Bitcoin Forum
July 20, 2018, 11:23:37 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 »
  Print  
Author Topic: [CLOSED] batch #32 0.65 btc per Blade, 49-port HUBS .30 or less  (Read 55046 times)
agibby5
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 267
Merit: 250


View Profile
November 04, 2013, 11:15:45 PM
 #401

WARNING! Limited # of Hubs remain...

Buy, buy, buy! Smiley
1532129017
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532129017

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532129017
Reply with quote  #2

1532129017
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
MikeMike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1792
Merit: 1020


★ Ⓚ KORE TEAM Ⓚ ★


View Profile
November 04, 2013, 11:46:35 PM
 #402

WARNING! Limited # of Hubs remain...

has the price come down with BTC on the go?

xzempt
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 500


View Profile
November 04, 2013, 11:48:09 PM
 #403

WARNING! Limited # of Hubs remain...

out of bitcoins for now Sad
conairlines
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
November 05, 2013, 02:30:01 AM
 #404

Got my hub today, can't get it to work in windows 7, any advice? Do I need certain drivers?
Tong
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0



View Profile
November 05, 2013, 02:42:48 AM
 #405

Ok here's the write up for the independent PSU connection:

1. I cut the 24 pin lead off a dead PC PSU

2. I cut all the wires off except the BLACKS and the REDS (red carries +5v).

3. Not knowing which exact RED actually carries the voltage that the hub uses:

     a. Because these were 20 gauge wires and would probably melt, I piggybacked and soldered a YELLOW wire to each RED (I used the yellows from what I had cut off)

     b. I also soldered another ground to each black wire (well I started to then got sick of it so only did 3...)

Here's the finished 24pin side:



4. I then soldered all the corresponding leads on the other end together (and braided it yes but that's just my OCD).

5: With them all soldered together, I connected the red wires to one +5V lead, and the yellow to the other +5V lead on the PSU

Here's the connections made at PSU, all reds off one lead, all yellows off another, the main black ones all on one negative, and the soldered on ones on another lead.



And here it is happily hashing away:



Tong
Tong
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 56
Merit: 0



View Profile
November 05, 2013, 02:47:13 AM
 #406

Got my hub today, can't get it to work in windows 7, any advice? Do I need certain drivers?

You have to put power to it first, and make sure you install the fuse also.
conairlines
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
November 05, 2013, 03:12:09 AM
 #407

Got my hub today, can't get it to work in windows 7, any advice? Do I need certain drivers?

You have to put power to it first, and make sure you install the fuse also.

Not that stupid Smiley
Have sufficient power, and fused installed....

It keeps freezing on installing usb 2.0 hub [mtt]. It will process 4-5 of them and than freeze on the last one.
conairlines
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
November 05, 2013, 03:19:00 AM
 #408

http://i44.tinypic.com/2vwh8vs.jpg
CanaryInTheMine
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1792
Merit: 1001


between a rock and a block!


View Profile
November 05, 2013, 03:32:00 AM
 #409


disconnect hub
reboot
connect hub
open device manager.
find that generic hub with an exclamation symbol
right click and choose update driver. let windows update the driver.
done.

            ▄▄████▄▄
        ▄▄██████████████▄▄
      ███████████████████████▄▄
      ▀▀█████████████████████████
██▄▄       ▀▀█████████████████████
██████▄▄        ▀█████████████████
███████████▄▄       ▀▀████████████
███████████████▄▄        ▀████████
████████████████████▄▄       ▀▀███
 ▀▀██████████████████████▄▄
     ▀▀██████████████████████▄▄
▄▄        ▀██████████████████████▄
████▄▄        ▀▀██████████████████
█████████▄▄        ▀▀█████████████
█████████████▄▄        ▀▀█████████
██████████████████▄▄        ▀▀████
▀██████████████████████▄▄
  ▀▀████████████████████████
      ▀▀█████████████████▀▀
           ▀▀███████▀▀



.SEMUX
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
  Semux uses .100% original codebase.
  Superfast with .30 seconds instant finality.
  Tested .5000 tx per block. on open network
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
conairlines
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
November 05, 2013, 03:33:05 AM
 #410

disconnect hub
reboot
connect hub
open device manager.
find that generic hub with an exclamation symbol
right click and choose update driver. let windows update the driver.
done.

When I try to update the driver, windows tells me it could not find driver software for the device.
CanaryInTheMine
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1792
Merit: 1001


between a rock and a block!


View Profile
November 05, 2013, 03:35:23 AM
 #411


disconnect hub
reboot
connect hub
open device manager.
find that generic hub with an exclamation symbol
right click and choose update driver. let windows update the driver.
done.

When I try to update the driver, it just loads forever and never updates or progresses.
interesting bottom right corner... maybe that's contributing to an issue?
try a different system?

            ▄▄████▄▄
        ▄▄██████████████▄▄
      ███████████████████████▄▄
      ▀▀█████████████████████████
██▄▄       ▀▀█████████████████████
██████▄▄        ▀█████████████████
███████████▄▄       ▀▀████████████
███████████████▄▄        ▀████████
████████████████████▄▄       ▀▀███
 ▀▀██████████████████████▄▄
     ▀▀██████████████████████▄▄
▄▄        ▀██████████████████████▄
████▄▄        ▀▀██████████████████
█████████▄▄        ▀▀█████████████
█████████████▄▄        ▀▀█████████
██████████████████▄▄        ▀▀████
▀██████████████████████▄▄
  ▀▀████████████████████████
      ▀▀█████████████████▀▀
           ▀▀███████▀▀



.SEMUX
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
  Semux uses .100% original codebase.
  Superfast with .30 seconds instant finality.
  Tested .5000 tx per block. on open network
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
BitcoinValet
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 183
Merit: 100


View Profile
November 05, 2013, 03:39:47 AM
 #412

BitcionValet; 50 +Hub; 1.75; 1BSL3sLMuzvQVxwsspaxKbVKidQcBFtBya

stex2009
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022
Merit: 1000


View Profile
November 05, 2013, 03:45:45 AM
 #413

Making today's last run to USPS in 30

canary, any word on the cube price and specs?
If rumors pan out than it would be about 3x the spec of a blade and overclockable in software?  There's no other info. As usual, friedcat will make his post/announcement on forums for all to see.

I found a little more info  :

 2 btc
30-38gh
 120 watts  

there is a site in Canada taking pre orders..



http://www.wtcr.ca/catalog/product/bm-ambec-01

and a German thread mentions 120 watts.  My German is not that good so the 120 watts may be an error.

the german thread

https://bitcointalk.org/index.php?topic=245990.msg3465116#msg3465116

  and in reading it again the 120 watts may be wrong


I have to say that a 2btc cube that is usb plug n play and is 30-38gh will sell.  Even if it is more like 220 watts vs 120 watts.

2 BTC is a good price. Not sure how good it will be in a few days with next diff jump. Hope next diff is not at 550m !
bitterdog
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 616
Merit: 503


dApps Development Automation Platform


View Profile
November 05, 2013, 03:46:20 AM
 #414


disconnect hub
reboot
connect hub
open device manager.
find that generic hub with an exclamation symbol
right click and choose update driver. let windows update the driver.
done.

When I try to update the driver, it just loads forever and never updates or progresses.
interesting bottom right corner... maybe that's contributing to an issue?
try a different system?

Hahaha. Yo.. patch your pirated OS


            ▄▄▄▄
        ▄▄████████▄▄
    ▄▄████████████████▄▄
 ▄████████████████████████▄
██████████▀▀███████████████
██████████▄   ▀█████████████
████████████▄   ▀███████████
██████████████▄   ▀█████████
█████████████▀   ▄██████████
███████████▀   ▄████████████
██████████▄  ▄██████████████
███████████████████████████
 ▀████████████████████████▀
    ▀▀████████████████▀▀
        ▀▀████████▀▀
            ▀▀▀

⬢⬢

⬢⬢



       ▄▄▄▄
   ▄▄████████▄▄
▄██████████▀▀▀█▀█▄
██ ▀█████▀     ▀██
██▌   ▀▀▀      ███
███▄           ███
████▀         ████
▀████▄     ▄▄████▀
   ▀▀▄▄▄▄████▀▀
       ▀▀▀▀


██████████████████



       ▄▄▄▄
   ▄▄████████▄▄
▄████████████████▄
██████████▀▀  ▐███
██████▀▀  ▄   ████
███▀   ▄█▀   ▐████
████▄▄█▀     █████
▀█████▌ ▄▄▄ ▐████▀
   ▀▀████████▀▀
       ▀▀▀▀


██████████████████



       ▄▄▄▄
   ▄▄████████▄▄
▄███████▀   ▐████▄
████████  ▄███████
██████      ██████
████████  ████████
████████  ████████
▀███████  ███████▀
   ▀▀████████▀▀
       ▀▀▀▀


██████████████████



       ▄▄▄▄
   ▄▄██▀█▀███▄▄
▄███▀▀▀ ▀ ▀▀█████▄
██████ ████▄ █████
██████ ▀▀▀▀ ▄█████
██████ ▄▄▄▄ ▀█████
██████ ████▀ █████
▀███▄▄▄ ▄ ▄▄█████▀
   ▀▀██▄█▄███▀▀
       ▀▀▀▀


██████████████████
conairlines
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
November 05, 2013, 03:47:27 AM
 #415

disconnect hub
reboot
connect hub
open device manager.
find that generic hub with an exclamation symbol
right click and choose update driver. let windows update the driver.
done.

When I try to update the driver, it just loads forever and never updates or progresses.
interesting bottom right corner... maybe that's contributing to an issue?
try a different system?

This is the second system I tried this hub on, both times I get the same error. The other system has a genuine copy of windows 7. I'm beginning to think it's the hub.
CanaryInTheMine
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1792
Merit: 1001


between a rock and a block!


View Profile
November 05, 2013, 03:50:20 AM
 #416

Making today's last run to USPS in 30

canary, any word on the cube price and specs?
If rumors pan out than it would be about 3x the spec of a blade and overclockable in software?  There's no other info. As usual, friedcat will make his post/announcement on forums for all to see.

I found a little more info  :

 2 btc
30-38gh
 120 watts  

there is a site in Canada taking pre orders..



http://www.wtcr.ca/catalog/product/bm-ambec-01

and a German thread mentions 120 watts.  My German is not that good so the 120 watts may be an error.

the german thread

https://bitcointalk.org/index.php?topic=245990.msg3465116#msg3465116

  and in reading it again the 120 watts may be wrong


I have to say that a 2btc cube that is usb plug n play and is 30-38gh will sell.  Even if it is more like 220 watts vs 120 watts.

2 BTC is a good price. Not sure how good it will be in a few days with next diff jump. Hope next diff is not at 550m !
~512 million +/-

            ▄▄████▄▄
        ▄▄██████████████▄▄
      ███████████████████████▄▄
      ▀▀█████████████████████████
██▄▄       ▀▀█████████████████████
██████▄▄        ▀█████████████████
███████████▄▄       ▀▀████████████
███████████████▄▄        ▀████████
████████████████████▄▄       ▀▀███
 ▀▀██████████████████████▄▄
     ▀▀██████████████████████▄▄
▄▄        ▀██████████████████████▄
████▄▄        ▀▀██████████████████
█████████▄▄        ▀▀█████████████
█████████████▄▄        ▀▀█████████
██████████████████▄▄        ▀▀████
▀██████████████████████▄▄
  ▀▀████████████████████████
      ▀▀█████████████████▀▀
           ▀▀███████▀▀



.SEMUX
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
  Semux uses .100% original codebase.
  Superfast with .30 seconds instant finality.
  Tested .5000 tx per block. on open network
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
stex2009
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022
Merit: 1000


View Profile
November 05, 2013, 04:20:33 AM
 #417

Making today's last run to USPS in 30

canary, any word on the cube price and specs?
If rumors pan out than it would be about 3x the spec of a blade and overclockable in software?  There's no other info. As usual, friedcat will make his post/announcement on forums for all to see.

I found a little more info  :

 2 btc
30-38gh
 120 watts 

there is a site in Canada taking pre orders..



http://www.wtcr.ca/catalog/product/bm-ambec-01

and a German thread mentions 120 watts.  My German is not that good so the 120 watts may be an error.

the german thread

https://bitcointalk.org/index.php?topic=245990.msg3465116#msg3465116

  and in reading it again the 120 watts may be wrong


I have to say that a 2btc cube that is usb plug n play and is 30-38gh will sell.  Even if it is more like 220 watts vs 120 watts.

2 BTC is a good price. Not sure how good it will be in a few days with next diff jump. Hope next diff is not at 550m !
~512 million +/-
Right, I see it now, 505-520 range, shit, that's a lot! This should be pretty accurate now as we close to the next jump?
CanaryInTheMine
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1792
Merit: 1001


between a rock and a block!


View Profile
November 05, 2013, 04:38:03 AM
 #418

I have extra backplanes for blades.  asking price .25 btc (requires Region B label) no reasonable offer refused.

            ▄▄████▄▄
        ▄▄██████████████▄▄
      ███████████████████████▄▄
      ▀▀█████████████████████████
██▄▄       ▀▀█████████████████████
██████▄▄        ▀█████████████████
███████████▄▄       ▀▀████████████
███████████████▄▄        ▀████████
████████████████████▄▄       ▀▀███
 ▀▀██████████████████████▄▄
     ▀▀██████████████████████▄▄
▄▄        ▀██████████████████████▄
████▄▄        ▀▀██████████████████
█████████▄▄        ▀▀█████████████
█████████████▄▄        ▀▀█████████
██████████████████▄▄        ▀▀████
▀██████████████████████▄▄
  ▀▀████████████████████████
      ▀▀█████████████████▀▀
           ▀▀███████▀▀



.SEMUX
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
  Semux uses .100% original codebase.
  Superfast with .30 seconds instant finality.
  Tested .5000 tx per block. on open network
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
conairlines
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
November 05, 2013, 04:50:49 AM
 #419

I've now tried on three different systems with no results...
conairlines
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
November 05, 2013, 07:33:46 AM
 #420

Some progress. I was able to get ports 15-28 and ports 26-49 to work. All the other ports have power, but windows will not recognize any device on them...
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!