Bitcoin Forum
October 22, 2020, 01:26:26 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.20.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN][VANZARE PRIVATA] MINDLINK - Platforma Blockchain e-Learning  (Read 50 times)
ChrisPop
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1932
Merit: 1010


Go-Overt, Bitcoin Mixer 2.0


View Profile
February 16, 2018, 12:05:35 PM
Last edit: February 18, 2018, 04:18:10 PM by ChrisPop
 #1

VANZAREA PRIVATA A INCEPUT


Pentru a rezolva problemele existente in educatia traditionala, MindLink ofera o aplicatie convenienta ce va servi ca o superstructura pentru procesul educational standard si include facilitati suplimentare pe care studentii le pot utiliza in intreaga lume: o noua generatie de conexiune
video incluzand capabilitati de comunicari private si de grup, precum si capacitatea de a transmite conferinte si seminarii, cu posibilitatea de inregistrare si distribuire. Noi cream un mediu in care un feedback este generat constant asupra schimbarilor necesare si pentru "a umple camera" cu imbunatatiri.
Mediul, unde implementarea Blockchain si a contractelor-inteligente ofera intregii comunitati abilitatea de a interactiona unul cu altul pe baza de incredere. Aceasta elimina toate dubiile despre autenticitatea cunoasterii sau a certificatelor emise.
Acest software la indemana va atrage mai multi studenti care inca sunt fortati sa utilizeze aplicatii care nu au fost proiectate specific pentru scopuri de invatare. Raspunsuri pentru intrebari specifice sunt cautate peste tot pe Internet, care deseori necesita resurse de timp imense si chiar si atunci este o
dificultate sa gasesti cel mai relevante cursuri sau informatii.
Problema increderii este rezolvata cu ajutorul blockchain, nu mai sunt rating-uri si feedback-uri false, fara experti impostori. Solutia noastra salveaza timp si bani pentru cei interesati, iar in acelasi timp furnizeaza studentilor cu un set relevant de training-uri si profesorii au ocazia sa-si aleaga calea si metodele lor proprii de impartasire a cunostiintelor. Intreprinderile si corporatiile pot sa utilizeze solutia noastra ca sa-si simplifice procesul de recrutare.Portalele educationale sunt echipate cu unelte pentru a-si extinde numarul de utilizatori.
Abilitatea de a-ti configura si proiecta propriile tale cursuri, folosind unelte interactive este un game changer.
Orientarea in cariera bazata pe invatarea mecanica nu va lasa niciodata pe cineva nesatisfacut cu experienta acumulata in utilizarea aplicatiei. Creatorii de continut au abilitatea de a-si proteja proprietatea intelectuala precum si sa o monetizeze in mod efectiv. Metodele de plata vor fi transparente si cele mai convenabile pentru toti tertii.
Angajatorii isi vor reduce cu mult costurile de angajare si un numar mare de greseli in angajare, datorita unei platforme de interactionare imbunatatite, reducand numarul de deceptii la aproape zero si oferirea, afacerilor, capacitatea de a prezenta cursuri ce vor fi directionate catre specialisti in training cu cele mai folositoare si practice seturi de abilitati.


UI: Interfata utilizatorului

Uneltele necesare pentru a crea planul personal de invatare va fi oferit tutoror utilizatorilor, indiferent de metoda de studiu: training-uri video, materiale de citit, interactiune online sau discutii in direct. Acolo va fi implementata posibilitatea de a sustine o conferinta online pentru studiu de grup.
Fiecare participant al ecosistemului nostru, ce vrea sa-si ofere cunoasterea altor persoane, va putea sa-si compileze propria structura de curs intr-o forma convenienta si acceptabila utilizand proiectantul online de cursuri. Se pune un accent suplimentar pe furnizarea unei interfate a utilizatorului simpla de inteles, potrivita atat pentru utilizatori avansati cat si pentru cei neexperimentati.

Participanti:

Indiferent de domeniul de cunoastere, oricine poate sa devina un participant al sistemului MindLink. Una dintre principalele criterii a sistemul de cunoastere global este accesibilitatea. Aceasta necesitate aduce o cerere suplimentara pentru organizarea materialelor si distribuirea lor mai departe.
Acest lucru deschide posibilitatea participarii in proces pentru editori, traducatori, copywriteri, etc. Nu sunt impuse restrictii pe continutul cursurilor si materialelor, atat timp cat nu incalca legi, si nu contin apeluri la violenta, rasism sau extremism.


Monetizare:

Tuturor utilizatorilor le va fi oferita abilitatea de a fixa un pret pentru serviciul lor, nu va exista nicio restrictie pentru pretul cursului. Singura cerinta ce va trebui respectata este de a mentine toate tranzactiile in interiorul structurii MindLink. Metoda preferata de a efectua tranzactii este de a utiliza MLToken, avand in vedere ca solutia de a gestiona tokenul intr-o maniera similara cu monedele fiat va fi dezvoltata in mod precis. Intre timp, platile cu MLToken nu vor fi obligatorii, dar vor fi creditate bonusuri celor ce folosesc tokenul ca sursa de plata.

Baza de Cunostiinte:

Umplerea initiala cu continut va fi furnizata in momentul lansarii produsului. Continutul va fi creat prin colaborarea stransa cu parteneri implicati si cooperarea mai departe cu acestia. Ca partener, entitati legale precum universitati sau portale educationale ne vor ajuta prin digitalizarea informatiei ce o detin si impartasirea ei in depozitul nostru de date; in orice caz orice persoana individuala va putea participa de asemenea in acest proces. In scopul mentionat mai sus, vor fi create portale tematice in aplicatie pentru a putea permite universitatilor si altor parteneri importanti sa-si impartaseasca datele. In plus fata de cooperarea cu partenerii nostri, va fi stabilit procesul constant de reinnoire si actualizare a bazei noastre de date din surse deschise(opensoruce).

Certificari:

Verificarea identitatii: Abilitatea de a verifica identitatiile emitatorului si detinatorului

certificatului;
Urmariea certificatelor: Abilitatea de a verifica procesul de eliberare a certificatelor;
Securitate: Semnaturi digitale, printuri speciale; Mecanisme anti-falsificare

Gestionarea proprietatii intelectuale:
Urmarirea proprietatii intelectuale a fost dintotdeauna un proces scump. Datorita costurilor ridicate, protectia drepturilor de autor este mentinuta doar cu ajutorul tertilor implicati – structuri specializate si organizatii. Cu implementarea tehnologiei blockchain chiar si editorii independenti vor putea sa protejeze si sa urmareasca in totalitate utilizarea oricarei resurse specifice si publicatii. Prin utilizarea contractelor-inteligente, utilizarea autorizata a proprietatii intelectuale a unei persoane pentru o anumita rasplata devine posibila.

Utilizarea contractelor inteligente:
Contractul inteligent poate fi mult mai complex decat un simplu acord. Acesta ar putea oferi o gama variata de oportunitati partenerilor nostri (Universitati, Portale educationale) si profesorilor.

Cazuri simple de utilizare:
-   Cursurile studentilor ar putea fi platite de o companie de recrutare, doar daca studentul obtine certificatul cu succes, sau daca obtine mai mult decat un anumit numar de puncte;
-   Fiecare curs ce a fost terminat cu succes ofera studentului o reducere pentru viitoare cursuri.

Caracteristici principale:

1. Implementarea Blockchain.
    1.1 Contracte inteligente ca optiune pentru companiile de recrutare
    1.2 Gestionarea si protectia proprietatii intelectuale
    1.3 Certificare.
2. Interfata de utilizator intuitiva
3. Unealta de design - arhitectura unica pentru crearea de training-uri prin unelte de design in

aplicatie
4. Fara restrictii pentru subiect, singura este imaginatia utilizatorului
5. Interactionare in direct cu profesorul/mentorul; e-learning in grup/conferinta
6. Inceput usor. Permite sa sariti de la inregistrare la invatare in doar cateva minute.
   
   


       


.........CLEARNET.....................TORNET............
▄▄█████████▄▄
▄█████████████████▄
▄█████████████████████▄
▄████████████████▀▀█████▄
▄████████████▀▀▀░░░░██████▄
████████▀▀▀░░░▄▀░░░████████
█████▄░░░░░▄█▀░░░░░████████
████████▄█▀░░░░░░█████████
▀████████▌▐░░░░░░░████████▀
▀████████▄██▄░░████████▀
▀█████████████▄███████▀
▀█████████████████▀
▀▀█████████▀▀
OVERT
BOT
▄▄█████████▄▄
▄█████████████████▄
▄███████████████████▄
▄█████▀▀▀▀▀▀▀▀████████▄
▄███████▄░░░▄▄▄▄░░▀███████▄
█████████░░░████░░░████████
█████████░░░░░░░░░▀████████
█████████░░░████░░░░███████
▀███████▀░░░▀▀▀▀░░░▄██████▀
▀█████▄▄▄▄▄▄▄▄▄███████▀
▀███████████████████▀
▀█████████████████▀
▀▀█████████▀▀
ANN
THREAD
|Go-Overt
Powered by JAMBLER.io
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!