aliyagiz207
|
|
February 20, 2018, 03:02:42 PM |
|
Güzel olmuş, yorumlarda iyi eskiden bende yapıyordum ama bizim community durumu malum hep birbirinin sırtına binme peşinde geçen evrende böyle bir konu açmış liste yapıyordu, kendisini tanırım ve severim, hazır bahsi geçmişken onada sizede teşekkür ederim.
|
|
|
|
yavuzcelik
Member
Activity: 168
Merit: 10
|
|
February 20, 2018, 03:39:09 PM |
|
hocam bu paylaştığınız imza kampanyası türkçe post kabul edenler hangileri ounla ilgili bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim hocam
|
Virtual Rehab➣➣➣ Psychological Rehabilitation for Vulnerable Populations
|
|
|
Elysio (OP)
|
|
February 20, 2018, 05:01:55 PM |
|
Hepinize teşekkür ederim elimden geldiğince güzel kampanları seçmeye çalışıyorum. hocam bu paylaştığınız imza kampanyası türkçe post kabul edenler hangileri ounla ilgili bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim hocam
Kardeşim türkçe post kabul etmeyenler %30 local olanlar diğerlerinin hepsi türkçe ve localde kabul ediyor bütün yorumlarını. %30 yazdıklarıma dikkat etsen yeterli.
|
|
|
|
Elysio (OP)
|
|
February 20, 2018, 05:40:37 PM |
|
11.Sırada QYKBAR projesini ekledim listeye bakmanızda fayda var. Projenin partnerleri çok iyi heinkenin, Carlsberg vb büyük şirketlerin olması. Diğer gerekli bilgiler yazıyor listede umarım giripte kazananlar olur burdan.
|
|
|
|
usakli64
|
|
February 20, 2018, 06:30:43 PM |
|
Herkes sandblock diyor ama tam olarak ne oldugunu bilmiyorum. Ico basladi mi? Minimum ne kadarlik satis yapiyorlar? Neden bu kadar herkesin dilinde acaba, vardir bir keramet deyip ufak biseyler almak istiyorum
|
|
|
|
Asber
|
|
February 20, 2018, 07:16:40 PM |
|
Dostum, epey emek isteyen işler bunlar, üstelik paylaşarak yapamayanlar içinde yardımcı oluyorsun. Birçok arkadaşında dediği gibi daha önce exortis yapmıştı. ve gerçekten çok iyi kazandık onun sayesinde. Maalesef kendisinin üyeliği iptal edilince yapamadı bir daha. Ben de imza arıyordum, sizin tavsiyenizle graine girdim. Bakalım inşallah iyi kazanırız.
Bu arada meritim yok olsa seve seve verirdim..
|
|
|
|
cemetin54
Member
Activity: 392
|
|
February 20, 2018, 09:32:22 PM |
|
11.Sırada QYKBAR projesini ekledim listeye bakmanızda fayda var. Projenin partnerleri çok iyi heinkenin, Carlsberg vb büyük şirketlerin olması. Diğer gerekli bilgiler yazıyor listede umarım giripte kazananlar olur burdan.
İmzam bitince QYKBAR projesine giricem tuttum bu projeyi partnerlerida sağlam severim heinekeni, imza oranıda çok iyi
|
|
|
|
btcpara
Member
Activity: 182
Merit: 22
|
|
February 20, 2018, 09:47:54 PM |
|
oyle bir başlık olsun ki hep seçici davranılsın hatta eski üyelerde ekleme yapabilsin dileyen.herkes katılsın kazansın bence. sistemli bir kaç liste ile güzel kazançlar olur kimseye bedava prim vermemiş oluruz.
|
|
|
|
Piratte
|
|
February 20, 2018, 11:14:31 PM |
|
Imzalara katilirken projeyi gelistirenlerin bu isi becerebileceginden emin olun ve scam seylerden uzak durun demek istiyorum. Birazda etik yonunden bakmak lazim. Ayrica kampanyalara ayrilan yuzdeye dikkat edin ve bunun ne kadari imzaya ayrilmis ona bakin daha sonra da imzada kac kisi olduguna ve imza suresine dikkat edin. Bazi imzalara bir girdiginizde birdaha bitene kadar cikamazsiniz
|
|
|
|
rambetiko
Member
Activity: 189
|
|
February 20, 2018, 11:31:50 PM |
|
arkadaşlar bunlar airdrop gibi bir şey mi oluyor?
|
|
|
|
Elysio (OP)
|
|
February 20, 2018, 11:43:26 PM |
|
Imzalara katilirken projeyi gelistirenlerin bu isi becerebileceginden emin olun ve scam seylerden uzak durun demek istiyorum. Birazda etik yonunden bakmak lazim. Ayrica kampanyalara ayrilan yuzdeye dikkat edin ve bunun ne kadari imzaya ayrilmis ona bakin daha sonra da imzada kac kisi olduguna ve imza suresine dikkat edin. Bazi imzalara bir girdiginizde birdaha bitene kadar cikamazsiniz Zaten eklediğim projelerde ekibe ve managerlere dikkat ediyorum ondan çok listede kampanya yok. Dediğin gibi CEDEX normalde bitiyodu şubatta ama ICO tarihini uzattılar imzada uzadı benim sıkıntı oluyo bunlar hep kayıp. arkadaşlar bunlar airdrop gibi bir şey mi oluyor?
Bunlar kardeşim kampanya airdrop gibi bi nevi ama bunda sadece form doldurman gerekmiyor belli koşulları yerine getirmen lazım. Mesela imzasına giriyosun benim yorumun altında çıkan cedex gibi senden haftalık şu kadar mesaj atmanı istiyor kampanya sonunda sana tokenlerini veya coinlerini veriyo adamlar.
|
|
|
|
thefunkybits
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
|
|
February 20, 2018, 11:49:22 PM |
|
Güzel liste olmuş tebrikler artık bounty forumunda saatler harcamak yerine imza ararken burdanda bakabiliriz, güncel tutulursa çok faydalı olacağını düşnüyorum umarım sataşanlar ve yıldırmaya çalışanlar olmaz.daha önce bu yüzden kapanan bi kaç konu olmuştu çünkü.babb imzası bitti sayılır bugün yarın sayılacak sanırım burdan faydalanacağım bende
|
|
|
|
tmskcimen
Member
Activity: 448
|
|
February 21, 2018, 02:34:33 AM |
|
Liste güzel zaman ayırdığın için saol. Bizim sandblockun bitmesine daha var ozamana kadar güncel kalırsa burdan yararlanabilirim
|
|
|
|
yamazaki21
Newbie
Activity: 9
Merit: 0
|
|
February 21, 2018, 08:14:12 AM |
|
Gerçekten faydalı bir konu olmuş yakında benim imzasında bulunduğum babb kampanyasını sona erecek gibi gözüküyor bundan dolayı yeni bir kampanya arıyordum buradakilerden birine katılırım artık. Daha vakti yok mu babb bountyinin ne zaman biticek
|
|
|
|
mahoni2100
Member
Activity: 504
Merit: 12
|
|
February 21, 2018, 08:29:23 AM |
|
buu tür bilgilendirme konuları çoğalmalı ve bunun gibileri daha fazla açıklama ve detay vermesi faydalı olacakatır
|
|
|
|
zfrey
|
|
February 21, 2018, 08:32:33 AM |
|
dostum verdiğin emek bir defa taktire değer. Kim ne derse desin , kimseyi sen zorla bu kampanyalara sokmuyorsun. Hoşuna gidenleri paylamışsın bazı yorumları okudum da gerçekten sinirlendim.
Bu arada sylon'un açtığı XİWAT ile ilgili bişey söylemek istiyorum.
Yine yeşil enerji kampanyalarından bitanesi. Ödül nasıl olur nasıl gider bilemem ama, Wepower, Restart energy(mwat) gibi projelerin rakibi. Ayrıca bu 2 proje ico fiyatlarının neredeyse %50 altında. Haberiniz olsun en azından şimdilik.
Ayrıca cardstack bitti diye biliyorum ben ?
|
|
|
|
talatk
|
|
February 21, 2018, 06:57:51 PM |
|
Yazılar gereksiz büyük olmuş, sayfaya sığacak şekilde fontu ayarlarsan daha güzel olur.
|
|
|
|
Leonbtc
|
|
February 21, 2018, 07:07:16 PM |
|
Bu sayfalardan surekli acilip kapaniyor buseferki uzun donemli olsun.. Biliyorum kolay bi is degil ama madem altina girdiniz uzun sure devam ettirin bizde elimize merit gectikce verelim kolay gelsin.
|
|
|
|
Kripto_adam
Full Member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
|
|
February 21, 2018, 07:13:05 PM |
|
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1iNuRBuFx8hTCaG9QpZiavj1_SCLEzrJSTFrqNolXiyg/edit#gid=0Arkadaşlar elimden geldiğince sizlere bounty kampanyalarını paylaşıcam. Liste her gün güncellenecek. Biten kampanyalar listeden çıkarılacak. Listede olmasını istediğiniz bişeyler varsa öneriye açığım. Sizde yorumlarınızda kampanyaları paylaşabilirsiniz listeye dahil ederim. Listeye bountyler eklemeye devam ediyorum. Bu listeden başka arkadaş yapmış diyeceksiniz ama ben yinede kendime özgü bi liste yapmak istedim. Edit: Güzel kampanyaları sizde paylaşın. Ama lütfen biraz kampanya ve içeriğine dikkat edelim çöp yapmayalım. Bencede umarim uzun sureli olurda bu baslik bizde yararlaniriz. Up baabinda fikrimi yazayim dedim.
|
|
|
|
batturkey
Full Member
Activity: 336
Merit: 100
The World’s First Blockchain Core
|
|
February 21, 2018, 07:20:08 PM |
|
Ben enson yani bu kampanyadan once birtanesine girdim ne gelen var ne giden böyle iyi kampanyalari bildiren baslik olmasi cok guzel tesekkurler.
|
|
|
|
|