skcdaking
Jr. Member
Activity: 252
Merit: 5
|
|
March 19, 2018, 06:56:14 PM |
|
Proje olarak scam değil de site scam site arkadaşlar dikkat edin https://ico-teleqram.net/ g yerine q var site birebir aynı orjinali ile dikkat edelim
|
|
|
|
unois
|
|
March 19, 2018, 07:42:22 PM |
|
Takımını araştırmadığınız ve proje adımlarını, beyaz sayfasını incelemediğiniz ico'lara girmeyin kardeşler. Çoğu kimse millet yükleniyor diye bazı icolara kafadan dalıyor. Ne gereği var boş yere para kaybetmeye ki ?
|
TAYLOR Crypto Trading for Everyone | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | [ | | ] |
|
|
|
natureltiqqy
|
|
March 19, 2018, 07:46:37 PM |
|
scam olan projeler başlığı yerine scam olmama ihtimali yüksek olan projeler şeklinde bir konu başlığı yürütsek işimiz daha kolay olacaktır herhalde
|
|
|
|
karasaplisekerr
Member
Activity: 88
Merit: 12
|
|
March 19, 2018, 07:56:58 PM |
|
Başlık için teşekkür gerçekten güzel konu, Bu konuda geçmiş için şöyle derlemeler yapan bir site var; http://deadcoins.com/categories/Scams Birde vitro coin faciası vardı çoğumuzun haberi vardır, Bu tarz site tasarımı benzer olan yani mail onay üyelikle siteye girilen ve dashboarddan ico bitiminde withdraw yapacağını iddia eden, sol taraftan menü kontrollü tüm ico başlatan web siteleri, bana nedense scam geliyor merak eden için site tasarımı şu şekil; https://vitrocoin.net/Adamlar hala yatırım istiyor hatta ya, vallahi çok utanmazlar .. Şimdi girip tekrar baktım benim 100 vic olmuş, 95 bin dolar ohhh ne süper
|
|
|
|
atarliromantik38
Newbie
Activity: 266
Merit: 0
|
|
March 19, 2018, 10:18:15 PM |
|
Hocam gelen meritler üzerine bir cümle yazmışsınız, ama hiç merit gelmemesi açıkçası kötü olmuş, bence siz biraz daha görsel tarafı kuvvetli bir konu açın, en mantıklısı bu olur
|
|
|
|
tmskcimen
Member
Activity: 448
Merit: 10
|
|
March 19, 2018, 10:21:10 PM |
|
Bilgilendirici olmuş tuttum konuyu bounty ödüllerini kesenleride scam yazmak lazım emek karşılıksız kalmamalı okadar uğraş veriyoruz
|
|
|
|
TurkiyePriest
Full Member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
|
|
March 19, 2018, 10:23:31 PM |
|
Bilgilendirici olmuş tuttum konuyu bounty ödüllerini kesenleride scam yazmak lazım emek karşılıksız kalmamalı okadar uğraş veriyoruz
Bu konuda o kadar çok şey söylerim ki. Bounty managerların orospu çocuğuyla karıştığı dönemlerde yani ağustos ayı gibi. O kadar çok hak yendi ki bir rivetz var ki o jamaalla irfanı elime verseler sabaha kadar ıslak odunla... Neyse çok sinirlenmişim
|
|
|
|
|
Accompany
Member
Activity: 207
|
|
March 21, 2018, 02:44:19 PM |
|
Güzel bir konu olmuş fakat güncel tutulması önemlidir sonuç olarak emek veriyoruz ve emeğimiz boşa gitmesin.Yatırım yapan arkadaşlar oluyor aramızda üzücü sonuçlar çıkıyor ortaya emegın ıcın teşekkürler dostum
|
|
|
|
Dontcry. (OP)
|
|
March 21, 2018, 04:01:29 PM |
|
beyler bayanlar bu piyasada sanıyorum en büyük sorunumuz scam ihtimallari... her scamda büyük bi yaygara kopuyo ama sonra unutulup gidiyor bazılarımızda parasını ne yazıkkı kaptırabılıyor bu dolandırıcılara o yüzden aşşağıda bir liste hazırlayacağım burada tartışalım ve yazalım scam olan projeleride listeye ekleyeceğim lütfen güncel tutalım hepimizin yararına... 1. OTHO NETWORK SCAM!! 2. DEEX (scam ihtimali yüksek çünki türk sosyal mecralarda fazla pompalandı ist konferanslarında adam kendide söyledi elimizde ürün yok diye!) 3. SAPHIEN (forumdaki destekçilerinin ödülüne kesik atan bir proje scam olmasa bile 1dolar bile yatırım yapmayı düşünmüyoruz ailece... 4. ADBLURB SCAM!!! (bounty manager söyledi) 5. All.me (tüm profiller sahte yada öyle bi profil yok takım yok yani!) SCAM! NOT: gelen meritler(eğer gelirse)kaliteli yani ''yeterli kanıtlarla'' projenin scam olduğunu kanıtlayanlara atılacaktır... Yeterli kanıt nedir? - Bounty managerlerin kanıtları yeterli oluyor genelde konuşmaları koyuyolar. - iletişim kanallarının hepsinin hepsinin kapatılıp ekipten haber alınamaması - ekibin olmaması! linkedin face twitter hesapların sahte olması Bir excel tablosu oluşturmak daha mantıklı sanki daha efektif olur. Kanıtlarıda doğrudan sorular ile girdi alarak tabloya işlersiniz, bu şekilde konu başlığı uzadıkça amacından uzaklaşır. takip edip en yukarı posta yazmaya calısıyorum ama adamlara baksana ciftlıkbanka bile benzettiler postu herkes gördüğünü kıllandıgı şeyleri yazması excel dosyasından önemli bence saygılar..
|
|
|
|
unois
|
|
March 21, 2018, 06:39:25 PM |
|
son 1 yılda dahil olduğum hiç bir ico scam çıkmadı. ama bu çıkmayacağı anlamına da gelmiyor tabi. başlıkta listelenen ico'lardan hiç birinden haberim yoktu. paylaşım için teşekkürler.
|
TAYLOR Crypto Trading for Everyone | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | [ | | ] |
|
|
|
Hc01
|
|
March 21, 2018, 06:41:32 PM |
|
Sapien network bence scam değil, ödülcüleri de sonradan memnun ettiler az çok, 2 katına çıkarıp. Şuraya envionu en tepeye ekleyebilirsiniz tam bir scam proje bence, ne yaptıkları belli değil ico yapıldı 100 milyon para topladılar ama ne exceller guncellenıyor ne oduller dagıtılıyor hıcbısey yok. Kımse envıon almasın pıyasadan arkadaslar, boyle bır takımdan bır cacık olmaz.
|
|
|
|
alturay
|
|
March 21, 2018, 06:58:41 PM |
|
Deex yatırımcısının %70i Türkmüş iyi bi bok olsa bize bırakmazlardı zaten. Gerçekten şaşırmıyorum. Türkiye'de global iyi bir proje çıkıyor yüzüne bakan yok tek satır yazan destek çıkan yok. tihosay.io diye bir proje çıktı kaç günlerdir takipteyim ve elimden gelen tüm desteği sağlıyorum. Çok ilginçtir ki globalde çok ilgi görmesine rağmen tr den hiçbir destek yok. İşin aslı adamların pekte umrunda olduğunu da sanmıyorum. Ekip zaten gayet ciddi ve otoriter makam sahibi insanlardan oluşuyor. Siz gidin ne olduğu belli olmayan insanlara destek çıkın.
|
|
|
|
Delinquency
|
|
March 21, 2018, 07:00:38 PM |
|
Zaten sitelerini görüp kaçtığım projeler çoğu özelliklede eoz yok 1milyon dolar dağıtacaz 10 milyon dolar dağıtacaz. zaten ödülün yükseliğini görüp kapatmıştım hiç gerçekci olmuyor öyle
|
|
|
|
mecazherif
Newbie
Activity: 280
Merit: 0
|
|
March 21, 2018, 10:59:19 PM |
|
Hocam ben Turcoini SCAM olarak tahmin ediyorum, bütün işaretler bunu gösteriyor tabi kendileri çıkıp da biz scam ız falan demedikleri sürece bu millet inanır
|
|
|
|
alturay
|
|
March 24, 2018, 02:17:18 PM |
|
Hocam ben Turcoini SCAM olarak tahmin ediyorum, bütün işaretler bunu gösteriyor tabi kendileri çıkıp da biz scam ız falan demedikleri sürece bu millet inanır
hocam ikisi çok farklı projeler bunlar yerli, milli olarak çıkmadı direk konuyu global de açtılar.. çok daha sonra tr de konuyu açtılar.
|
|
|
|
akm3535
Full Member
Activity: 252
Merit: 100
The Standard Protocol - Solving Inflation
|
|
March 24, 2018, 03:28:20 PM |
|
Cok güzel bir konu olmuş ve cok yararlı burdan güncel olarak yazılırsa takip edebiliriz güzel olur saphien scam oldugunu bilmiyordum ama bakalım
|
|
|
|
aniden
Member
Activity: 231
|
|
March 24, 2018, 03:55:25 PM |
|
EOZ u ben de takip ediyordum telegramlarına da üye idim fakat, bir gün bir baktım telegram grubu yok madem scam lar da grubu niye kapatıyorlar sanki gruptan yakalayacaklar
|
|
|
|
tumece
|
|
March 24, 2018, 04:20:41 PM |
|
vallahi konu güzel ama scamın anlamını iyi bilmek lazım bence. mesela bounty konusunda kötü muamele yaptığı için scam diyemezsiniz bir projeye. evet haksızlıklar yapılıyor son zamanlarda malesef. tepki de gösterelim, hakkımızı da arayalım ama yatırımcının parasına çöküp kaçmayan bir projeye de scam demek pek mantıklı değil.
|
|
|
|
Bitcoin-Turkiye
|
|
March 24, 2018, 08:28:08 PM |
|
DCX exchange, kesinlikle scam. adam kaç aydır kimseye token yollamıyor. oyalıyor, proje yöneticisi bile alacağını alamadı, son güne kadar kimse umudu kesmedi ama artık tescillendi. adam bahane uydurup duruyor, kimseye token yollamayacak, scam. https://bitcointalk.org/index.php?topic=2421066.new;topicseen
|
Turkey Asic miner Best Seller Telegram @Miningci
|
|
|
|