Bitcoin Forum
February 20, 2019, 02:46:27 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Ethernet Port has no lights, no IP  (Read 36 times)
DustinRW85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
March 03, 2018, 12:27:32 AM
 #1

So, I've set up many Antminer S9's and curious if I have maybe a couple bad apples?  2 of my miners that arrived power up just fine, have all green lights, but the Ethernet slot does not light up and I cannot acquire an IP.  I've done the troubleshooting 101, reset the miner to default, ensured the network cord works, and the port from my switch is confirmed working. 

There is very limited information pertaining to this problem and curious if anyone has experienced this as well, and possibly found a resolution?  Thanks in advance.
1550673987
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550673987

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550673987
Reply with quote  #2

1550673987
Report to moderator
1550673987
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550673987

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550673987
Reply with quote  #2

1550673987
Report to moderator
1550673987
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550673987

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550673987
Reply with quote  #2

1550673987
Report to moderator
Your Bitcoin transactions
The Ultimate Bitcoin mixer
made truly anonymous.
with an advanced technology.
Mix coins
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1550673987
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550673987

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550673987
Reply with quote  #2

1550673987
Report to moderator
1550673987
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550673987

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550673987
Reply with quote  #2

1550673987
Report to moderator
SGMPhil
Member
**
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 12

01010011 01000111 01001101


View Profile
March 03, 2018, 01:22:43 PM
 #2

This really sounds like a cable issue - either that or the ethernet port on the miner is dead. I would try a new ethernet cable - use a new one or one that is working on another miner.

The Sergeant Major

3KHzidSnPjzrzM4HPetpWaFR4J8FVUdbmj
HoleShot
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 28


View Profile
March 04, 2018, 04:47:26 AM
 #3

If that doesn't work, I'd swap the controller with a known working controller.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Bitcointalk.org is not available or authorized for sale. Do not believe any fake listings.
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!