Bitcoin Forum
July 24, 2021, 02:21:28 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Ny rig  (Read 93 times)
teegasus
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
January 30, 2018, 09:47:54 AM
 #1

Hei!

Jeg forsøker å sette opp min første mining rig, men jeg har et problem allerede ved installering av GPU nr to. Da får jeg opp i Device Manager at windows has stoppet denne eneheten pga den ikke fungerer som den skal (kode 43). Noen andre som har støtt på samme problem tidligere? Og vet evt hvordan å hjelpe meg. Det er snakk om GTX 770 kort. Ett står i og fungerer som det skal, men nr to vil ikke fungere.
1627136488
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1627136488

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1627136488
Reply with quote  #2

1627136488
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1627136488
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1627136488

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1627136488
Reply with quote  #2

1627136488
Report to moderator
magle
Member
**
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 10


View Profile WWW
January 30, 2018, 06:06:35 PM
 #2

Det kan godt tænkes at der rent faktisk er noget galt med kortet.

Så først og fremmest er det værd at teste ved at pille det kort ud du ved virker og kun indsætte det som du har problemer med.

Hvis det virker fint, så er der jo ikke tale om hardware fejl, giver det derimod også fejl, er det nok fordi det er defekt og du skal have det ombyttet.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!