVOLUTIONISING BLOCKCHAIN ACCESSIBILITY ◁◁  TWIST
■■■■■■■■■■■■■   twist.network (http://twist.network)   ■■■■■■■■■■■■■
BroganBloodstone
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 322
Merit: 101


View Profile
May 10, 2018, 05:43:02 PM
 #2180

@stellite coin don't disappoint me

I doubt it will. This team has good technical talent and are very motivated from what I can see.

Just wished they would do another fork to get rid of those pesky nicehashers so I can mine it once again Smiley
Pages: « 1 ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 [109] 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!