thefunkybits
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
|
|
March 14, 2018, 01:35:23 PM |
|
ICO'ya max limitten katılım yaptım ve bekleme moduna geçtim.daha önce girdiğim bekleten projeler beni pişman etmedi hatta çok çok iyi kar bıraktılar icon gibi.yggdrash'tan da icon kadar olmasada min 2 3x beklentim var.hatta ico bittikten sonra keşke bi hesaptan daha girseydim dedim ama iş işten geçmişti artık.10 eth'te fena katılım olmadı hani.giren tüm arkadaşlara bol kazançlar
|
|
|
|
mstfprcn
|
|
March 14, 2018, 02:36:51 PM |
|
peter başkan var her türlü girilir buna, icodan değil ama borsadan almayı düşünüyorum.
|
|
|
|
cleante
Jr. Member
Activity: 476
Merit: 2
|
|
March 14, 2018, 04:38:21 PM |
|
Ekip çok güzel.Icoya girecek boşta coin olmadığından ilk girdiği exchangeten almayı düşünüyorum.Alt ralli zamanı kesin patlama yapacaktır.
|
|
|
|
gorkem19888
|
|
March 14, 2018, 04:47:13 PM |
|
ay amına koyayım ıcodan alırız dedık ıco olmadan hepsı satılmıs sansımı sıkeyım.gırenlere tebrıkler .en az 3-4 kat yapacaklar bızde kafamızı duvarlara vuralım gene
|
|
|
|
bitcoinsay
Sr. Member
Activity: 434
Merit: 255
Presale starts on 28th of April!
|
|
March 14, 2018, 04:56:28 PM |
|
Ben esasında gizli satışta kimlere satıldığını merak ediyorum . Whitepaper' in %90 ini yaparlar ise manyak birşeyler çıkacak ortaya .
|
|
|
|
hirozaki faraday (OP)
|
|
March 14, 2018, 06:53:39 PM |
|
Ben esasında gizli satışta kimlere satıldığını merak ediyorum . Whitepaper' in %90 ini yaparlar ise manyak birşeyler çıkacak ortaya .
advisorlara ayrılan token kitlenmiş ama private sale'de satılanlar da kitlenmiş mi bilmiyorum kime satıldığını da öğrenirsem mesaja eklerim.
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
March 14, 2018, 06:57:23 PM |
|
advisorlara ayrılan token kitlenmiş ama private sale'de satılanlar da kitlenmiş mi bilmiyorum. Hepsi kilitli diye okudum bi yerde ama detayını araştırmadım.
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
mecazherif
Newbie
Activity: 280
Merit: 0
|
|
March 14, 2018, 10:14:47 PM |
|
valla gümbür gümbür gelen projelerden biri daha demişler, ama ben incelerdim okudum, ben mi başka white paper ı okudum, yoksa bunu övenler beyin özürlü kardeşlerimiz mi, akıl sır erdiremedim, ya da hiç okumadan mürit gibi goy goy yapıyorlar heralde
|
|
|
|
hirozaki faraday (OP)
|
|
March 14, 2018, 10:27:27 PM |
|
valla gümbür gümbür gelen projelerden biri daha demişler, ama ben incelerdim okudum, ben mi başka white paper ı okudum, yoksa bunu övenler beyin özürlü kardeşlerimiz mi, akıl sır erdiremedim, ya da hiç okumadan mürit gibi goy goy yapıyorlar heralde
Hocam bir sıkıntı gördüysen paylaş Peter Ryu babamın oğlu değil
|
|
|
|
CTRLX
|
|
March 14, 2018, 10:28:37 PM |
|
Yatırım yapanlar parasını katlayacak orası kesin fakat token kilidi olacağı söyleniyor, bu piyasada şu an için uzun vadeli yatırım yapmak pek mantıklı değil aslında sabreden iyi kazanır yine de her an her şey olabilecek gibi duruyor.
|
|
|
|
hirozaki faraday (OP)
|
|
March 14, 2018, 11:25:37 PM |
|
Yatırım yapanlar parasını katlayacak orası kesin fakat token kilidi olacağı söyleniyor, bu piyasada şu an için uzun vadeli yatırım yapmak pek mantıklı değil aslında sabreden iyi kazanır yine de her an her şey olabilecek gibi duruyor.
Kilit yok hocam sadece advisorların tokenleri kitli olacak private saleden alanların tokenleride belli bir kısmı kitli kalır umarım.
|
|
|
|
hashman
Legendary
Activity: 1264
Merit: 1008
|
|
March 14, 2018, 11:44:45 PM |
|
Kilit yok hocam sadece advisorların tokenleri kitli olacak private saleden alanların tokenleride belli bir kısmı kitli kalır umarım. Kilit yoksa da bende arkadaş gibi dağıtımlar çok uzun süre sonra yapılacak diye biliyorum? Bizim telegram grubunda insanlar uzun süre Etherlerini bir icoya bağlamak istemediğinden bahsediyordu.. eğer token kilidi yoksa insanlar etherleri nasıl uzun süre bir coine bağlıyor? sanki dağıtım geç olucakmış gibi konuşuluyordu.
|
|
|
|
hirozaki faraday (OP)
|
|
March 14, 2018, 11:52:46 PM |
|
Kilit yok hocam sadece advisorların tokenleri kitli olacak private saleden alanların tokenleride belli bir kısmı kitli kalır umarım. Kilit yoksa da bende arkadaş gibi dağıtımlar çok uzun süre sonra yapılacak diye biliyorum? Bizim telegram grubunda insanlar uzun süre Etherlerini bir icoya bağlamak istemediğinden bahsediyordu.. eğer token kilidi yoksa insanlar etherleri nasıl uzun süre bir coine bağlıyor? sanki dağıtım geç olucakmış gibi konuşuluyordu. Tokenlerimizi aldık zaten kyc süreci başlayınca kyclerini yapan kullanıcıların token kilidi açılacak Nisan sonu gibi bir borsaya girer diye düşünüyorum yada Mayıs başı gibi çok uzun bir sürü değil 1 ay.
|
|
|
|
kriptom
|
|
March 26, 2018, 06:01:43 AM |
|
|
|
|
|
redsilentstorm
Member
Activity: 448
Merit: 10
|
|
March 26, 2018, 06:38:37 AM |
|
Henüz incelemedim ama ismi oldukça garip geldi. ilerde mutlaka bu ismi değiştirecekleri kanısındayım . Ico su ters bir zamana mı geliyor acaba özellikle Neo ve Eth fiyatları bu kadar diplerdeyken girmek ne kadar mantıklı.
|
|
|
|
boestin
Legendary
Activity: 1092
|
|
March 26, 2018, 02:05:40 PM |
|
Şaka gibi adamlarsınız gerçekten.Post kasıyorsanız bari biraz okuyunda öyle kasın ezbere yapmayın. ICO biteli çok oldu şimdi icoya katılanlar için KYC süreci başladı.Bende KYC yaptırdım kimlikle.Aklınızda bulunsun kesinlikle fotoğrafsız kimlik falan kabul etmiyorlarmış.zaten hepinizde foto vardır muhtemelen ama ne olur ne olmaz dikkat edin kyc yaparken
|
|
|
|
shewadiwadi
|
|
March 26, 2018, 02:42:12 PM |
|
Şaka gibi adamlarsınız gerçekten.Post kasıyorsanız bari biraz okuyunda öyle kasın ezbere yapmayın. ICO biteli çok oldu şimdi icoya katılanlar için KYC süreci başladı.Bende KYC yaptırdım kimlikle.Aklınızda bulunsun kesinlikle fotoğrafsız kimlik falan kabul etmiyorlarmış.zaten hepinizde foto vardır muhtemelen ama ne olur ne olmaz dikkat edin kyc yaparken
Kimlik geçerli değil yalnız, sadece pasaport...
|
|
|
|
dumbdragon
|
|
March 26, 2018, 05:44:28 PM |
|
Arkadaş benden sonra KYC yi yapmasına rağmen mail gelmiş fakat bana daha gelmedi . Acelesi yok fakat problem çıkmasından korkuyorum .
|
|
|
|
boestin
Legendary
Activity: 1092
|
|
March 26, 2018, 09:01:46 PM |
|
Kimlik geçerli değil yalnız, sadece pasaport... a) Passable Identification Form (MUST INCLUDE PHOTO) Passport b) Non-Passable Identification Form Facebook Profile Student Card Identification Form without PhotoCredit Card Membership Card etc aslında sitede sadece pasaport diyor ama, kabul edilmeyenler arasında fotoğrafsız kimlik formu yazıyor.bundan dolayı fotoğraflı olan geçerli olur diye düşünüp kyc yi öyle yaptım.çünkü pasaportum yok.kabul ederler umarım
|
|
|
|
shewadiwadi
|
|
March 26, 2018, 09:04:03 PM |
|
Kimlik geçerli değil yalnız, sadece pasaport... a) Passable Identification Form (MUST INCLUDE PHOTO) Passport b) Non-Passable Identification Form Facebook Profile Student Card Identification Form without PhotoCredit Card Membership Card etc aslında sitede sadece pasaport diyor ama, kabul edilmeyenler arasında fotoğrafsız kimlik formu yazıyor.bundan dolayı fotoğraflı olan geçerli olur diye düşünüp kyc yi öyle yaptım.çünkü pasaportum yok.kabul ederler umarım Maalesef, çok düşük ihtimal. Geçerli olan tek form pasaport, yapıştırdığın yazıda da yazdığı gibi. Telegram da sürekli yazıyorlar, pasaport dışında hiçbir şey geçerli değil diye.
|
|
|
|
|