frtmr
|
|
April 16, 2018, 01:38:14 PM |
|
Binance grafiğine bakınca çanak tamamlanıp aşağı kırmış gibi görünüyor. Bir süre düşeceğini düşünüyorum.
|
|
|
|
cointerstrike
|
|
April 17, 2018, 06:06:22 AM |
|
Link için teşekkürler. İcoların açıklanmasında sonra bir miktar düşüş bekliyordum ama bu uzun süre devam etmeyecektir. Diğer blockchain projelerine göre sağlam ve hızlı başladılar ve meyvelerini toplayacaklardır.
|
|
|
|
ziya1453
|
|
April 17, 2018, 01:30:28 PM |
|
icx dede aynı senaryo dönmüştü. balinalar bu tür haberleri önce erken fiyatlayıp asıl haber gününden öncede milletin eline veriyorlar. ama böyle kısa vadeli iniş çıkışlara kafa takmayın. uzun vadee piyasa bozulmazsa yürü wan. mesela bende 10 usd den ucuza satılık wan yok oda tamamı değil yarısı.
|
|
|
|
Meteeray
|
|
April 17, 2018, 01:49:42 PM |
|
icx dede aynı senaryo dönmüştü. balinalar bu tür haberleri önce erken fiyatlayıp asıl haber gününden öncede milletin eline veriyorlar. ama böyle kısa vadeli iniş çıkışlara kafa takmayın. uzun vadee piyasa bozulmazsa yürü wan. mesela bende 10 usd den ucuza satılık wan yok oda tamamı değil yarısı.
Benim beklentim sizden de fazla portföyde 10larca coin var ama wan bunların içinde en son elimden çıkaracağımdır benim. Gelecek vaadettiği kesin Factom'un kurucusu neden daha iyi bir iş çıkartmasın ki ?
|
|
|
|
DarkXen
|
|
April 17, 2018, 01:55:42 PM |
|
Icoların acıklanması elbette ki önemli bir gelişme ilerleyen zaman da bunun etkilerini görmemiz olası nihayetinde bu icolar , WAN üzerinden yürüyecek icolara katılmak için WAN gerekecek. Ancak benim asıl beklentim masternode olayının açıklanması .
|
|
|
|
Meteeray
|
|
April 23, 2018, 06:33:43 AM |
|
Icoların acıklanması elbette ki önemli bir gelişme ilerleyen zaman da bunun etkilerini görmemiz olası nihayetinde bu icolar , WAN üzerinden yürüyecek icolara katılmak için WAN gerekecek. Ancak benim asıl beklentim masternode olayının açıklanması .
Haziran'daydı diye hatırlıyorum masternode'u . Bende o dönemde ciddi yükseliş bekliyorum. DASH masternode zamanında girmeyip çok büyük karlardan olmuştum. Benimde amacım masternode çalıştırmak.
|
|
|
|
burkay
Full Member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
|
|
April 24, 2018, 12:30:43 PM |
|
Wanchain 7 nisandan bu yana son gaz yoluna devam ediyor bugün itibariyle usd bazında 7.44 usd leri gördü, ben yaz dönemine kadar hızla devam eder diye düşünüyorum, özellikle mayıs ayının sonlarına doğru erken giriş yapmış olanlar için güzel karlar bırakabilir, bu saatten sonra giriş yapmak çok da mantıklı gelmiyor açıkcası.
|
|
|
|
pkblgn
Member
Activity: 180
Merit: 10
Risk takes great win or die.
|
|
April 24, 2018, 01:00:27 PM |
|
Almaya niyetlenmiştim inceleyince hiç WANCHAİN alasım gelmedi ayı sezonunda alıcam artık Dolar bazında ico fiyatı $0.34 ten çıkmış şu an $7.6 olmuş yaklaşık 22.5 kat artmış Ethereum bazında 9.5 kat artmış Bitcoin Bazında 10.2 kat artmış
|
|
|
|
Devil Investor
Newbie
Activity: 154
Merit: 0
|
|
April 24, 2018, 01:06:02 PM |
|
Wanchain bu hafta alım fırsatı verebilirim. 8000 altına çekilme olursa 7900-7800 arasını alım fırsatı olarak göreceğim.
|
|
|
|
btcpara
Member
Activity: 182
Merit: 22
|
|
April 24, 2018, 05:41:22 PM |
|
tebrikler arkadaşlar . umarım bu şekilde rastgelir hepimize. malesef ben yararlanamadım takip ediyordum hep
|
|
|
|
goodsson
Member
Activity: 350
Merit: 25
|
|
April 30, 2018, 12:05:27 PM |
|
Wanchain bu hafta alım fırsatı verebilirim. 8000 altına çekilme olursa 7900-7800 arasını alım fırsatı olarak göreceğim.
BTC cokmeden imkansiz oralara gitmesi
|
|
|
|
kirkcoin
|
|
April 30, 2018, 01:20:53 PM |
|
Wan, Icon ve Aion ekibini takibe alın kripto ekonominin tarihine geçecek ekipler bunlar. Hepsi inanılmaz aktif ve işbirliği içinde çalışıyorlar tüm kripto ekonomi camiası için olumlu ve önemli.
|
|
|
|
|
primeer
|
|
May 04, 2018, 06:02:08 AM |
|
en çok hypelanan projelerin başında geliyor. fiyatı yakın zamanda dahada yükselecek gibi ama o kadar abartılacak bir şey yok.
|
|
|
|
cointerstrike
|
|
May 04, 2018, 06:09:41 AM |
|
Henüz 2 borsada yer almasına rağmen 1 milyar dolar market capleri yakalaması çok büyük bir başarı. Orta vadeli hedefim 30 dolar benim, onda da bütün yatırımımı satmayı düşünmüyorum.
|
|
|
|
DarkXen
|
|
May 04, 2018, 06:17:10 AM |
|
en çok hypelanan projelerin başında geliyor. fiyatı yakın zamanda dahada yükselecek gibi ama o kadar abartılacak bir şey yok.
Bazı projelerde hype flipcilerin işine gelir kısa sürede güzel kazandırma olasılığı var diye. Bura da bahsettiğin hype evet kısa sürede de iyi kazandırdı ama asıl olay uzun vadede kazandıracağına olan inançtı. Projeyi incelediyseniz abartılacak bir şeyler olduğunu görürsünüz sadece 1-2 özelliği ve ekibi bile bunun için yeterli. Önümüzde ki ay masternode yi açıklayacak o zaman a kadar piyasada bir terslik olmazsa yükselmeye yada su anda ki yerini sağlamlaştıracağına inanıyorum. Tabi ki herkes benim gibi düşünmek zorunda değil.
|
|
|
|
triclinics21
Member
Activity: 378
Merit: 11
|
|
May 04, 2018, 06:25:38 AM |
|
Ben kucoine girdikten sonra wan geberir diyordum ama düşündüğüm gibi olmadı, kocoin laneti wan'a işlemedi. Şaşırdım açıkcası
|
|
|
|
Meteeray
|
|
June 11, 2018, 03:42:59 PM |
|
Wanchain ile ilgili güzel haberler geliyor asyada meeting ler düzenleniyor vs ama kar realizasyonu panik satışlarıyla beraber bu noktaya getirdi şuan fiyatı. 10 dolar seviyelerini gördü ama uzun vadede bunların aşılacağına inancım tam.
|
|
|
|
Mobi Coin
Newbie
Activity: 182
Merit: 0
|
|
June 11, 2018, 04:53:49 PM |
|
Bitcoin fiyatından bağımsız olarak wanchain epey düşmüş. Bitcoinin düşüşü de tuz biber olmuş. Direnç noktasında gibi görünüyor.
|
|
|
|
gorkem19888
|
|
June 12, 2018, 12:55:07 PM |
|
wan hala dusuyor alım noktası nereye kadar dusebılır fıkrı olan .ay sonu maınnet var ama etkı eedecek mı acaba
|
|
|
|
|