Bitcoin Forum
July 21, 2018, 09:58:51 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: is it possible to use bitcoin gui for rpc  (Read 676 times)
ctoon6
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 250



View Profile
July 18, 2011, 07:09:39 PM
 #1

What I want to do is after I am done, just double click on an icon on the desktop to open bitcoin and it connect remotely to another bitcoin installation.

But is it possible to use the original bitcoin gui client for this? or am i stuck using the CLI for this.

1532210331
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532210331

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532210331
Reply with quote  #2

1532210331
Report to moderator
fair bitcoin games | pvp - pve - solo pve games | faucet |
Free satoshi code btcoon500
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1532210331
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532210331

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532210331
Reply with quote  #2

1532210331
Report to moderator
koin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 874
Merit: 1000


View Profile
July 18, 2011, 07:30:47 PM
 #2

or am i stuck using the CLI for this.

or one of the many rpc clients: http://en.bitcoin.it/wiki/Category:User_Interfaces
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!