Hocam güzel uğraşmışsınız falanda aldıkları tokenleri kampanyanın başından beri girdiklerini düşünerek hesaplamışsınız bence bu çok yanlış , bir kampanya 2 ay sürer ilk başta giren jr.memberle en son hafta giren legandery aynı miktarı alır. Ayrıca bu yazdığınız kampanyaların çoğu iyi para toplayan projeler şuan herşey belirsiz çoğu ico scam. Bunuda göz önünde bulundurun
hocam özellikle en başından girenleri baz aldım. Evet dediklerinizin hepsini biliyorum verdiğiniz örnek çoğu şeyi açıklamaya yetmiş. Ama benim rütbe rütbe ayırmamdaki mevzuda buydu. Sonuçta Junior girenle Legendary giren aynı miktarda para alamaz. İnsanlar ordan kendi rütbelerine göre
ERKEN GİRDİKLERİ İMZA KAMPANYALARINDAN ne kadar kazanabileceğini tahmin etsinler diye yazdım. Ayrıca meraklanmayın Spreesheti olan tüm kampanyaları yazmayı konuyu güncel tutmayı düşünüyorum. Bunlar iyi projeler iyi paralar kazandırmış olabilir ama emin olun eğer kazandırmasaydı da yazacaktım. Copytrack'ın spreedshetin bulamadım o hardcap yapamadı mesela hatta yanından bile geçemedi onun listesini bulsam onuda yazacaktım. İyi kampanya kötü kampanya ayırt etmiyorum emin olun
Aslında boş uğraştan başka bişey değil başkasının kazançlarını görünce elimize ne geçecek ki? bide o kadar değişken varki yazdıklarınız kampanyaya ilk girenlerin hesabımı son girenler mi belli değil.belki baz aldığınız adam full stake bile almadı vs. vs. uzar gider.evet emek var ama gereksiz bi çaba olmuş.diğer arkadaşlar gibi aktif imza listesi yaparsanız bence daha iyi olur.belki orda gözümüzden kaçanı sizde buluruz
öncelikle düşünceleriniz için teşekkür ederim. size göre gereksiz olan yeni başlayanlar için bir merakı sonlandırabilir. siz sonuçta az çok ne kadar kazanacağınızı forumdaki tecrübenizden biliyorsunuzdur ama bu konularda biraz tecrübesiz olan ve aklında acaba ne gelir tarzı sorular olan arkadaşlar er yada geç olacaktır. Bu konunun aslında asıl amacı o arkadaşların meraklarını gidermektir. İmza kampanyası diye konu açsaydım emin olun bu seferde bu bilmemkaçıncı liste tek biryerde toplansın tarzı yorumlar gelecekti. Bunu ben forumun bir eksiği olarak düşündüğüm için ilk kez yapmak istedim.
Cok başarılı ve çok güzel bir paylaşım olmuş ellerinize sağlık sürekli güncel tutmanızda çok güzel merit verilecek bir paylaşım ama hiç meritim yok veremiyorum malesef
hocam teşekkürler güzel düşünceniz yeterli meritiniz olmasın varsın
takdir edildiğini bilmekte güzel. faydalı olduysa ne mutlu güncellemelerle devam edeceğim. Daha birsürü kampanya var mart ayında başlayacak şuan imzası devam eden onlar da biter bitmez ekleyeceğim