Bitcoin Forum
December 14, 2019, 04:47:00 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.0.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Forumul“Tehnologia Blockchain și Sectorul de Dezvoltare Durabilă”, Cluj, Romania  (Read 50 times)
KateDevaid
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
September 28, 2018, 02:03:33 PM
 #1

În data de 7 noiembrie 2018, la Cluj-Napoca se va desfășura primul forum din Europa de Sud-Est dedicat tehnologiilor Blockchain și sectorului de dezvoltare durabilă – Blockchain for Development: the Future is Now.

Forumul își propune să plaseze dialogul între participanți dincolo de afirmațiile promițătoare ale influencerilor în domeniu și să evalueze potențialul real al acestei tehnologii, raportat la problemele cele mai actuale din sectorul de dezvoltare durabilă.
Evenimentul va aduce pe scena IT din Romania speakeri precum Viktor Peter, Senior Blockchain Governance Expert, Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH și Danny Curran, Director of Growth (Europe) în cadrul companiei AID:Tech, cărora li se vor alătura delegații ale Băncilor de Dezvoltare și altor organizații internaționale, persoane angajate în aspectele teoretice, dar și practice în Blockchain, influenceri în tehnologiile DLT, și alții.

Organizatorul evenimentul este DevelopmentAid în parteneriat cu ARIES Transilvania, ANIS, Primăria Cluj-Napoca și DTMA.

Detalii despre eveniment: https://events.developmentaid.org/event/blockchain-for-development-the-future-now/?utm_source=website&utm_medium=blog&utm_campaign=blockchainfordevelopment

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!