Bitcoin Forum
September 21, 2019, 12:17:25 PM *
News: If you like a topic and you see an orange "bump" link, click it. More info.
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 [4] 5 6 »  All
  Print  
Author Topic: WTB faulty ANY ASIC  (Read 7363 times)
poochone
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 363
Merit: 250



View Profile
March 15, 2016, 03:53:52 PM
 #61

Need some more S5 S3 All asic

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1569068245
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1569068245

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1569068245
Reply with quote  #2

1569068245
Report to moderator
1569068245
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1569068245

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1569068245
Reply with quote  #2

1569068245
Report to moderator
poochone
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 363
Merit: 250



View Profile
March 18, 2016, 08:09:34 AM
 #62

ANY SCRYPT ASIC
ANY SHA256

poochone
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 363
Merit: 250



View Profile
March 20, 2016, 06:09:07 PM
 #63

up

poochone
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 363
Merit: 250



View Profile
March 23, 2016, 04:53:26 PM
 #64

Need some more

ANY SCRYPT ASIC
ANY SHA256

quakefiend420
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 784
Merit: 1000


View Profile
March 24, 2016, 08:03:21 AM
 #65

I have a single defective Neptune cube if you're interested.  It's detected but doesn't hash.
poochone
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 363
Merit: 250



View Profile
March 25, 2016, 07:16:45 AM
 #66

pm send

poochone
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 363
Merit: 250



View Profile
March 31, 2016, 03:28:48 PM
 #67

JUPI UP

hmblm1245
Hero Member
*****
Online Online

Activity: 631
Merit: 500


View Profile
March 31, 2016, 06:52:17 PM
 #68

Gots some BA stuff.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1382822.0
Sweminer777
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 659
Merit: 500

Because your are good, you are treated bad."Jebus"


View Profile
March 31, 2016, 07:51:58 PM
 #69

i got 4 knc kontrollers and about 20 boards. everything working, even complete and new miners. if you want everything.

16evXY9azcbYtLdKCAn1SeNN7gGxcRGRi6

Save the Chickens!
ATCkit
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 786
Merit: 1000


View Profile
April 01, 2016, 07:05:16 PM
 #70

One faulty Antminer S7 (Batch 1) hashing board available.

30 chips (out of 54) show up on the display- but don't hash. No visual burns or burning smell.
The Controller works fine on another S7. So, I,m guessing there's a communication issue within the hashing board.

PM me if interested.
poochone
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 363
Merit: 250



View Profile
April 03, 2016, 09:33:07 AM
 #71

PM send

scyth33
Member
**
Offline Offline

Activity: 99
Merit: 10


View Profile
April 03, 2016, 11:07:14 AM
 #72

I have an S7 with a hashing board that only shows 30 ASIC instead of 45.
defcon23
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1120
Merit: 1000


View Profile
April 03, 2016, 07:07:12 PM
 #73

got one block erupter cube , five boards ok , problem is with a componant on the backplane ' melted power conector)
and 2 avalon 2  boards , all OK...
poochone
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 363
Merit: 250



View Profile
April 03, 2016, 07:18:07 PM
 #74

No interesting with erupter or avalon2 sorry defcon

zu00556101
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
April 03, 2016, 08:46:06 PM
 #75

do you interested in Asic A2 miner 110MHS?
poochone
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 363
Merit: 250



View Profile
April 03, 2016, 09:02:46 PM
 #76

Price send me pm

shinkicker
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
April 03, 2016, 09:03:50 PM
 #77

why do you want a faulty asic miner anyway? what are you upto reptile!?!?
adaseb
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2086
Merit: 1148



View Profile
April 03, 2016, 09:49:16 PM
 #78

why do you want a faulty asic miner anyway? what are you upto reptile!?!?

Obviously he wants to buy them because broken is cheaper than working and he can fix.

████████████████████████████
████████▀▀ █▀ █▀ ▀██████████
█████████▄ ▄▄▄▄▄▄███████████
██████████▀     ▀  ▀████████
███████▀ ▀  ▄█▀▀▀█▀▀████████
██████▄      █▄  ▀▀  ▀██████
██████         ▄▄█▄ ▄ ▀█████
█████ ▄         ▀▀ ▄ ▀ █████
██████▌          █▀█▀ ▐█████
███████  ▄▌         ▄ ██████
████████▄█         ▄████████
█████████▀     ▄▄ ▄█████████
████████████████████████████
.JACKMATE'S...........
.
MAJESTIC..
████████████████████████
███████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
████████████████████████
.
..WIN 1 BITCOIN ON EVERY PREMIER LEAGUE MATCHDAY..
████████████████████████████████
████████████▀█▀ ▀█▀█▀███████████
███████████▄ ▄▄▄▄▄▄▄████████████
███████████▀▀▄▄▄▄▄▄▄▄███████████
█████████▀▄ ██▀▄▄▄ ▀ ▄▀█████████
███████▀ ▀█████▄▄▄█▄▄▄██████████
███████▀▄████████▀  ▀█ █▐███████
███████ ▀█████████▄█▀▀██ ███████
████████ ███▀██████ ▄ ██ ███████
████████▌▐▀▄ ██████████ ▄███████
█████████▄██▌▐█████▀██ █████████
████████████▄▀▀▀▀▀▄ ▀▄██████████
████████████████████████████████
.
.JOIN US - IT'S FREE! .
poochone
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 363
Merit: 250



View Profile
April 03, 2016, 10:03:54 PM
 #79

why do you want a faulty asic miner anyway? what are you upto reptile!?!?

Well i like to lock on faulty electronic lose some money on them and on the end put all stuf in wardrobe.

helipotte
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 651
Merit: 500


Pick and place? I need more coffee.


View Profile
April 04, 2016, 02:27:35 AM
 #80

I have a couple of monarchs that need work.

1 has no water-cooling kit but hashes, 10% error rate at stock settings
1 has an ASIC removed and won't hash.  suspect it needs a reflash.
2 that hash but have "repaired" water-cooling loops.  They work fine but might need the water-cooling replaced later.  One of these units has had part of the
dc-dc repaired.

I have an SP31 the has 8 ASICs offline.  Other than that it works fine.

Have a bunch of working stuff I could sell too.  Most of it 28nm.  Some of it 55/65nm.
Pages: « 1 2 3 [4] 5 6 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!