wolwoo
Legendary
Activity: 1680
Merit: 1063
|
 |
March 26, 2018, 10:09:34 PM |
|
block''un düzenlediği zipper sanırım yattı bizim bountylere, spread shit kilitli, zipper'ın insafına kaldı, zaten gönderseler şaşardım bahalım caspercılar gönderecek mi 6 haftadır bundayım 
|
Kurtla beraber öldürüyorlar, çobanla beraber yiyorlar, sahibiyle beraber ağlıyorlar. guzuyu zaten ipleyen yok 
|
|
|
|
|
|
|
|
There are several different types of Bitcoin clients. The most secure are full nodes like Bitcoin Core, but full nodes are more resource-heavy, and they must do a lengthy initial syncing process. As a result, lightweight clients with somewhat less security are commonly used.
|
|
|
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
|
|
kutsal_money
Member

Activity: 154
Merit: 10
|
 |
March 26, 2018, 10:52:07 PM |
|
bir ara airdroplara ciddi anlamda takmış durumdayım fakat uğraştığıma değmediğini farkettim bu yüzden bu yolu terketmiş durumdayım
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
Activity: 1680
Merit: 1063
|
 |
March 30, 2018, 01:30:15 PM |
|
block''un düzenlediği zipper sanırım yattı bizim bountylere, spread shit kilitli, zipper'ın insafına kaldı, zaten gönderseler şaşardım bahalım caspercılar gönderecek mi 6 haftadır bundayım  geldi geldi  süppeer umarım güzel bir borsaya da kapak atar en yakında adamsın block
|
Kurtla beraber öldürüyorlar, çobanla beraber yiyorlar, sahibiyle beraber ağlıyorlar. guzuyu zaten ipleyen yok 
|
|
|
Drfalcon
Jr. Member
Activity: 266
Merit: 1
Staker.network - POS Smart Contract ETH Token
|
 |
March 30, 2018, 02:28:46 PM |
|
Airdroplar gerçekten artık iyice bişey vermemeye başladı. 3-5 $ için o zamanı harcamanıza değmez. Bi ara KYC istemiş INSTAR benden, yapmış ve unutmuşum. Sağolsunlar 2200 tane yollamışlar. Rebl ve poly güzel geldi mesela. Bunun dışındakilerde ise eğer referans kasabiliyorsanız çok güzel paralar kazanabilirsiniz. Yok referansla uğraşamam, rapor yazmak da işim değil bounty için diyorsanız; size bountyhive önerebilirim. Sadece Telegram dropilden 30$lık geldi. Bi sürü daha kampanya gelecek. Haberi olmayanlar bi baksın derim 
|
ELONCITY ❱ ❱ ❱ ❱ Power The world for FREE! Public Sale Coming Soon │ https://eloncity.io/
|
|
|
sejem
Jr. Member
Activity: 238
Merit: 2
|
 |
March 31, 2018, 06:44:36 PM |
|
Daha birkac aylik airdopcuyum.verilen referans linklerden hir birsey gelmedi.kendi kendime imzalarin telegram kampanyalarina vs girdim.cube coin 400 tl civari havven 600 civari birakti.her ikisininde yukselecegini dusunuyorum.airdop linki asla takip etmeyecegim.coklu twet kampanyasi takip sonucu yazarim buraya.
|
|
|
|
jawlue94
Jr. Member
Activity: 98
|
 |
April 01, 2018, 12:15:41 AM |
|
Açıkçası kripto piyasasında yeniyim henüz 2 aydır bu işlerle uğraşıyorum, daha öğrenecek çok şey var ama şunu söyleyebilirim ki, gördüğün her projeye katılma. Sağlam projeler kendini gercekten belli ediyor. Adamlar konferans düzenliyor, ekibe bakıyorsun adamların geçmişleri muazzam ama başka bir projeye bakıyorsun adamların ne düzgün bir sitesi ne de adam akıllı whitepaper.i var. O projeden ne bekleyebilirsin ki?
|
──『 JOY TOKEN 』── Infrastructure Protocol for the Gaming Industry (https://joytoken.io/)
|
|
|
IlyasSukurlu
Newbie
Activity: 33
Merit: 0
|
 |
April 01, 2018, 12:45:43 AM |
|
Airdrop-adi üstünde işte.Siz kayd olun,umudu kesmeyin. Şans işi bu hocam.
|
|
|
|
usakli64
|
 |
April 01, 2018, 08:02:32 AM |
|
Icolar yavas yavas patlamata basladi. Dunya bu icolarin uzerine cok duruyor. Dolayisiyla para toplayamiyorlar boyle olunca proje cop oluyor.
|
NE MUTLU TÜRK'ÜM DIYENE
|
|
|
triclinics21
Member

Activity: 378
Merit: 11
|
 |
April 01, 2018, 08:11:04 AM |
|
Icolar ve imzalar süreleri uzatmaya başladılar ve zaten artık o milyon milyon dolarları toplayacak iyi projeler çıkmıyor şu an bir nex var işe yarayacak geri kalanı çöp
|
|
|
|
hidrocop
|
 |
April 01, 2018, 08:19:59 AM |
|
En son şerefsiz envion var çok adi çıktılar. O kadar post attırdılar 100m üzeri para topladılar ne stake hesapladılar ne ödeme yaptılar. Bence kesinlikle yapmayacaklar veya gelen tepkiler olursa eh işte sus payı ödemesi yapabilirler.
|
|
|
|
Ecol
|
 |
April 01, 2018, 08:49:04 AM |
|
airdroptan bugunlerde 1000 lira aldığını sanmıyorum oyle bir airdrop duymadım dağıtılan konusu vs açılırdı. İmza kampanyalarında iyi bir proje seçmek her şeyin başında tabi bide az kişi olup çokta para toplarsa daha iyi olur senin için.
|
|
|
|
cleante
Jr. Member
Activity: 476
|
 |
April 01, 2018, 08:53:36 AM |
|
Airdroplar artık 1 5 dolar gibi komik rakamlar veriyorlar resmen dalga geçiyorlar milletle,gas ücreti daha çok tutuyor zaten. Ben vereyim 3 dolar o airdrop yapan icolara benim kanalın reklamını yapsınlar 
|
|
|
|
erdemylmz99
Newbie
Activity: 168
|
 |
April 01, 2018, 01:59:33 PM |
|
Arkadaşım son 6 ayda 6 tane imza kampanyasına girdi ve gelen sadece 1 proje. O da çerez parası... Bunu bilerek umutlanmak gerek.
|
|
|
|
gribalenfeksiyon
|
 |
April 01, 2018, 02:31:43 PM |
|
airdropların kazandırması çok küçük bir ihtimal imza kampanyaları az da olsa veriyor 3-5 kuruş tabi bazıları götlük yapıyor envion gibi onlara denk gelmezsiniz umarım.
|
|
|
|
bybrq
Newbie
Activity: 112
|
 |
April 01, 2018, 02:45:07 PM |
|
Son vurgunu Cappasity (CAPP) yaptı. Binlerce kişiye erişildi ve neredeyse kimseye airdrop kazançları gönderilmedi. Yakında bunanla ilgili detaylı bir konu açacağım.
|
|
|
|
PastirmaliYumurta
Full Member

Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
|
 |
April 01, 2018, 03:08:17 PM |
|
Sylonun imzasına girdik koca kurt bile yaşlanmış  Spreadsheeti güncellememiş sanırım bana inat yapıyor sadece benim güncellememiş  Foruma yakında yeni düzenlemeler geleceğine eminim artık belki de full member olmak bile yetmeyecek imzalara girmeye
|
|
|
|
OrtaDirek
|
 |
April 01, 2018, 03:58:17 PM |
|
airdropalert.com sitesinde katıldığım hiçbir airdrop bugüne kadar gelmedi. bu tarz sitelere girmeyin.
|
|
|
|
usakli64
|
 |
April 01, 2018, 06:24:00 PM |
|
Ikisi birbirinden farkli olaylar. Airdrop isi tamamiyle tesaduf ve sanstan ibaret. Cunku bircok airdrop var ve asagi yukuri insanlar hepsine katilmaya calisiyorlar. Imza olayi ise daha cok arastirma ve projenin arkasindaki ekip gercek mi, gercekse ne kadar tecrubeli bunlara bakilarak yapildigi icin biraz daha isabetli olabiliyor.
|
NE MUTLU TÜRK'ÜM DIYENE
|
|
|
tfntvl
Member

Activity: 252
Merit: 11
|
 |
April 01, 2018, 07:07:03 PM |
|
o kadar çok airdropa girdim ki sayısını bile hatırlamıyorum. telegramdaki çöplüğü görseniz ağzınız açık kalır. hatta şöyle başa çıktım. kesinlikle telegram bildirimleri tamamen kapalı. bazen açıp bakıyorum 600 bin mesaj var. ne aldın diye sorarsanız. bi ara elimdekilerin ederi yaklaşık 9 bin lira ediyodu tabi bu düşüşte o paralar hayal oldu. airdroplara katılma sebebimde ilerde 2tanesi değerlense ilaç gibi geliyo ayrıca bakıyorum herkes facebook instagram da vakit öldürüyo parayı sahipleri yiyo. böyle şeylerle uğraşarak en azından bi şansımız olduğunu düşünüyorum ve bilgi sahibi oluyorum. o yüzden katılın zarar gelmez. ya tutarsa diyip girin 👏 👏 👏
|
|
|
|
alpoahmo
|
 |
April 01, 2018, 07:25:55 PM |
|
airdropalert.com sitesinde katıldığım hiçbir airdrop bugüne kadar gelmedi. bu tarz sitelere girmeyin.
Aynen valla bende o airdropalert.com dan bir yarar göremedim şimdiye kadar hiç.O nasıl site sözde kolaylık olsun yakalıyayım diye kullandım ama şimdiye kadar yararı yok
|
|
|
|
|