Biz türkler sosyal medyada daha büyük ve daha aktifiz bu konunun ve benzeri yardımlaşma konularının yaygınlaşması biz türklerin pastadan daha fazla pay alması için çok önemli. Ben makale reddit falan katılmıyorum ama böyle bir konu olması ve buradaki yardımlaşma çok memnun etti beni. Konuyu açan arkadaşın ve destek olan herkesin ellerine yüreğine sağlık.
Teşekkür ederim. Buradaki yardımlaşmaları gördükçe ben de mutlu oluyorum...
ilk sayfadaki linklere bazı upvotelar attım, bir iki yorum da yazdım. Genel olarak bu gibi uluslararası platformlarda Türk ekiplerinin çok daha aktif olması lazım.
Bu çalışmaları profesyonel tam zamanlı iş olarak görüp, yüzlerce kişilik ekiplerle organize olan gruplar güzel bir gelir kaynağı elde ettiler
hem original content bounty olarak hem de sosyal medyanın gücünü kullanan diğer sektörlerdeki sales & marketing işleri olarak.
Evet, özellikle geçen sene çok güzel bounty gelirleri kazanıldı. Şimdi de fena değil aslında ama dediğiniz gibi organize olmak gerekiyor makale ve video konusunda...
Linkedinde makale paylastigimizda sistem nasil işliyor. Yorum yapilmasi mi onemli yoksa okunma sayisi mi onemli. Örneğin 500 kişi okusa ama yorum yapmazsa kabul edilir mi?
Aslında hepsi önemli. Ne kadar çok yorum olursa, ne kadar çok görüntülenilirse o kadar iyi.
Kabul edilme durumu kampanyaya göre değişiyor. Bazıları içeriği daha çok ince eleyip sık dokuyor, bazıları şu kadar yorum olsun, şu kadar beğeni olsun diyor.
Bence yazmadan önce kampanya şartlarını iyice okuyun, ona göre davranın...