Allonee
Member
Activity: 392
Merit: 11
|
|
June 14, 2018, 07:19:51 PM |
|
Güncelleme yaptıktan sonra bile hala spreadsheets gelmedi umarım yakın zamanda onu da eklerler. Airdrop da eklemeye başlamaları güzel gelişme neredeyse günde 1 kampanya eklemeye başladılar.
|
|
|
|
bitcoinmuseum
|
|
June 14, 2018, 10:06:32 PM |
|
Zamanla tüm eksikleri gidereceklerini düşünüyorum açıkçası. Gün geçtikçe kendini geliştiriyorlar. Hepsinden önemlisi yetkililer sabırla ilgileniyorlar. Bountyhive bounty düzenlemekten öte bir topluluk oluşturdu açıkçası. Ben zamanınım büyük bir kısmını bountyhive telegram kanalında geçiriyorum.
|
|
|
|
pandacik
Jr. Member
Activity: 168
Merit: 1
|
|
June 14, 2018, 10:09:39 PM |
|
Yöneticiler ve adminler gerçekten çok ilgililer. Özellikle telegram kanalında 1 günde belki aynı soruyu 10 kere cevaplıyorlar ve hiç bir zaman terslediklerine şahit olmadım. Ben okumaktan sıkılırken adamlar aynı üslupla tekrar tekrar cevaplamaktan sıkılmadılar.
Spreadsheet'de gelse tadından yenmeyecek ama bir türlü getirmediler o güncellemeyi.
|
|
|
|
trhomeagent
Member
Activity: 504
|
|
June 14, 2018, 11:19:03 PM |
|
Aslında spreadsheet olayını sadece imza ve reddit postlarını takip etmek için istiyorum. Onun dışındaki konularda zaten sorun yaşamadım/yaşamıyorum. Bu güncellemenin aceleye getirilmemesi gerekir.
|
|
|
|
reillstai
Newbie
Activity: 30
Merit: 0
|
|
June 25, 2018, 03:35:59 AM |
|
bu sitede newbieler imza kampanyasına katılabiliyor mu ?
|
|
|
|
asnafisna
Newbie
Activity: 168
|
|
June 25, 2018, 05:27:08 AM |
|
bu sitede newbieler imza kampanyasına katılabiliyor mu ?
hayır en az junior member olman gerek imzaya katılabilmen için. ama face, twitter, makale, airdrop bunlara katılabilirsin. gerçi eklendiği gibi çok hızlı doluyor. korona coin var mesela. hangi bountysine katılırsan katıl softcapa ulaşamadığı için ether iadesi yapmaya başladılar. icoya katılanları kastediyorum. emek verip, hiç bir şey alamamak da var. her proje tutacak diye garanti yok kısacası.
|
|
|
|
Allonee
Member
Activity: 392
|
|
June 30, 2018, 04:50:08 AM |
|
Sonunda spreadsheets ile ilgili çalışma içerisine girmişler. Türkçe telegram admininin dediğine göre hangi rütbe ne almış Ne dağıtım olmuş gibi bilgiler paylaşılmaya başlanacakmış ileride. Bunu da yaparlarsa geriye biraz daha fazla genişlemeleri kalıyor kampanyalar çok erken doluyor çünkü.
|
|
|
|
xzone
Legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
|
|
June 30, 2018, 05:20:20 AM |
|
Şu saatten sonra burada yer alan kampanyalara katılmak için iki kere düşünmek gerekir. Twitter ya da Telegram falan neyse de imza kampanyası gibi sizi birkaç ay kitleyecek kampanyalar çok mantıklı değil
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
Bm1905
Jr. Member
Activity: 140
|
|
June 30, 2018, 08:50:05 AM |
|
Depository Network projesinin ödül kampanyası başladı biraz önce. Twitter ve Facebook gibi kampanyalar hemen doldu, yine katılamadık. Telegram kampanyalarına katılmak için de guruba girme zorunluluğu gelmiş airdroplar gibi.
|
|
|
|
tattata16
Newbie
Activity: 42
|
|
June 30, 2018, 08:52:14 AM |
|
şuan kullanmakta olduğum en iyi bounty sitesi kampanyalar güncel ve ve katıldığında az yada çok birşeylerin geldiği site herkese tavsiye ederim
|
|
|
|
Suskunadam
|
|
June 30, 2018, 10:21:26 AM |
|
Bountyhive'ı türkiyeye sevdiren her türlü desteğini esirgemeyen gerek telegram olsun gerek farklı mecralar olsun türk ve yabancı ayırmaksızın yardım eden fatih beye kendi adıma teşekkür ediyorum.
|
|
|
|
internaldr
|
|
June 30, 2018, 10:57:18 AM |
|
Bountyhive'ı türkiyeye sevdiren her türlü desteğini esirgemeyen gerek telegram olsun gerek farklı mecralar olsun türk ve yabancı ayırmaksızın yardım eden fatih beye kendi adıma teşekkür ediyorum.
bende sana katılıyorum. Fatih olmasyadı bountyhive türkiyede bu kadar çok tutmazdı. herkese inanılmaz bir sabır göstererek yardımcı oluyor.
|
|
|
|
Necroface
Full Member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
|
|
June 30, 2018, 08:33:36 PM |
|
full memberların bountyhive avatar kullanması gerekiyormuş sanırım, bir arkadaş uyardı, değiştirdim, ama konuyu site üzerinden henüz okumadım, bilen arkadaşlar yazarsa ya da link verirse iyi olur.
|
|
|
|
waybesuricata (OP)
|
|
June 30, 2018, 09:42:21 PM |
|
Depository Network projesinin ödül kampanyasında twitter ve telegram kampanyalarına katılamadım bende. Bir tek reddite girebildim. Hemen dolmuş sanırım.
|
|
|
|
coinpool_de
|
|
July 01, 2018, 12:13:25 AM |
|
Özellikle imza konusunda insanların kafasında milyon tane soru işareti bıraktılar. İçerdeki projelerin de ne derece titizlikle seçildiğini bilemiyorum. O yüzden kafama çok yatan bir şey olmadıkça sanırım imzada tercih etmem, keşke biraz daha şeffaf olsalardı
|
|
|
|
ferhatgalip
Jr. Member
Activity: 182
|
|
July 01, 2018, 08:44:47 AM |
|
En popüler bounty sitesi . Bazen projeler yarıda iptal edilebiliyor. Hızlı davranmak gerekiyor yeni kampanyalar anında doluyor
|
cr o w d F o r c e ▸▸▸ [ Private Sale: Open ] Global Decentralized Network Of Micro Businesses
|
|
|
Cagripharmacy
Jr. Member
Activity: 106
Merit: 2
|
|
July 01, 2018, 09:20:52 AM |
|
siteyi kullancım güzel ve kullanışilı ama vaat edilenlerin hespi gelmiyor maaelesef
|
▬▬▬▬▬ ◯●● REPME.io ●●◯ ▬▬▬▬▬ The new WEBSITE will be LAUNCHED on the 1st NOV Please check the Whitepaper for more complete info
|
|
|
|
proof_seeker
Member
Activity: 336
|
|
July 01, 2018, 10:15:19 AM |
|
bilginiz olsun da resmi konu kilitlenmiş görünüyor. sizin tarafınızdan mı kilitlendi acaba? konuları telegrama taşıyarak daha hızlı cevap verebilmek için? telegram kanalıda bu zamana kadar gördüğüm en aktif ve en hızlı cevap bulabildiğimiz kanal bu arada.
|
|
|
|
SkyLords
|
|
July 01, 2018, 10:19:41 AM |
|
bilginiz olsun da resmi konu kilitlenmiş görünüyor. sizin tarafınızdan mı kilitlendi acaba? konuları telegrama taşıyarak daha hızlı cevap verebilmek için? telegram kanalıda bu zamana kadar gördüğüm en aktif ve en hızlı cevap bulabildiğimiz kanal bu arada. Bountyhive Türkiye admini büyük ihtimalle kilitlemiştir. Kendisi ile görüşüp buraya cevabını yazarım. Edit: Türkiye Admini telegram bountyhive türkçe grubundan anlık ve hızlı cevap verildiği için kilitlemiştir.
|
|
|
|
|