Kusura bakmayın bir süredir giremiyorum.
Bazı arkadaşlar önceki mesajları okumadan cevap atmışlar.
Mutlu sona ulaştığınız için sebindim hocam sanırım artık pek foruma uğramıorsunuz keşke nelerle uğraştınızı ne kadara harcadığınızı söyleyseydiniz bizde almak isterdik.
Ön siparişle almama rağmen şuan aldığım cihaz Türkiyede ki satış fiyatlarından farksız yaklaşık 2 ay süren bi süreçti. İlla almak isterseniz ö.m atın işlemleri yazayım.
ciftlik bank magdurlugu yasadiginizi tahmin ediyorum
Saçma sapan bir post olmuş konumla çiftlikbank dümeninin ne alakası var hocam. Çiftlikbanka 1lira bile yatırmış,sitesine girip ziyaret etmiş birisi değilim.
Nasıl olacak hocam hem başka ülke adresi verip hemde türkiyeye getirmesi sıkıntı değil mi
Birde gömrük işlemleri nasıl olacak
Ürünü zaten ön ödemeli olarak 45 gün sonrası için satın aldım zaten ürünün belirtildiği tarihten sonra 3-5 gün anca sürdü Türkiyeye gelmesi.
Konunun orta kısımlarında belirttiğim gibi daha sonra yoğun bi mail trafiğiyle Azerbeycanı iptal ettirip, Amerika üzerinden ürünü teslim aldım.
Amerikada bir adres temin edip önce Amerikaya daha sonra Türkiye'ye gönderttim.
Sokamazsın, yasak, gümrükte kalır gibi söylemlere takılmayın cihaz Gümrükte beklemedi bile. Amerikadan Türkiye'yedeki adresime 2 günü doldurmadan geldi.