Bitcoin Forum
October 18, 2018, 01:58:05 AM *
News: Make sure you are not using versions of Bitcoin Core other than 0.17.0 [Torrent], 0.16.3, 0.15.2, or 0.14.3. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Pump and Dump Bot Yobit & Cryptopia - CryptoSwift  (Read 241 times)
AlanBailey
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
January 30, 2018, 11:37:16 PM
 #1

CryptoSwift Pump and Dump Trading Bot:


Basic Information:

Some words about the name: I named it because of its speed. I know, it might sound silly, but it brought me so much profit, so maybe I'm a bit emotional about it.

CryptoSwift is a simple, rapid fast application developed for Pump and Dumps on Yobit and Cryptopia. It can buy the given coin in 0.5 - 1.5 secs, depending on your typing skills and internet connection. Basically, its a manual bot: You just type the coin, hit ENTER, and the bot will buy in to the given coin immediately.

The Cryptopia bot is up-to-date, it works, even with Cryptopia's new system.


Functions:

Since it was developed to be as fast as possible, it has a buy function.

How to use:

1. Start the .exe file (don't need to install it)
2. Preset the amount of BTC you're gonna spend on the trade
3. Type the coin's name and hit ENTER
4. The bot will buy in instantly, the only thing you need is to sell them with good profits  Smiley


A few of my tries:

https://gyazo.com/19595a48cf66ed53231556e2c89883b7
https://gyazo.com/bed7de43a0d0114683e6579fb6022b18
https://gyazo.com/8e4a165204418c5d86501985f9afbff4
https://gyazo.com/39c5ae9f0c5dfe077720ebca6a656f8c
https://gyazo.com/dc97cbcbd4ea325fe215df352cf2dc19


Why am I selling it:

Well, I started my first business 2 weeks ago and I don't have the time to participate on these pumps right now, or in the next several months. Also, Yobit and Cryptopia low volume pumps can ruined up with larger amounts, I can't really benefit from them anymore.

I'm asking a symbolical price for it, 0.01BTC for the Cryptopia Bot, and 0.015BTC for the Yobit Bot.
The two together would be 0.02 BTC


CryptoSwift - Cryptopia Pump Bot: https://satoshibox.com/nsnb7bv56oqgozh2iy8m8fvf
CryptoSwift - Yobit Pump Bot: https://satoshibox.com/z45fy87k43afxgdqkhkbyixp

CryptoSwift - Cryptopia & Yobit Pump Bot: https://satoshibox.com/z8arx5n5ifbr6md7jqdiiehq


If you have any questions or problems please contact me at alanpappss@gmail.com, however I might not able to reply instantly.  Smiley


I can also make a quick youtube video how is it looks like if there is a demand on it.


EDIT: Updated the bot and added the Scource folders for anyone who wants to check the files or run it manually!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1539827885
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539827885

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539827885
Reply with quote  #2

1539827885
Report to moderator
ZergShadow
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 73
Merit: 0


View Profile
February 03, 2018, 01:14:23 PM
 #2

===========================ATTENTION!=================
New group with signals from  chargeable vip channels has openned access for joint earnings on signals and pamps! Hurry to join while access is free!
https://t.me/faircryptopumpers
=====================All vigorous earnings============
AlanBailey
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
February 12, 2018, 01:28:58 PM
 #3

I would appreciate if you would not spam under my post.
sir4o
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 67
Merit: 0


View Profile
February 15, 2018, 11:17:48 AM
 #4

Hey buddy,
I really doubt someone educated enough would trust running an .exe file with his keys being managed in an unknown way. Give me a shout if you can sell me the same functionaly but as a script in either of these: rubby/python/php Smiley
AlanBailey
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
February 15, 2018, 08:31:59 PM
 #5

Hey mate,

The .exe file was created in order to easen the usage of the bot for the users, so the main purpose was a really simple, working bot for everyone. Also, if you are worried about safety, in Cryptopia and Yobit settings you can tick on [API Trading] and leave the other boxes unticked, so the bot won't be able to do any other than trading.

If you want I can give you the scource tho Smiley
sir4o
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 67
Merit: 0


View Profile
February 16, 2018, 09:23:47 AM
 #6

Hey mate,

The .exe file was created in order to easen the usage of the bot for the users, so the main purpose was a really simple, working bot for everyone. Also, if you are worried about safety, in Cryptopia and Yobit settings you can tick on [API Trading] and leave the other boxes unticked, so the bot won't be able to do any other than trading.

If you want I can give you the scource tho Smiley

Smiley)))
Well, we both know how it works. Do I need to explain that this is not enough as I still can end up with depleted account?
Also the fact that you are 'willing' to provide me the source is very suspicious. Better learn how to trade in real life.
Anyway, decided to make my own, gl.
Rocketqk
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
February 16, 2018, 11:44:33 AM
 #7

How do I know I won't get scammed after I pay you? I don't really know if the proper .exe file is in that zip folder and I have no idea that it will work.
AlanBailey
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
February 17, 2018, 02:34:35 AM
 #8

Jesus I didn't even think about these shady stuff.. People are so skeptic nowadays, but its a good thing, but still, don't get why is it suspicious if I give you the scource after the purchase? You can scan the code anyhow you want to, if you don't want to run the .exe.

Well, its up to you mate, good luck with trading!  Smiley
AlanBailey
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
February 17, 2018, 02:41:41 AM
 #9

Sorry mate, I guess I can't give you any gurantee other than my word.. Maybe should I put the scource folder into the package? So you guys can check it if you want, or run it manually, so you don't have to touch the .exe file. As I said before thats just an easier option to start the bot.  
AlanBailey
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
February 17, 2018, 03:09:07 AM
 #10

Alright, updated the files on Shatoshibox, added the Scource files for the packages, from now on its up to you if you want it or not, probably I won't make any more changes on them, except if Cryptopia or YoBit would update their system.

Although if you have any questions I'm here to help.
Rocketqk
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
February 22, 2018, 04:05:53 PM
 #11

Could you make a short video of how the bot works? Does it have auto-sell on profit function?
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!