Dogan86
|
|
February 28, 2018, 08:34:45 AM |
|
Güzel bir borsa ve en önemli özelliği Etherdeltanın alternatifi olması.
Etherdelta çok sıkıntılı ve problemli bir borsa.
Umarım yaza kadar İdex yaza daha fazla kullanılır hale gelip hacim artar.
|
Bitcoin / Ethereum / Monero
|
|
|
hollandalibaykus
|
|
February 28, 2018, 05:48:25 PM |
|
IDXM fiyatına bakarsak idex bu işi tutturamamış gibi görünüyor. Ben biraz hacimlenip fiyatların artacağını düşünmüştüm (: Kullandıkça daha çok beğeniyorum. En azından etherdeltadaki gibi bir yere basıp 40 saniye bekleyip sonra tekrar tekrar basmam gerekmiyor
|
|
|
|
bigbooss
|
|
April 05, 2018, 12:05:27 PM |
|
Burada ilk defa işlem yapacağım bu borsadan coın almak istiyorum myethere eth yollayıp sonra buradaki işlemleri yapmam yeterli oluyor değil mi
|
|
|
|
ziya1453
|
|
April 07, 2018, 12:46:00 PM |
|
private keyinizi babanızın oğluna bile vermeyin. metamask kullanın. yatırmınız büyükse oda yeterli değil ledger nano s tarzı donanım wallet ile bağlanın. ama ne olursa olsun private keyinizi asla kimseyle paylaşmayın.
|
|
|
|
bitpazari
|
|
April 07, 2018, 08:57:07 PM |
|
Geçen haftalarda işim düştü konuyu görseydim iyi olurdu çok sayıda etherdelta konumuz olmuştu kullanan da yok galiba artık etherdelta sitesini. Oradan edindiğim tecrübeyle IDEX de sorunsuzca işimi halletmiştim çok daha basit şekilde kullanabilirsiniz şimdilik sorun yok umarım bu güveni koruyabilirler.
|
|
|
|
ramsay snow
|
|
April 07, 2018, 09:39:29 PM |
|
Burada ilk defa işlem yapacağım bu borsadan coın almak istiyorum myethere eth yollayıp sonra buradaki işlemleri yapmam yeterli oluyor değil mi
aynen öyle. myetherwalleta ethereum göndereceksiniz sonra burada yazanları yapacaksınız cüzdanı bağladıktan sonra almak istediğini coini alıp karşılığında ethereum ödemiş olacaksınız
|
|
|
|
J-hoon
|
|
April 08, 2018, 08:14:54 PM |
|
forkdelta ve etherdeltaya benziyor. Ancak resimlerin silinmiş hocam. Çok teşekkürler
|
|
|
|
desciglio2
Member
Activity: 378
Merit: 11
|
|
April 09, 2018, 02:13:45 PM |
|
Ödül kampanyalarından gelen tokenleri ne yapacağım derken IDEX ilaç gibi geldi. Etherdelta hakkında konuşulanlar hoşuma gitmiyordu. Umarım IDEX özellikle güvenlik açısından başarılı olur.
|
|
|
|
jullerkone
Newbie
Activity: 182
Merit: 0
|
|
April 09, 2018, 02:55:41 PM |
|
merak ettiğim videoda izlemiştim. merkezi olmayan borsalarda üye kaydı olmamasına bakın diyordu. idexde üye kaydı yok. merkezi olmayan borsa mı bu şimdi. tokeni aktardıktan sonra site içerisinde satış için ayrıca aktarım yapıyorsunuz. etherin bol bol olmasında fayda var. satışta alt limit biraz yüksek.
|
|
|
|
pkblgn
Member
Activity: 180
Merit: 10
Risk takes great win or die.
|
|
April 19, 2018, 08:42:57 AM |
|
Anlatım için teşekkürler.Borsanın Videolu anlatımını çekmek lazım.
|
|
|
|
xzone (OP)
Legendary
Activity: 2800
Merit: 1574
|
|
April 19, 2018, 10:38:43 AM |
|
Anlatım için teşekkürler.Borsanın Videolu anlatımını çekmek lazım.
Bence bu hali yeterli, kullanımı zaten çok kolay olan bir borsa. Yabancı dillerde videolu anlatımı mutlaka vardır, Türkçe'de de isterseniz siz yapabilirsiniz
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
tallbutshort54
|
|
April 20, 2018, 07:29:00 AM |
|
hocam elinize sağlık, ben de idexi kullanırken problem yaşıyordum, artık daha kolay kullanacağım bazı oturmayan yerler vardı
|
|
|
|
redboxneo
Member
Activity: 546
|
|
April 20, 2018, 02:23:01 PM |
|
idex alanında artık tekel oldu. kullanımı ilk başta biraz zor. tokeni aktaracağınız cüzdana göndermek kolay orası değil. ondan sonraki aşamada satış için farklı bir cüzdana sattınız etheri çekmek için yine farklı bir cüzdana aktarıyorsunuz. birkaç denemeden sonra eliniz alışıyor.
|
|
|
|
tommyss
|
|
April 21, 2018, 03:50:31 AM |
|
etherdeltadan sonra keşfettim idex'i. çok güzel açıklamışsınız. kullanmaya başladım
tek sorum var. private keyi giriyoruz hesabı bağlamak için bu sıkıntı yaşatır mı?
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
April 21, 2018, 03:14:37 PM |
|
Idex.market güzel de bir de Fee Ler düşük olsa decentralized sisteme göre yüksek işlem ücreti alıyor %0.2 az gibi durabilir ama bir çok exchange ya hacim ile yada doğrudan daha düşük Fee ile işlem yapma imkanı veriyor
|
signature not found.
|
|
|
khasank
|
|
April 21, 2018, 09:22:08 PM |
|
merak ettiğim videoda izlemiştim. merkezi olmayan borsalarda üye kaydı olmamasına bakın diyordu. idexde üye kaydı yok. merkezi olmayan borsa mı bu şimdi. tokeni aktardıktan sonra site içerisinde satış için ayrıca aktarım yapıyorsunuz. etherin bol bol olmasında fayda var. satışta alt limit biraz yüksek.
IDEX merkezi olmayan borsadır. Ether kontratı üzerinden çalışıyor. Size batsa da kayıplara da karış sa token ve ether leri çekebilirsiniz. En güzel özelliği de USDT tarzı bir coin olan DAI yi kullanması. DAI ether ağı üzerinde kendini 1$ olacak şekilde sürekli güncelliyor. Yaygınlaşır sa token ve ether için merzi borsaları kullanma zorunluğu kalmaz.
|
|
|
|
thetis
|
|
April 22, 2018, 05:18:51 AM |
|
etherdeltadan sonra keşfettim idex'i. çok güzel açıklamışsınız. kullanmaya başladım
tek sorum var. private keyi giriyoruz hesabı bağlamak için bu sıkıntı yaşatır mı?
aynı soruyu bende sormak istiyorum. private keyi vermek problem oluşturur mu?
|
|
|
|
hollandalibaykus
|
|
April 22, 2018, 09:30:02 AM |
|
aynı soruyu bende sormak istiyorum. private keyi vermek problem oluşturur mu? Etherdeltada da private key giriyorduk, bugüne dek sorun olduğunu duymadım (: idex etherdeltaya göre daha güven veren bir borsa, ed birçok kez hack olayları ile anıldı ve bu nedenle şu an tamamen bitmiş durumda. Hiçbir şeye tamamen güvenilmez ama şu an için sorun görünmüyor
|
|
|
|
bigbooss
|
|
April 23, 2018, 11:53:36 AM |
|
Cevaplar için teşekkürler Geçenlerde kullanayım dedim sonra bakarım zor biraz diye düşündüm pundix alacaktım erteledim. 4 x yaptı çok üzüldüm gerçekten
|
|
|
|
eduvar
Jr. Member
Activity: 58
|
|
April 25, 2018, 03:29:27 PM |
|
merkezsiz borsalarda kullanım sorunun asıl sebebi hızdır. bu da kontratların iletişiminden kaynaklanıyor. e ne yapalım gülü seven dikenine katlanırmış. etherdeltadan daha iyi duruyor idex. buna da şükür
|
|
|
|
|