Bitcoin Forum
September 19, 2018, 05:46:32 PM *
News: ♦♦ Bitcoin Core users must update to 0.16.3 [Torrent]. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Core balance shows zero bitref shows a balance  (Read 71 times)
Mbustos307
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
January 24, 2018, 06:14:14 AM
 #1

I recently installed core tranfered over an old wallet did rescan twice and balance still shows zero balance in core am I missing something? Bitref says I have a balance of 0.00569452 or something close to that.
1537379192
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537379192

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537379192
Reply with quote  #2

1537379192
Report to moderator
1537379192
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537379192

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537379192
Reply with quote  #2

1537379192
Report to moderator
1537379192
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537379192

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537379192
Reply with quote  #2

1537379192
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1537379192
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537379192

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537379192
Reply with quote  #2

1537379192
Report to moderator
achow101
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1526
Merit: 1628


3F1Y9yquzvY6RWvKbw2n2zeo9V5mvBhADU


View Profile WWW
January 24, 2018, 06:33:56 AM
 #2

Is Bitcoin Core fully synced?

Mbustos307
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
January 24, 2018, 03:23:38 PM
 #3

Yes it is I think I had a password on my old qt would that not show a balance unless I put it in or only if I was to try and send?
achow101
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1526
Merit: 1628


3F1Y9yquzvY6RWvKbw2n2zeo9V5mvBhADU


View Profile WWW
January 25, 2018, 12:31:20 AM
 #4

Yes it is I think I had a password on my old qt would that not show a balance unless I put it in or only if I was to try and send?
This question is nonsensical and does not make any sense. Can you rephrase and make it clearer, perhaps with some punctuation?

Mbustos307
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
January 25, 2018, 01:51:44 AM
 #5

Bitcoin Core balance =0
Bitref and blockchain.info = balance
Bitcoin core= fully synced.
achow101
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1526
Merit: 1628


3F1Y9yquzvY6RWvKbw2n2zeo9V5mvBhADU


View Profile WWW
January 25, 2018, 01:54:27 AM
 #6

Are you sure that Bitcoin Core actually contains your addresses? If you go to the Receiving Addresses list, do you see addresses you recognize?

Mbustos307
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
January 25, 2018, 02:40:23 AM
 #7

The sending address is the one I am getting the balance from.
achow101
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1526
Merit: 1628


3F1Y9yquzvY6RWvKbw2n2zeo9V5mvBhADU


View Profile WWW
January 25, 2018, 02:43:51 AM
 #8

What block does Bitcoin Core say it is synced up to? Hover over the checkmark in the lower right hand corner and it will tell you. Or go to Help > Debug Console and it will say there too.

Mbustos307
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
January 25, 2018, 02:50:15 AM
 #9

I had two wallets in the folder one with a different name than wallet I am doing a rescan now and then after it syncs I will reply.
Mbustos307
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
January 25, 2018, 05:07:38 AM
 #10

505987 as of this post.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!