Bitcoin Forum
July 21, 2019, 10:34:11 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... 203 »
  Print  
Author Topic: [ANN][BLC] Blakecoin Blake-256 for GPU/FPGA With Merged Mined Pools Stable Net  (Read 400759 times)
BlueDragon747
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1503
Merit: 1017


Solutions Architect


View Profile WWW
December 24, 2013, 02:42:49 AM
 #941

I finally got cgminer 3.7.2 from kr105 to compile on linux with gpu mining enabled, however, it does not seem to be submitting the shares generated to the pool. my LW (local work generated) number increases but Accepted, Rejected, HW errors, and WU all are 0. any ideas? thanks

have you set your cgminer.conf correctly?

Info: GithubBlakecoin.org - BCT Blakecoin thread - Twitter - BCS - BlakeZone  Trade Blakecoin: Cryptopia - C-patex Merged Mining Pools: EU3 - NY2/AT1 - LA1
Donation Addresses: BLC: Bd3jJftFbwxWSKNSNz35vkDd57kG6jHAjt PHO: BZXPMc8eF9YZcJStskkP2bVia38fv9VmuT BBTC: 2h8c4NbzXJXk6QQ89r7YYMGhe13gQUC2ajD ELT: e7cm6cAgpfhvk3Myh2Jkmi1nqaHtDHnxXb 
UMO: uQH9H17t7kz3eVQ3vKDzMsWCK4hn5nh2gC LIT: 8p8Z4h5fkZ8SCoyEtihKcjzZLA7gFjTdmL BTC: 1Q6kgcNqhKh8u67m6Gj73T2LMgGseETwR6
1563748451
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1563748451

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1563748451
Reply with quote  #2

1563748451
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
CoinGeneral
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100

The General


View Profile
December 24, 2013, 08:54:27 AM
 #942

"Dragon Coin"

Would have sounded a lot better. BlakeCoin sounds like you named it after yourself.

BlueDragon747
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1503
Merit: 1017


Solutions Architect


View Profile WWW
December 24, 2013, 09:01:03 AM
Last edit: December 24, 2013, 09:53:58 AM by BlueDragon747
 #943

"Dragon Coin"

Would have sounded a lot better. BlakeCoin sounds like you named it after yourself.

lol

it is named after the hash function the coin is based on
https://131002.net/blake/

Info: GithubBlakecoin.org - BCT Blakecoin thread - Twitter - BCS - BlakeZone  Trade Blakecoin: Cryptopia - C-patex Merged Mining Pools: EU3 - NY2/AT1 - LA1
Donation Addresses: BLC: Bd3jJftFbwxWSKNSNz35vkDd57kG6jHAjt PHO: BZXPMc8eF9YZcJStskkP2bVia38fv9VmuT BBTC: 2h8c4NbzXJXk6QQ89r7YYMGhe13gQUC2ajD ELT: e7cm6cAgpfhvk3Myh2Jkmi1nqaHtDHnxXb 
UMO: uQH9H17t7kz3eVQ3vKDzMsWCK4hn5nh2gC LIT: 8p8Z4h5fkZ8SCoyEtihKcjzZLA7gFjTdmL BTC: 1Q6kgcNqhKh8u67m6Gj73T2LMgGseETwR6
rupy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 692
Merit: 500



View Profile
December 24, 2013, 10:04:54 AM
 #944

Does the zTex 1.15y bitstream work on zTex 1.15x?

I'm pretty sure the 1.15y will NOT work on the 1.15x.

The original bitcoin miner has different bitstreams and firmware for the 1.15y and the 1.15b (of which the 1.15x is a variant), so my guess it that its incompatible. The ztex are very well documented though, so a port would very likely be possible (probably just needs a change to the UCF pinout and recompilation). Not high on my list of priorities at the moment though, sorry. Perhaps sometime in the new year.

Ok, will check back later. I have 5 1.15x that will be hashing for blakecoin the day it comes out!

BANKBOOK GWT Wallet & no-FIAT Billing API
garicup
Member
**
Offline Offline

Activity: 78
Merit: 10


View Profile
December 24, 2013, 04:01:12 PM
 #945

This coin needs better promotion
kramble
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 250



View Profile WWW
December 24, 2013, 04:11:06 PM
 #946

This coin needs better promotion

Seems to be building nicely. Sometimes slow but sure is better than fast pump&dump (doge, I'm looking at you, and your kittehcat wannabes). Pool is up (could do with another as its currently way over 51%), got block explorer, exchange will come, plus the gamilicious goodies that the creator has in mind. This one is a keeper IMHO.

Github https://github.com/kramble BLC BkRaMaRkw3NeyzsZ2zUgXsNLogVVkQ1iPV
BlueDragon747
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1503
Merit: 1017


Solutions Architect


View Profile WWW
December 25, 2013, 02:29:46 AM
 #947

Thanks for all your help with Blakecoin kramble you have done some really awesome work on the FPGA, I will try to get another pool up for the new year  Smiley

Merry Christmas everyone

Info: GithubBlakecoin.org - BCT Blakecoin thread - Twitter - BCS - BlakeZone  Trade Blakecoin: Cryptopia - C-patex Merged Mining Pools: EU3 - NY2/AT1 - LA1
Donation Addresses: BLC: Bd3jJftFbwxWSKNSNz35vkDd57kG6jHAjt PHO: BZXPMc8eF9YZcJStskkP2bVia38fv9VmuT BBTC: 2h8c4NbzXJXk6QQ89r7YYMGhe13gQUC2ajD ELT: e7cm6cAgpfhvk3Myh2Jkmi1nqaHtDHnxXb 
UMO: uQH9H17t7kz3eVQ3vKDzMsWCK4hn5nh2gC LIT: 8p8Z4h5fkZ8SCoyEtihKcjzZLA7gFjTdmL BTC: 1Q6kgcNqhKh8u67m6Gj73T2LMgGseETwR6
BlueDragon747
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1503
Merit: 1017


Solutions Architect


View Profile WWW
December 25, 2013, 04:58:50 AM
 #948

as it is Christmas Day I thought it would be nice to put a giveaway on  Grin

https://bitcointalk.org/index.php?topic=384059.msg4131961#msg4131961

everyone is welcome just post your BLC address

Info: GithubBlakecoin.org - BCT Blakecoin thread - Twitter - BCS - BlakeZone  Trade Blakecoin: Cryptopia - C-patex Merged Mining Pools: EU3 - NY2/AT1 - LA1
Donation Addresses: BLC: Bd3jJftFbwxWSKNSNz35vkDd57kG6jHAjt PHO: BZXPMc8eF9YZcJStskkP2bVia38fv9VmuT BBTC: 2h8c4NbzXJXk6QQ89r7YYMGhe13gQUC2ajD ELT: e7cm6cAgpfhvk3Myh2Jkmi1nqaHtDHnxXb 
UMO: uQH9H17t7kz3eVQ3vKDzMsWCK4hn5nh2gC LIT: 8p8Z4h5fkZ8SCoyEtihKcjzZLA7gFjTdmL BTC: 1Q6kgcNqhKh8u67m6Gj73T2LMgGseETwR6
BlueDragon747
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1503
Merit: 1017


Solutions Architect


View Profile WWW
December 25, 2013, 10:24:08 AM
Last edit: December 25, 2013, 12:07:22 PM by BlueDragon747
 #949

I had the question of why faster hash rate is better

fast hashing is not the same thing as more coins or faster rounds, the wallet will always want to retarget the difficulty to get a result on average of 3 minutes per block

the higher hash rate should make for better averages for block finds (larger set) e.g more guesses of block hash at a given difficulty should give more chances of a random block find

also the speed from the Blake-256 algorithm does not mean that it uses more power in fact the modified Blake-256 uses less than scrypt and about the same for SHA-256 on the GPU and on the FPGA again Blake is very close to SHA-256 about 3w less but the external power adapter could account for this difference

Blake-256 has much better parallelism than SHA-256 and with Scrypt it is almost a linear hash function very little parallel structure

watch the youtube presentation to see how it works (the modified Blake-256 used in Blakecoin only uses 8 rounds - 64G function calls)
http://www.youtube.com/watch?v=PgpJNRnx6eY  

so it just does more hashing per watt than Scrypt/SHA-256, more shares on a pool should give everyone a better average

what the wallet does not like is huge spikes in the hashing which can lead to long rounds but with a quick 20 block retarget it never lasts that long

Hope that makes things clear   Cool  

Info: GithubBlakecoin.org - BCT Blakecoin thread - Twitter - BCS - BlakeZone  Trade Blakecoin: Cryptopia - C-patex Merged Mining Pools: EU3 - NY2/AT1 - LA1
Donation Addresses: BLC: Bd3jJftFbwxWSKNSNz35vkDd57kG6jHAjt PHO: BZXPMc8eF9YZcJStskkP2bVia38fv9VmuT BBTC: 2h8c4NbzXJXk6QQ89r7YYMGhe13gQUC2ajD ELT: e7cm6cAgpfhvk3Myh2Jkmi1nqaHtDHnxXb 
UMO: uQH9H17t7kz3eVQ3vKDzMsWCK4hn5nh2gC LIT: 8p8Z4h5fkZ8SCoyEtihKcjzZLA7gFjTdmL BTC: 1Q6kgcNqhKh8u67m6Gj73T2LMgGseETwR6
Mek
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 46
Merit: 4


View Profile WWW
December 25, 2013, 01:56:11 PM
 #950

I am using reaper to solo-mine BLC. All the posts here are dealing with cgminer. Is there a way to set up reaper for pool mining?
BlueDragon747
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1503
Merit: 1017


Solutions Architect


View Profile WWW
December 25, 2013, 03:13:08 PM
Last edit: December 26, 2013, 04:01:11 AM by BlueDragon747
 #951

I am using reaper to solo-mine BLC. All the posts here are dealing with cgminer. Is there a way to set up reaper for pool mining?

reaper submits a lot of stales on the pool which cgminer does not, reaper is best for solo mining but use cgminer on the pool will get you more accepted shares

Info: GithubBlakecoin.org - BCT Blakecoin thread - Twitter - BCS - BlakeZone  Trade Blakecoin: Cryptopia - C-patex Merged Mining Pools: EU3 - NY2/AT1 - LA1
Donation Addresses: BLC: Bd3jJftFbwxWSKNSNz35vkDd57kG6jHAjt PHO: BZXPMc8eF9YZcJStskkP2bVia38fv9VmuT BBTC: 2h8c4NbzXJXk6QQ89r7YYMGhe13gQUC2ajD ELT: e7cm6cAgpfhvk3Myh2Jkmi1nqaHtDHnxXb 
UMO: uQH9H17t7kz3eVQ3vKDzMsWCK4hn5nh2gC LIT: 8p8Z4h5fkZ8SCoyEtihKcjzZLA7gFjTdmL BTC: 1Q6kgcNqhKh8u67m6Gj73T2LMgGseETwR6
luffy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 607
Merit: 500



View Profile
December 25, 2013, 08:48:15 PM
 #952

in my wallet i see:

{
"version" : 80900,
"protocolversion" : 70001,
"walletversion" : 60000,
"balance" : 30.00183031,
"blocks" : 41927,
"timeoffset" : -10,
"connections" : 4,
"proxy" : "",
"difficulty" : 1884.01392316,
"testnet" : false,
"keypoololdest" : 1387981174,
"keypoolsize" : 90,
"paytxfee" : 0.00000000,
"unlocked_until" : 0,
"errors" : ""
}

in the pool i see:
Current Difficulty   3137.48393601
Est. Next Difficulty   2790.12679628 (Change in 2790.12679628 Blocks)
Est. Avg. Time per Round (Network)   3 minutes 22 seconds
Est. Avg. Time per Round (Pool)   4 minutes 30 seconds
Est. Shares this Round   1569 (done: 4761.89%)
Next Network Block   41944    (Current: 41943)
Last Block Found   41883
Time Since Last Block   7 hours 50 minutes 21 seconds

why such difference? i have downloaded all the blocks!
BlueDragon747
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1503
Merit: 1017


Solutions Architect


View Profile WWW
December 26, 2013, 02:44:55 AM
Last edit: December 26, 2013, 03:15:40 AM by BlueDragon747
 #953

I think the pool has some issue atm I have asked kr105 to take a look

Edit: Should be working fine now

Info: GithubBlakecoin.org - BCT Blakecoin thread - Twitter - BCS - BlakeZone  Trade Blakecoin: Cryptopia - C-patex Merged Mining Pools: EU3 - NY2/AT1 - LA1
Donation Addresses: BLC: Bd3jJftFbwxWSKNSNz35vkDd57kG6jHAjt PHO: BZXPMc8eF9YZcJStskkP2bVia38fv9VmuT BBTC: 2h8c4NbzXJXk6QQ89r7YYMGhe13gQUC2ajD ELT: e7cm6cAgpfhvk3Myh2Jkmi1nqaHtDHnxXb 
UMO: uQH9H17t7kz3eVQ3vKDzMsWCK4hn5nh2gC LIT: 8p8Z4h5fkZ8SCoyEtihKcjzZLA7gFjTdmL BTC: 1Q6kgcNqhKh8u67m6Gj73T2LMgGseETwR6
luffy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 607
Merit: 500



View Profile
December 26, 2013, 07:48:39 AM
 #954

yes, diff is the same but the pool is still 2 or 3 blocks ahead,
or the wallet is behind. i think it is not a big deal Smiley
BlueDragon747
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1503
Merit: 1017


Solutions Architect


View Profile WWW
December 26, 2013, 08:07:22 AM
Last edit: December 26, 2013, 12:59:33 PM by BlueDragon747
 #955

yes, diff is the same but the pool is still 2 or 3 blocks ahead,
or the wallet is behind. i think it is not a big deal Smiley

yeah the broadcasts of blocks does take time to get to all nodes/wallets on the network and the pool server is likely in a data-center plus it is working on new blocks  Wink

Edit:
could be issue with pool server I will ask kr105 to have a look

Info: GithubBlakecoin.org - BCT Blakecoin thread - Twitter - BCS - BlakeZone  Trade Blakecoin: Cryptopia - C-patex Merged Mining Pools: EU3 - NY2/AT1 - LA1
Donation Addresses: BLC: Bd3jJftFbwxWSKNSNz35vkDd57kG6jHAjt PHO: BZXPMc8eF9YZcJStskkP2bVia38fv9VmuT BBTC: 2h8c4NbzXJXk6QQ89r7YYMGhe13gQUC2ajD ELT: e7cm6cAgpfhvk3Myh2Jkmi1nqaHtDHnxXb 
UMO: uQH9H17t7kz3eVQ3vKDzMsWCK4hn5nh2gC LIT: 8p8Z4h5fkZ8SCoyEtihKcjzZLA7gFjTdmL BTC: 1Q6kgcNqhKh8u67m6Gj73T2LMgGseETwR6
Mek
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 46
Merit: 4


View Profile WWW
December 26, 2013, 10:13:58 AM
 #956

cgminer is not working for me.
I downloaded it from pool web page. At first it complained about missing "libgcc_s_dw2-1.dll" which I downloaded from the net and put it in program directory, then cgminer succeeded to open. I ran it with command line arguments as described on the pool page like
Code:
cgminer --blake256 -o stratum+tcp://stratum.blakecoinpool.org:3333 -u workerusername -p workerpassword
(I created the worker previously via pool page).
I am getting repeated errors "pool 0 JSON stratum auth failed: (null)". I think something is not working, how to fix it?
Also, it is always mining on my slow GPU "Intel(R) HD Graphics 4000". But my computer also has an NVIDIA card which is much faster (well, at least was in reaper). I cannot seem to get cgminer switch to the nvidia card - the "-g" command line switch is not working.
cgminer -ndev says:
Code:
[2013-12-26 11:12:44] CL Platform 0 vendor: Intel(R) Corporation                   
 [2013-12-26 11:12:44] CL Platform 0 name: Intel(R) OpenCL                   
 [2013-12-26 11:12:44] CL Platform 0 version: OpenCL 1.1                     
 [2013-12-26 11:12:44] Platform 0 devices: 1                   
 [2013-12-26 11:12:44] 0 Intel(R) HD Graphics 4000                   
 [2013-12-26 11:12:44] CL Platform 1 vendor: NVIDIA Corporation                   
 [2013-12-26 11:12:44] CL Platform 1 name: NVIDIA CUDA                   
 [2013-12-26 11:12:44] CL Platform 1 version: OpenCL 1.1 CUDA 6.0.1                   
 [2013-12-26 11:12:44] Platform 1 devices: 1                   
 [2013-12-26 11:12:44] 0 GeForce GTX 670M                   
 [2013-12-26 11:12:44] Unable to load ati adl library                   
 [2013-12-26 11:12:44] 1 GPU devices max detected                   
 [2013-12-26 11:12:44] USB all: found 6 devices - listing known devices                   
 [2013-12-26 11:12:44] No known USB devices                   
What should I do to mine on the nvidia card?
awais3344
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308
Merit: 250


View Profile
December 26, 2013, 10:16:45 AM
 #957

cgminer is not working for me.
I downloaded it from pool web page. At first it complained about missing "libgcc_s_dw2-1.dll" which I downloaded from the net and put it in program directory, then cgminer succeeded to open. I ran it with command line arguments as described on the pool page like
Code:
cgminer --blake256 -o stratum+tcp://stratum.blakecoinpool.org:3333 -u workerusername -p workerpassword
(I created the worker previously via pool page).
I am getting repeated errors "pool 0 JSON stratum auth failed: (null)". I think something is not working, how to fix it?
Also, it is always mining on my slow GPU "Intel(R) HD Graphics 4000". But my computer also has an NVIDIA card which is much faster (well, at least was in reaper). I cannot seem to get cgminer switch to the nvidia card - the "-g" command line switch is not working.
cgminer -ndev says:
Code:
[2013-12-26 11:12:44] CL Platform 0 vendor: Intel(R) Corporation                   
 [2013-12-26 11:12:44] CL Platform 0 name: Intel(R) OpenCL                   
 [2013-12-26 11:12:44] CL Platform 0 version: OpenCL 1.1                     
 [2013-12-26 11:12:44] Platform 0 devices: 1                   
 [2013-12-26 11:12:44] 0 Intel(R) HD Graphics 4000                   
 [2013-12-26 11:12:44] CL Platform 1 vendor: NVIDIA Corporation                   
 [2013-12-26 11:12:44] CL Platform 1 name: NVIDIA CUDA                   
 [2013-12-26 11:12:44] CL Platform 1 version: OpenCL 1.1 CUDA 6.0.1                   
 [2013-12-26 11:12:44] Platform 1 devices: 1                   
 [2013-12-26 11:12:44] 0 GeForce GTX 670M                   
 [2013-12-26 11:12:44] Unable to load ati adl library                   
 [2013-12-26 11:12:44] 1 GPU devices max detected                   
 [2013-12-26 11:12:44] USB all: found 6 devices - listing known devices                   
 [2013-12-26 11:12:44] No known USB devices                   
What should I do to mine on the nvidia card?


auth fail just means you entered the wrong username/password combination for the pool. your username should be yourpoolusername.workername

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
NEOSCOIN
  +POD Developers +Active Community - V2 Coming Soon! Live In-App Trading, Live Pool Stats - IRC - Arbitrush Anonymous System soon!! NEOSCOIN
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
BlueDragon747
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1503
Merit: 1017


Solutions Architect


View Profile WWW
December 26, 2013, 10:28:15 AM
 #958

cgminer is not working for me.
I downloaded it from pool web page. At first it complained about missing "libgcc_s_dw2-1.dll" which I downloaded from the net and put it in program directory, then cgminer succeeded to open. I ran it with command line arguments as described on the pool page like
Code:
cgminer --blake256 -o stratum+tcp://stratum.blakecoinpool.org:3333 -u workerusername -p workerpassword
(I created the worker previously via pool page).
I am getting repeated errors "pool 0 JSON stratum auth failed: (null)". I think something is not working, how to fix it?
Also, it is always mining on my slow GPU "Intel(R) HD Graphics 4000". But my computer also has an NVIDIA card which is much faster (well, at least was in reaper). I cannot seem to get cgminer switch to the nvidia card - the "-g" command line switch is not working.
cgminer -ndev says:
Code:
[2013-12-26 11:12:44] CL Platform 0 vendor: Intel(R) Corporation                   
 [2013-12-26 11:12:44] CL Platform 0 name: Intel(R) OpenCL                   
 [2013-12-26 11:12:44] CL Platform 0 version: OpenCL 1.1                     
 [2013-12-26 11:12:44] Platform 0 devices: 1                   
 [2013-12-26 11:12:44] 0 Intel(R) HD Graphics 4000                   
 [2013-12-26 11:12:44] CL Platform 1 vendor: NVIDIA Corporation                   
 [2013-12-26 11:12:44] CL Platform 1 name: NVIDIA CUDA                   
 [2013-12-26 11:12:44] CL Platform 1 version: OpenCL 1.1 CUDA 6.0.1                   
 [2013-12-26 11:12:44] Platform 1 devices: 1                   
 [2013-12-26 11:12:44] 0 GeForce GTX 670M                   
 [2013-12-26 11:12:44] Unable to load ati adl library                   
 [2013-12-26 11:12:44] 1 GPU devices max detected                   
 [2013-12-26 11:12:44] USB all: found 6 devices - listing known devices                   
 [2013-12-26 11:12:44] No known USB devices                   
What should I do to mine on the nvidia card?

try this version and edit the cgminer.conf with your details then just run just cgminer without any switches
http://www.blakecoin.org/cgminer-alt-pool.7z

for nvidia cards you need a cuda miner to get the real performance, opencl does work but not fast, no cuda miner has yet been ported to Blake-256  Cry

Info: GithubBlakecoin.org - BCT Blakecoin thread - Twitter - BCS - BlakeZone  Trade Blakecoin: Cryptopia - C-patex Merged Mining Pools: EU3 - NY2/AT1 - LA1
Donation Addresses: BLC: Bd3jJftFbwxWSKNSNz35vkDd57kG6jHAjt PHO: BZXPMc8eF9YZcJStskkP2bVia38fv9VmuT BBTC: 2h8c4NbzXJXk6QQ89r7YYMGhe13gQUC2ajD ELT: e7cm6cAgpfhvk3Myh2Jkmi1nqaHtDHnxXb 
UMO: uQH9H17t7kz3eVQ3vKDzMsWCK4hn5nh2gC LIT: 8p8Z4h5fkZ8SCoyEtihKcjzZLA7gFjTdmL BTC: 1Q6kgcNqhKh8u67m6Gj73T2LMgGseETwR6
Mek
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 46
Merit: 4


View Profile WWW
December 26, 2013, 11:03:37 AM
 #959

Thanks for clarifying, guys. I made the conf file edits and now cgminer runs without errors. How can I set it up for the nvidia card to see how it performs? In reaper I was getting around 250 MH/s, but I fear that cgminer will be much slower.
BlueDragon747
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1503
Merit: 1017


Solutions Architect


View Profile WWW
December 26, 2013, 11:35:54 AM
 #960

Thanks for clarifying, guys. I made the conf file edits and now cgminer runs without errors. How can I set it up for the nvidia card to see how it performs? In reaper I was getting around 250 MH/s, but I fear that cgminer will be much slower.

try adding this to the cgminer.conf it should force platform 1 which is your nvidia card

"gpu-platform" : "1",


Info: GithubBlakecoin.org - BCT Blakecoin thread - Twitter - BCS - BlakeZone  Trade Blakecoin: Cryptopia - C-patex Merged Mining Pools: EU3 - NY2/AT1 - LA1
Donation Addresses: BLC: Bd3jJftFbwxWSKNSNz35vkDd57kG6jHAjt PHO: BZXPMc8eF9YZcJStskkP2bVia38fv9VmuT BBTC: 2h8c4NbzXJXk6QQ89r7YYMGhe13gQUC2ajD ELT: e7cm6cAgpfhvk3Myh2Jkmi1nqaHtDHnxXb 
UMO: uQH9H17t7kz3eVQ3vKDzMsWCK4hn5nh2gC LIT: 8p8Z4h5fkZ8SCoyEtihKcjzZLA7gFjTdmL BTC: 1Q6kgcNqhKh8u67m6Gj73T2LMgGseETwR6
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... 203 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!