melekseverce (OP)
Member
Activity: 140
Merit: 13
|
|
February 18, 2018, 08:51:10 PM |
|
Coinmarketcal vardı bir de. O da faydalı, anlaşılabilir bir web sitesi. Bu gibi çetele tutan sistemler sağlıklı kazanç elde edebilmek adına yararlı olabiliyorlar. Takip etmekte fayda vardır.
aynen hocam onuda ekledim konuyu güncelledim umarım faydalı olmuştur herkese.konuyu takip edip eklenmesi gerekenleri eklerim tekrar
|
|
|
|
mehmet312
|
|
February 18, 2018, 08:58:25 PM |
|
Konuyu takip için yorum yazayım ben de, gelişmelerden haberdar olalım, başlık için de teşekkürler buarada. Coinmarketcal alternatifi bişey arıyorum ben de, çok geç giriliyor oraya etkinlikler.
|
|
|
|
melekseverce (OP)
Member
|
|
March 01, 2018, 06:28:12 PM |
|
günceldir gormeynler için
|
|
|
|
batux
Newbie
Activity: 98
Merit: 0
|
|
March 01, 2018, 06:31:17 PM |
|
Çok faydalı oldu benim gibi yeni başlayan bir için. airdropalert.org gibi bir site kullanıyordum. Ama bu siteler daha detaylı bilgi veriyor gibi. Teşekkürler.
|
|
|
|
Ecol
|
|
March 01, 2018, 07:06:55 PM |
|
Site fena değil ama böyle sitelerin türkçeside çıkmalı tabi daha çok bize hitap eden eline sağlık.
|
|
|
|
ankara44
Member
Activity: 434
Merit: 14
|
|
March 01, 2018, 07:11:18 PM |
|
her 15 günde bir birilerinin haberdar etmeye çalıştığı iki site calender ve cal siteleri. hem de her açanın merit topladığı başlıklar oluyor. Anladığım kadarıyla yeni katılanlar eski başlıkları pek araştırmıyor. bir sonrakine de ben mi açsam diyorum. benim de merite ihtiyacım var
|
|
|
|
|
TrolWolf
|
|
March 02, 2018, 08:19:38 PM |
|
icobench tarzı siteler de özellikle icolara girecekler için çok önemli.Güzel bir bilgi kaynağı oluyor sitede projenin içine girince internet sitesi telegram sayfası tarzı her şeye ulaşım imkanı bulunuyor.
|
|
|
|
simonzenke55
Member
Activity: 182
Merit: 11
|
|
March 02, 2018, 10:03:59 PM |
|
Bu tarz türkçe sitelerin oluşması son derece heyecan verici bence. Sonuçta ne kadar verileri bir araya toplayan eli yüzü düzgün site sayısı artarsa o kadar çok ulaşabileceğimiz kaynak sayısı artar. Teşekkürler hocam
|
|
|
|
sentinus
Member
Activity: 210
Merit: 10
|
|
March 03, 2018, 10:16:02 AM |
|
ben de coinmarketcal takip ediyorum ama her event etki yaratacak anlamına gelmiyor. Eventlerin içeriğinin önemli bir payı var.
|
|
|
|
melekseverce (OP)
Member
|
|
April 16, 2018, 05:32:17 PM |
|
günceldır
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1932
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
April 16, 2018, 07:19:17 PM |
|
Güselmiş yarın inceleyeyim bu siteleri bakalım neler var
|
Güncel Kripto Para Haberleri, Yorumlar ve Analizler: KriptoPara.com▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
bulson
Full Member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
|
|
April 16, 2018, 07:45:27 PM |
|
Bu sitelerden altları takip ederek yatırım planlaması yapabilirsiniz hatta pump gruplarına vs güvenerek yatırım yapan arkadaşlar hiç riske girmeden bu sitelerden kendi planlamaları nı yapmaları daha sağlıklı.
|
|
|
|
ayeaye87
Member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
|
|
April 16, 2018, 07:50:24 PM |
|
https://coinmarketcal.com/Bu siteyi uzun zamandır bende takip ediyorum. Ayı piyasasında ne kadar etkili olabiliyor bilmiyorum ama normal zamanlar da güzel işler çıkarabiliyor. Herşey den önemlisi neredeyse tüm gelişmeleri tek bir yerden takip edebiliyoruz. Teşekkürler, güzel paylaşım.
|
|
|
|
cercitolga4545
|
|
April 16, 2018, 10:41:22 PM |
|
Hafta PundiX ekibi 2000 ethlik npxs alımı yapacaklarını ilan ettiler bu durumda direkt pump demek ki baya bir etkiside yaşandı ayrıca huobi haberleri de var, kademeli girmek lazım ille alım yapılacaksa artık çünkü ciddi bir pump oldu.
|
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
April 17, 2018, 08:41:34 PM |
|
Böyle takvim/etkinlik siteleri gayet kullanışlı oluyor. Elbette ki kesin bilgi için yine de projenin kendi web sitelerinden teyit etmek lazım; bazen etkinlik tarihleri değişmiş oluyor ve güncellemeyi unutabiliyorlar çünkü. Ben genelde coinmarketcal sitesini kullanıyorum, listeye de eklenmiş zaten.
|
|
|
|
blogmanya
Member
Activity: 364
GR
|
|
April 18, 2018, 10:31:38 AM |
|
Iyi veya kotu yonde etki edecek secimleri onceden tahmin etmek gerekiyor. Her iyi haber fiayata yansimadigi gibi her kotu haberde alttan toplama imkani saglamiyor. Burada hem gercekten iyi bir gelisme varda hemde o coinin islem hacmi yuksekse tercih edilmeli. Yoksa pump-dump sureci ile tamamlanabilir. Dikkatli olmanizda fayda var.
|
BITMART CRYPTOCURRENCY EXCHANGE
|
|
|
hidrocop
|
|
April 18, 2018, 10:39:08 AM |
|
Aslında bu takvimlere göre alım satım yapmak lazım ama buna vakit ayırarak incelemeler gerekiyor, özellikle mainnetler öncesi büyük yükselişler görebiliyoruz.
|
|
|
|
KodesCrew
|
|
April 23, 2018, 10:45:59 AM |
|
takvimlerin paylaşımları güzel, ama bu takvimlerinde pek bi önemi kalmamış durumda. ya projeler sürekli erteleme yapıyor, yada yapılan güncelleme sonrası coinin değeri eriyip gidiyor...
|
|
|
|
svdtpl
Member
Activity: 276
|
|
April 23, 2018, 03:18:02 PM |
|
tüm altcoinler için biraz iddaalı olmuş güncel tutulabilirse yani konferanslar haber etkileri yada kodlara dair yeni güncellemeler cok güzel olabilir herşeyiyle seçili tokenleri yapmak daha mantıklı olabilir ki dikkat dağıtmaz
|
|
|
|
|