Bitcoin Forum
December 03, 2021, 09:52:08 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: BiblePay | Masternode | CPU Mining Only | ASIC-Resistant | 10% Velgørenheds  (Read 112 times)
togoshigekata
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 1260
Merit: 115View Profile
January 25, 2018, 11:12:57 PM
Last edit: January 03, 2020, 10:53:40 AM by togoshigekata
 #1

NY CRYPTOMØNT LANCERES

NAVN: BIBLEPAY

 

OFFENTLIGØRELSESDATO: 23 JULI 2017 kl. 17.00
ALGORITME: PROOF OF BIBLEHASH (POBh) **NY**
FORVENTET BLOK INTERVAL: 7 MINUTTER

Den første mønt med KJV Biblen kompileret i kildekoden, som udbytter Biblen i hash-algoritmen, alt imens gospel spredes igennem IT fællesskabet. Blokkene er også linket sammen med vers fra Biblen.

TRANSAKTIONSHASTIGHED: SUPPORTERER INSTANTSEND

SUPPORTERER MASTERNODE (SANCTUARY/HELIGDOM): SUPPORTERET EFTER JULEN 2017


TILDELING AF BELØNNING:

http://wiki.biblepay.org/Economics

FORUM:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2388064

Backup Forum:
http://forum.biblepay.org/

BLOCK EXPLORERS:
https://chainz.cryptoid.info/bbp/
http://explorer.biblepay.org/

WIKI:
http://wiki.biblepay.org/

KILDEKODE:
https://github.com/biblepay/biblepay
https://github.com/biblepay/biblepay-evolution

HJEMMESIDE:
http://biblepay.org

GUIDES TIL HVORDAN DU MINER MED PROOF OF BIBLE HASH:
http://www.biblepay.org | Tryk på mining guides til Windows eller Linux

WHITEPAPER:
http://pool.biblepay.org/Docs/BiblePay_White_Paper.pdf

PAPIRPUNG:
https://biblepaywallet.github.io/

BØRSER:

#1: SouthXchange
https://www.southxchange.com/Market/Book/BBP/BTC

TICKER: BBP
Børsnoteringsdato:      15. August 2017

PREMINE: INGEN
ICO: INGEN
INKONSISTENTE BELØNNINGER: INGEN

OMSÆTNINGSKARAKTERISTIKA: DEFLATERENDE
OMSÆTNINGSRATE: MINDSKED MED 1,5% OM MÅNEDEN
DEFLATIONSRATE: 1.5% om måneden, svarende til en forværring på 19,5% om året
http://wiki.biblepay.org/Emission_Schedule

MINIMUMSANTAL BBP FOR MASTERNODE: 4,500,001 BBP


** NOTER OM DEFLATIONEN **

BiblePay søger en deflaterende valuta relativ til G5 basket, ved konstant at forværre blokgevinststrukturen med 1,5% pr. måned. Vi formoder at vi, med vores kontrollerede 7 minutter blokinterval, kan sikre at valutaen købes i en normaliseret hastighed i tider med det frie markedes prisstrukturer.

TOTAL ANTAL MØNTER I OMLØB: 5.2 MILLIARDER i 2050, FALDENDE MED 18% PER ÅR (200 MILLIONER I NOVEMBER 2017).

TIDSPLAN FOR EMMISION:
http://wiki.biblepay.org/Emission_Schedule
ØKONOMIEN: http://wiki.biblepay.org/Economics

BESKRIVELSE:
En sikker blockchain som hjælper folk i nød. 10% af emissionen går til at sponsorere forældreløse børn, med beviselige bidrag givet til compassion.com – og fremtidige velgørende bidrag som er mere en 75% effektive. ** BEMÆRK: MØNTEN HAR RPC KOMMANDOER, DER BEVISER AT 100% AF BIDRAGENE ER BRUGT SOM FORVENTET  **
 


Proff of work er blevet erstattet med Proof Of Biblehash (POBH) – en algoritme der kompenserer fuld node deltagelse, samtidig med at det forebygger GPU og ASIC ved at kræve den fulde blockchain transaktionsreference i hashfunktionaliteten.

7 minutters blokintervaller minimerer størelsen på blockchain filen, men samtidig understøttes Dashs INSTANTSEND for lynhurtige transaktioner.

Kviteringer for at bevise sponsoratet af nye forældreløse børn vil være tilgængelige direkte fra pungen, og telefonnumre til revisorer vil ligeledes være tilgængelige for at bevise 100% velgørenhedsudgifter. (Fra RPC indtast ’run contribution’ for at se indgående beløb til NGO’en for en specific tidsperiode. For at se udgående sponsorater klik på pungens ’Accountability’ knap, for at se en liste over forældreløse, udgifter, sponsorat-datoer, beløb og organisationens telefonnummer og skattenummer).

I de første 6 måneder vil 10% af alle blokke blive allokeret til organisationen, som sponsorerer forældreløse børn 100%. En gang om måneden vil alt over 40$ blive omdannet til kontanter, som gives til de forældreløse børn i vores fritid.

Efter af masternoderne går i luften, vil 10% af tithe blive omdirigeret til det løbende budget med DAO governanve og stemmesystemet, som tillader at mønten fungerer som en decentraliseret autonom velgørenhedsorganisation; fra det tidspunkt vil den ledende udvikler og frivillige blive en normal del af fællesskabet, som sikrer at mønten kører af den selv.

For at undgå spild af energi på meningsløse SSH hash, eller mining, introducerer BiblePay, BiblePay algoritmen, som sikrer at BiblePay kører på almindelige husholdningscomputere, fordi algoritmen er resistent overfor stærke grafikkort og ASICs, og er resistent i at køre i ikke-fuld node miljøer.

Til tillæg til det lave energiforbrug og høje effektivitet af POB, er gevinsten per blok sat til at være relativ til længden af tid, det tog at løse blokken – hvilket betyder at aggresive hash angreb resulterer i at gevinsten formindskes.

Netværket vil være høj-effektivt med et lavt total energiforbrug, og velgørenhedsorganisationer der bliver sponsoreret skal også være effektive (over 75%). Ydermere er vi deflaterende, som betyder at vi starter med at frigive en større mængde af mønter per blok, og hvert år indskrænker den totale mængde med 10%.

Tidsplanen er: 205 blokke per dag – forventning om 7 minutters blokintervaller.

EMMISIONSTIDSPLANEN:
http://wiki.biblepay.org/Emission_Schedule

Blokgevinsten nedbrydes som følgende:
http://wiki.biblepay.org/Economics

Efter at vores masternodes går i luften, allokerer vi 10% af hver blokgevinst til vores governance udvalg (DAO) automatisk, hvor 100% af dette går til velgørende formål, og 5% til IT udgifter og PR.

Over tid vil vores masternodes blive til et velgørenhedsudvalg, for at gøre det muligt for vores fællesskab at tage styring over den daglige drift af velgørenheden: mulighed for at stemme hvor pengene skal bruges, og hvor meget der skal bruges – på den måde bliver vi ikke centraliseret.

Vi anvender kun partnere med velgørenheder der er mere end 75% effektive, hvilket betyder at over 75% skal gå direkte til slutbrugeren.

NO PREMINE: Den ledende udvikler starter med 0, den forældreløse organisation starter med 0, og distributionen er fuldstændig fair. NO ICO. Distributionskurven er jævt fordels uden gemte bump på vejen, i det tidlige stadie. Det selvbestemmende udvalg og masternode betalinger er bevist forsinket indtil jul, for at tillade folk at forberede sig med at spare de nødvendige midler op. At køre en masternode er åben for alle.

ANSVARLIGHED:

Pungen vil have en forsoningssige bygget ind, når vi går i luften, for at vise alle velgørenhedsindtægter og udgifter.

Udgifterne vil blive revideret – for at bevise at pengene rent faktisk anvendes til forældreløse.

Dette vil blive gennemført ved at anvende en RPC revisionskommando, som fremstiller de forældreløses indkomst fra blockchainen, og samtidig med en API integration til databasen, som gemmer udgifterne til Compassion, indtil masternodes går i luften, med kontaktinformationer til revisorerne for hver enkelt udgift.
Vi vil ligeledes lave en hjemmeside som viser billeder af de sponsorerede forældreløse, som kan tilgås via pungen, for at vise vores investorer alt det gode vi gør. Slutteligt vil vi vedligeholde en kopi af alle kvitteringer, for altid at kunne holde den 100% ansvarlighed.

Muligheder i fremtiden:
Betal for at bede – et interaktivt bederum direkte i pungen.


ROADMAP:
JULI-DECEMBER 2017: GÅR I LUFTEN, MÅNEDLIG SPONSORAT AF FORÆLDRELØSE
JANUAR 2018: MASTERNODES GÅR I LUFTEN
FEBRUAR: MARKEDSFØRING, BEDERUM I PUNGEN
MAJ 2018: MARKEDSFØR BIBLEPAY SOM ET 401K ALTERNATIV

Særlige træk ved BiblePay:

Proff of Bible hash algoritmen (POBh), getblockinfo viser de linkede biblevers, krævet for at løse blokken, at sende mønter udstiller en Tithe tjekboks – som gør det muligt at give 10% til velgørenhedsorganisationen, pungen har et indbygget bede-system, som gør det muligt for brugere at sende en bøn-anmodning til fællesskabet eller opbevare bønner i blockchainen, som fællesskabet kan se på deres overbliksside. Mulighed for at skrive beskeder i overførsler, Instantsend, mulighed for at stemme, decentraliseret autonomt velgørenhedsudvalg, anger for synder, bidrag til forældreløses organisation tjekbox, og oplæsning af synder, samt daglige bønner i pungen.
Discord: https://discordapp.com/invite/yWgbKdM


Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!