Bitcoin Forum
November 18, 2017, 01:02:52 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Antminer S7 drops hash rate  (Read 1636 times)
madq42
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
July 29, 2016, 08:51:48 AM
 #1

Hello

Bit new to this and so... Here goes.

Bought Antminer S7, was working great after little time setting up etc. Ran pefectly over the weekend and was hashing around 4.7-5THS. Great, my router needed changing so I splashed out on an TD-W9980 TP-Link router and although the Antminer is still able to connect (DHCP enabled) the hash rate is so very low. I have tried forwarding ports as read in another post (8333 & 18333) No joy. The miner was beeping constantly until I restarted and changed some router settings but still very low hash rate.

Please, any advice would be very welcome.

Cheers
Iain
1511010172
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511010172

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511010172
Reply with quote  #2

1511010172
Report to moderator
1511010172
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511010172

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511010172
Reply with quote  #2

1511010172
Report to moderator
A blockchain platform for effective freelancing
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511010172
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511010172

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511010172
Reply with quote  #2

1511010172
Report to moderator
1511010172
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511010172

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511010172
Reply with quote  #2

1511010172
Report to moderator
1511010172
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511010172

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511010172
Reply with quote  #2

1511010172
Report to moderator
unholycactus
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 952


https://reg-charity.org/


View Profile WWW
July 30, 2016, 02:22:11 PM
 #2

Seems like the miner has trouble connecting to your pool.
Where are you checking the hashrate? Directly on the pool or on the miner web interface?

Do you have trouble with your other devices (internet wise) connected to the router?

anakinisme
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504


https://www.facebook.com/miningpuppets/


View Profile WWW
August 18, 2016, 06:56:09 AM
 #3

Hello

Bit new to this and so... Here goes.

Bought Antminer S7, was working great after little time setting up etc. Ran pefectly over the weekend and was hashing around 4.7-5THS. Great, my router needed changing so I splashed out on an TD-W9980 TP-Link router and although the Antminer is still able to connect (DHCP enabled) the hash rate is so very low. I have tried forwarding ports as read in another post (8333 & 18333) No joy. The miner was beeping constantly until I restarted and changed some router settings but still very low hash rate.

Please, any advice would be very welcome.

Cheers
Iain


Please update to latest firmware and reboot it. If problem insist please check on your network cable, exchange it with a new 1 and see how it goes. I advise u to buy a switch port and separate your miner with your router, a mini switch port with 5 to 8 ports will do and it depends on how many miners u have and not need to buy an expensive switch port and the cheapest 1 will do.

anakinisme
                  137VEPAYGBedAbnSqHkdR4a6LLAUoNim4g
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!