Cashcash
Sr. Member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
April 04, 2018, 08:21:33 AM |
|
Hangi borsalara gireceği konusunda bilgi varmı . Neo assetlerini kucoin çok seviyor sanırsam. İlk onda listelenecektir.
|
|
|
|
dogaatac
|
|
April 16, 2018, 04:04:28 AM |
|
switchneo'dan zaten direk trade yapabilirsiniz ama belki erken kucoin yapabilirler. insanlara da güzel sürpriz yapmıs olurlar böylece. bu arada tokenları bugun yarın salıyorlar
|
|
|
|
lordzc
|
|
April 16, 2018, 07:09:55 AM |
|
Umarım ertelenmez . Bugün dağıtacaklardı fakat şimdiye kadar gelen giden bir şey yok .
|
|
|
|
Crytocoin
|
|
April 16, 2018, 08:12:45 PM |
|
Sosyal medyada dağıtıldığını söylüyorlar fakat neo adresimi baktığımda hiç birşey yok . Adresine gelen varmı ?
|
|
|
|
karayaman
|
|
April 16, 2018, 08:56:01 PM |
|
doğru düzgün bir bounty yapılmıyor çok karmaşık ya bence goblin ekibinden alıp başkasına vermeleri lazım
|
|
|
|
birfincankahve
Jr. Member
Activity: 280
Merit: 4
|
|
April 16, 2018, 11:23:58 PM |
|
ben de bu icodan umutluyum, iyi şeyler olabilir, güzel şekilde yükselebilir diye düşünüyorum.
|
|
|
|
kirkcoin
|
|
April 17, 2018, 05:58:02 AM |
|
Matrix ai mantığına benzettim biraz. Ama geleceği konusunda ciddi şüphelerim var. Şu mantık oluştu; blockchain, AI, robot falan filan karıştır hop al sana 3 kat. Bu ne zamana kadar böyle gider orası meçhul..
|
|
|
|
europesss
|
|
April 17, 2018, 07:23:14 AM |
|
Pek türkiyeden ICO ya katılan yok herhalde . Banada gelmedi Tokenler normalde dün dağıtılacaktı .
|
|
|
|
mstfprcn
|
|
April 17, 2018, 08:01:28 AM |
|
Pek türkiyeden ICO ya katılan yok herhalde . Banada gelmedi Tokenler normalde dün dağıtılacaktı .
arakdaşlar neo da cüzdanınızda görünebilmesi için, tokenın script hash ini wallet a eklemeniz gerekli, tokenalr gelmiştir ama cüzdanınzıda görünmeme nedeni budur. aşağıdaki tutorial videosunda neon wallet a efx script hashini nasıl ekleyeceğinizi görebilirsiniz. akabinde cüzdana tekrar giriş yaptığınızda görünecektir. https://youtu.be/s-dRAEgfYdo
|
|
|
|
surri
Newbie
Activity: 7
Merit: 0
|
|
April 17, 2018, 08:53:53 AM |
|
hash ekleme işlemini yaptım ancak hala gözükmüyor , başka böyle olan var mı ?
|
|
|
|
mstfprcn
|
|
April 17, 2018, 09:33:10 AM |
|
hash ekleme işlemini yaptım ancak hala gözükmüyor , başka böyle olan var mı ?
ekledikten sonra cüzdandan çıkış yapıp tekrar girdiniz mi ? neon wallet ınız son update mi ?
|
|
|
|
surri
Newbie
|
|
April 17, 2018, 10:51:23 AM |
|
version 0.2.3 cüzdan , bide tekrar silip tekrar yükledim. hashi tekrar silip tekrar yazdım ama gözükmüyor , en son supporta mail attım
|
|
|
|
dogaatac
|
|
April 17, 2018, 10:52:41 AM |
|
version 0.2.3 cüzdan , bide tekrar silip tekrar yükledim. hashi tekrar silip tekrar yazdım ama gözükmüyor , en son supporta mail attım hayır icoya girmediniz de bountyden gelenleri mi bekliyorsunuz diyecem de sanmıyorum o kadar noob oldugunuzu. telegramdan da yazabilirsiniz
|
|
|
|
surri
Newbie
|
|
April 17, 2018, 11:15:38 AM |
|
yok hayır ico katılımı , zaten token sale de ne kadar aldığınız gözüküyor biliyorsunuz. supporta attım mail bekliyorum , aslında telegram da yazanlar oldu bir kaç kişide sorun olmuş sanırım çözmeye çalışıyorum bende :/
|
|
|
|
surri
Newbie
|
|
April 18, 2018, 12:21:33 PM |
|
arkadaşlar konuyu çözemedim effect ekibide aynı şeyleri söyleyip duruyor telegramda. efxleri ekleyebilmiş olanlara sorularım var belki burada çözerim neon wallet hangi versiyon ? script hashi copy paste mı yaptınız manuel yazıyomusunuz? block explorer da ne seçili ? belki paralel bişeler yapabilirsem çözebilirim , ayrıca neoscanda görebiliyorum :/
|
|
|
|
|
kim-yon
|
|
April 18, 2018, 02:17:41 PM |
|
arkadaşlar konuyu çözemedim effect ekibide aynı şeyleri söyleyip duruyor telegramda. efxleri ekleyebilmiş olanlara sorularım var belki burada çözerim neon wallet hangi versiyon ? script hashi copy paste mı yaptınız manuel yazıyomusunuz? block explorer da ne seçili ? belki paralel bişeler yapabilirsem çözebilirim , ayrıca neoscanda görebiliyorum :/ 0.2.3 veriyonunu kullanarak yaptım . acbc532904b6b51b5ea6d19b803d78af70e7e6f9 Kopyala yapıştır yaptım . Bu soruyu anlayamadım .
|
|
|
|
surri
Newbie
|
|
April 18, 2018, 02:59:50 PM |
|
soru sizle aynı işlemleri yapmama rağmen tokenları cüzdanda göremiyorum. takım cüzdanla ilgili olabilir diyor , github a konu açtım eklenmiyor diye bakalım efx team yardımcı olamıyor.
|
|
|
|
hirozaki faraday (OP)
|
|
April 18, 2018, 03:12:00 PM |
|
Switchneo borsasına girdi, Effect.
|
|