Bitcoin Forum
May 29, 2024, 02:24:48 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 27.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN] [QWC] Qwertycoin - NIEUW - Cryptonote / Anonieme Cryptocurrency  (Read 130 times)
davey76 (OP)
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 508
Merit: 101


View Profile
February 27, 2018, 02:20:05 PM
 #1

Qwertycoin [QWC] - Cryptocurrency

English ANN Topic


Verplichte update. Hardfork op block 8473. Update je wallets aub!
Kleine update op block 15000. Update je wallets voor block 60.000 (datum block is rond einde april).Over:
Qwertycoin QWC is een cryptocurrency, gecentraliseerd digitaal geld, zoals Bitcoin. Het is gebaseerd op de anonyme technologie van CryptoNote.
Niemand is eigenaar van Qwertycoin of heeft controle over de munt, het gebruikt peer-to-peer technologie en een eerlijk ASIC-resistant PoW mining proces om te kunnen opereren zonder centrale autoriteit.

Qwertycoin levert snelle wereldwijde anonynieme transacties en ontraceerbare gecodeerde betalingen  met bijna gratis tarieven in een gedecentraliseerde peer-to-peer gebruikers netwerk.

Uw privésleutel is uw bankrekening, zonder censuur en bewaking.

Munt Specificaties:
  • PoW algorithm: Cryptonote
  • Supply: Absoluut maximum van 184 billion QWC + huidige Tail emission plans
  • Block tijd: 120 Seconden
  • Munteenheiden: 8
  • Maturity diepte: 60 blocks
  • Mining: CPU en GPU mining ondersteund
  • Block beloning: Qwertycoin's Block beloning verminderd elk block. Informatie: hier
  • Difficulty: Herberekent elk block
  • P2P|PPC-bind-port: 8196 | 8197
  • Open "Masternodes" draai je eigen network Daemon en gebruik het in je Desktop Wallets. Met deze functie kun je je pc wallet gebruiken als een lichte wallet, zodat je niet de hele blockchain hoeft te downloaden. Tevens krijg je een kleine vergoeding voor het gebruik van je Remote Daemon.


Plannen:

Block Explorer:

Handelen:

Pools:Desktop- en Lichte Wallets:

Wanneer je je Qwertycoin wallet opent, dan wordt automatisch je eerste Qwertycoin adres aangemaakt en start de wallet met synchroniseren met het netwerk.
Het is sterk aangeraden om je nieuwe wallet te beveiligen met een wachtwoord. Zonder wachtwoord kan iemand je wallet gebruiken in het geval je systeem wordt gehackt.
Wachtwoord maken: Kies voor “Settings” en dan voor “Encrypt Wallet”.

Qwertycoin Wallet plaatst verschillende nieuwe files in de standaard Qwertycoin folder:

Quote
Windows:
C:\Gebruikers\%gebruikersnaam%\AppData\Roaming\qwertycoin\

OSX/Linux:
 ~/.qwertycoin/

Download Wallet:

Windows:
MacOS:
Linux:Masternodes

Cryptonote munt wallets kunnen werken via een externe daemon zonder blockchain te hoeven downloaden. Hiermee kan snel worden gestart wanneer dat nodig is. Het is best veilig omdat een externe daemon je munten niet kan stelen, terwijl je eigen node natuurlijk veiliger is. Maar deze externe nodes worden hoe dan ook niet beloond in een CN-coin. Alleen in Qwertycoin worden dergelijke externe nodes beloond voor hun service.

Een Masternode is dus een CLI Qwertycoin daemon die draait op een machine met open poort die het mogelijk maakt om verbinding te maken voor lichte wallets en, als belangrijkste, mobiele wallets in de toekomst. Qwertycoin-wallets, verbonden met een Masternode, betalen kleine bedragen aan die node wanneer er transacties doorheen worden verzonden. Deze vergoedingen helpen om de kosten van het draaien van een masternode te dekken.

Deze Masternodes bieden services die nodig zijn voor mobiele wallets en helpen daarnaast bij het onderhouden en vergroten van het Qwertycoin-netwerk. We hebben plannen om dergelijke nodes in de toekomst nog meer te stimuleren.

Om een eigen Qwertycoin-masternode te starten heb je slechts een machine nodig met statische IP en open poort. De machine moet voldoende CPU-vermogen hebben om de belasting te verwerken bij het verwerken van de blockchain voor verbonden wallets, het kan zelfs een reserve-pc thuis zijn. Op zo'n computer kun je een qwertycoin daemon uitvoeren door een walletadres op te geven waarbij de vergoedingen naar het goede adres gaan:

Code:
./qwertycoind --restricted-rpc --enable-cors=*  --enable-blockchain-indexes --rpc-bind-ip=0.0.0.0 --rpc-bind-port=8197 --fee-address=QWC1L4aAh5i7cbB813RQpsKP6pHXT2ymrbQCwQnQ3DC4QiyuhBUZw8dhAaFp8wH1Do6J9Lmim6ePv1SYFYs97yNV2xvSbTGc7s


Je kan elk walletadres opgeven, dit kan uw eigen GUI walletadres zijn, zelfs een papieren wallet. Dit is de wallet waarop je de vergoedingen krijgt.

Je moet ervoor zorgen dat je poort open is en niet wordt geblokkeerd door een firewall. Als je thuis achter de router werkt, moet je port forwarding instellen.

Als je thuis een pc hebt die constant draait met een snelle verbinding en statische IP en een dergelijke Masternode wil gebruiken om het Qwertycoin-netwerk te helpen, voer dan de daemon uit zoals in het voorbeeld en stuur me je IP zodat ik die kan toevoegen aan de standaardknooppuntenlijst (stuur een PM naar de Engelse topic-opener).

Je kan checken of je node draait door het IP in de browser in te voeren zoals in het voorbeeld
Code:
http://78.47.85.215:8197/feeaddress
vervolgens zie je iets soortgelijks:
Code:
{"fee_address":"QWC1L4aAh5i7cbB813RQpsKP6pHXT2ymrbQCwQnQ3DC4QiyuhBUZw8dhAaFp8wH1Do6J9Lmim6ePv1SYFYs97yNV2xvSbTGc7s","status":"OK"}
met je wallet adres waar de vergoedingen heen moeten.

Je kan ook een Masternode op VPS uitvoeren met een speciaal domein en hier publiceren met een beschrijving, zodat mensen uw node handmatig kunnen toevoegen als zij daar de voorkeur aan geven. Het wordt niet aanbevolen om nu een node op VPS uit te voeren, speciaal voor Qwertycoin, doe dit alleen als je al over een VPS beschikt en hij nu niets draait.

Verwacht niet dat je op dit moment al veel kunt verdienen aan de vergoedingen, omdat men nog weinig masternodes gebruikt.

Doneer aan het Qwertycoin Project:
Code:
QWC: QWC1L4aAh5i7cbB813RQpsKP6pHXT2ymrbQCwQnQ3DC4QiyuhBUZw8dhAaFp8wH1Do6J9Lmim6ePv1SYFYs97yNV2xvSbTGc7s

Donaties worden gebruikt voor het onderhouden van de infrastructuur en ontwikkeling, tevens voor bounties.Andere Informatie en Links:

Licentie:
Qwertycoin heeft een licentie onder de "MIT-licentie" voor meer informatie, refereer naar dit
License bestand.


Geen goedkeuring van services van derden is impliciet. Gebruik op eigen risico. In het geval van forks of andere netwerkproblemen moet elke service die je gebruikt naar behoren zijn bijgewerkt en de juiste blockchain ondersteunen.
CoinAgain
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
September 30, 2019, 08:31:22 AM
 #2

Een munt wordt snel populair in China
Het cryptonight-algoritme van Europese ontwikkelaars, met de naam Qwertycoin (QWC), is nu bijna twee jaar opgegraven. De ontwikkelaar heeft niet voorgegraven en heeft geen ICO. Het is eerlijk om de mijnwerkers over de hele wereld te laten mijnen. QWC De technologie heeft sterke technische kenmerken en er zullen in de toekomst doorbraken zijn op het gebied van betalingen. Nu hebben QWC-enthousiastelingen in China meer dan 10.000 mensen bereikt. Dit is een snel stijgende munt. Als u geïnteresseerd bent, kunt u communiceren met de Chinese gemeenschap!
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2881418.0
https://t.me/qwertycoin
https://discordapp.com/invite/su4hTrD
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!