Pulsar77
|
|
January 31, 2018, 10:22:19 AM |
|
Sanal para sayısındaki artış git gide artacaktır da zaten. Bu kadar fazla yeni yatırımcı piyasaya girdiği sürece bu böyle devam eder.Ama tabi işin suyu çıkarsa bir çok sanal para yok olup gidecektir.
|
|
|
|
mediation
Member
Activity: 364
Merit: 10
|
|
January 31, 2018, 10:26:00 AM |
|
Piyasada uzun süreli bir duraklama süreci yaşasak ve her geçen gün vasfı olmayan ıcolar meydana çıksada geleceğin umut vaat ettiğini düşünüyorum.
|
|
|
|
HSYNTKN
Member
Activity: 336
Merit: 17
|
|
January 31, 2018, 12:31:41 PM |
|
Projesi sağlam olan coinler alır başını gider ama kötü olanlar sanal dünyada kaybolup gider. Ayrıca yeni yatırımcılar oluyor ve yeni coinler çıkıyor.
|
|
|
|
simonzenke55
Member
Activity: 182
Merit: 11
|
|
January 31, 2018, 01:02:33 PM |
|
Zamanla bunlar da azalma meydana geleceğini düşünüyorum. Piyasa kendi kendini temizleyecektir. İyi teknolojisi white paper'ı ve bunlar gibi derecelendirme unsurlarını geçemeyen coinler zamanla yok olacaklardır.
|
|
|
|
Hoenir
Newbie
Activity: 70
Merit: 0
|
|
January 31, 2018, 01:15:32 PM |
|
Önüne gelen bir şeyler çıkartıyor. Büyük projeler tutanacaktır ama ölü,çöp olan bir sürü proje olacaktır. Sanal paralarıyla birlikte yok olacaktır. Bu işe girenler bunların hesaplarını yapıyordur.
|
|
|
|
mesacan
Member
Activity: 280
Merit: 13
|
|
January 31, 2018, 01:30:13 PM |
|
Sanal değil, dijital. Bi bitmediniz.
|
|
|
|
hmsr
Full Member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
|
|
January 31, 2018, 01:32:18 PM |
|
%50 si fos bu paraların sizin gördüğünüz sadece coinmarketcaptaki galiba. Daha orada listelenmeye yüzlerce coin daha var.
|
|
|
|
Rkc Trader
|
|
January 31, 2018, 01:38:00 PM |
|
15 te 1 i binance da işlem görüyor. Dün saymıştım binance da işlem gören 103 tane coin vardı. Bugün de chat eklendi 104 oldu. Cryptopia benzeri bir site olmaya başladı sonu ne olacak merak ediyorum.
|
|
|
|
murado
Jr. Member
Activity: 224
Merit: 2
|
|
January 31, 2018, 04:34:56 PM |
|
bunların sağlam ve çabuk bir şekilde kısıtlmalar getirilmeli bu tür dengesiz çoğlamalar piyasaya oldukça zarar vermektedir
|
Vertex | A UNIQUE ECOSYSTEM FOR INVESTORS, THE COMMUNITY AND ICOS ╚═════ 'The worlds first ICO aftermarket' ═════╝
|
|
|
mahoni2100
Member
Activity: 504
Merit: 12
|
|
January 31, 2018, 04:46:05 PM |
|
bu gidişat hem bizimiçin hemde coinler için çok parlak görünmüyor bunların sayılarını kontrol altına almasında geç kalınmış bir zayıf nokta konumunda
|
|
|
|
hckdeface
|
|
January 31, 2018, 05:10:56 PM |
|
bu kadar çok fazla dijital paranın olması, bunların hiçbirinin piyasada kullanılmıyor olması bu piyasaya faydası olmaz. aksine çok zararı olur.
|
|
|
|
canlark
Jr. Member
Activity: 94
Merit: 1
“Decentralized Transportation Economy”
|
|
January 31, 2018, 05:30:14 PM |
|
Diğer arkadaşın dediği gibi teknoloji borsası oluşuyor diyebiliriz. Aralarında çoğu yerde kabul gören kripto paralar mevcut, btc, ltc gibi. Ama şuan için hiçbiryerde geçerli olmayan bir çok kripto para'da mevcut. Bu sayının çok fazla olması yatırımcılar için biraz riskli olabilir. Belki çok daha fazla araştırma ve analiz yapılması gerekecek.
|
Join Helbiz Mobility System Pre-Sale ● Peer-to-Peer Wheel Rentals ● visit: https://www.helbizcoin.io/
|
|
|
zaza4700
Newbie
Activity: 252
Merit: 0
|
|
January 31, 2018, 06:16:31 PM |
|
Bu kadar fazla sanal para beni de endişelendiriyor. İnsanlar hangisine yatırım yapacak diye şaşırıyor. Ne kadar çok sanal para o kadar çöp coin demek. Zaten çöp coinler usta yatırımcılar tarafından şişiriliyor ardından unutuluyor o yuzden her coin alınmamalı ve saglam coinlere yatırım yapılmalı
|
|
|
|
jakdanyel
Sr. Member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
|
|
January 31, 2018, 06:29:48 PM |
|
Bu daha hiçbir şey bence ileride bu coin sayısı kim bilir nerelere çıkacak. Piyasa bu şekilde devam ederse ve yeni katılımcılar olursa 2-3 katını bulması imkansız değil yani.
|
| Peach BTC bitcoin | │ | Buy and Sell Bitcoin P2P | │ | . .
▄▄███████▄▄ ▄██████████████▄ ▄███████████████████▄ ▄█████████████████████▄ ▄███████████████████████▄ █████████████████████████ █████████████████████████ █████████████████████████ ▀███████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀███████████████████▀ ▀███████████████▀ ▀▀███████▀▀
▀▀▀▀███████▀▀▀▀ | | Available in EUROPE | AFRICA LATIN AMERICA | | | ▄▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀▄▄▄ |
███████▄█ ███████▀ ██▄▄▄▄▄░▄▄▄▄▄ █████████████▀ ▐███████████▌ ▐███████████▌ █████████████▄ ██████████████ ███▀███▀▀███▀ | . Download on the App Store | ▀▀▀▄ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▀ | ▄▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▀▄▄▄ |
▄██▄ ██████▄ █████████▄ ████████████▄ ███████████████ ████████████▀ █████████▀ ██████▀ ▀██▀ | . GET IT ON Google Play | ▀▀▀▄ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▀ |
|
|
|
temeler
|
|
January 31, 2018, 06:40:59 PM |
|
Bitcoin dominance ın bu kadar düşmesinin en büyük sebebi bu işte. Piyasa da para arttığı zaman bile o kadar çok coin var ki para hepsine dağılıyor. Yakın zaman da çöp coinlerin yavaş yavaş eleneceği kesin. Geçen yıl bu zamanlar coinmarketcap ta ilk sıralarda olan birçok coin çok uzaklara gitti.
|
|
|
|
Lydian
|
|
January 31, 2018, 06:41:18 PM |
|
Benimde 2 ethereum tabanli erc20 ve 1 waves tabanli sanal para birimim var... Her birinden 100er milyon adet olusturdum, hepsi de cüzdanlarimda bekliyor:) Bos vakit bulursam ethereum icin smart contract yazmak istiyorum (deneme amacli önce). Bos vakit bulamiyorum:) Su an coinmarketcap'ta 1506 coin var: https://coinmarketcap.com/16Bunun yanisira coinmarketcap'ta listelenmeyen yüzlerde coin ve token var...
|
|
|
|
erendmr
Member
Activity: 112
|
|
January 31, 2018, 06:58:42 PM |
|
Sayı artıyor da boş artıyor.İşe yarar proje sayısı oldukça az.İnsanlar nereye yatırım yapacaklarını bilmiyor.Tek dertleri bir an önce paralarını katlayabilmek.Adam arkadaşından duyuyor şu coin çok kazandırmış diye hemen atlıyor sonrası hüsran.Artık insanlar projeye bakmıyor bile.
|
|
|
|
HyperLup
|
|
January 31, 2018, 07:14:11 PM |
|
Kripto paraların sayısı her geçen gün artıyor ve içlerinde çok iyi projelerle çıkan kripto paralar var. Bir kısmının hangi amaçla çıkarıldığını dahi anlam veremiyorum. İçlerinde projesi güzel olanlar ayakta kalacak ve zamanla bir kısmı elenecektir. Sayı arttıkça rekabet nedeniyle kaliteli icolar göreceğiz.
|
|
|
|
nalpagutt
Sr. Member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
|
|
January 31, 2018, 07:44:20 PM |
|
2018 Yılında 2000'i çok rahat geçecek gibi görünüyor . 500 Tanesinden 50 tanesi işe yarar proje olsa kafidir . Geri kalan yüksek ihtimalle çöp olur gene .
|
|
|
|
bitcoin_info
Member
Activity: 253
|
|
January 31, 2018, 08:10:12 PM |
|
1500'mü. bence şuan çok daha fazlası var. cmc'de listelenen sayısı o kadar. onların dışında da çok fazla var ama çoğu değersiz
|
|
|
|
|