Bitcoin Forum
October 22, 2017, 05:02:41 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 [2]  All
  Print  
Author Topic: Burnt a chip on my blade erupter :(  (Read 2352 times)
balanghai
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322


View Profile
October 14, 2013, 05:17:14 AM
 #21

Man, what happened, is your power supply not regulated or something?

Ajinomoto
1508648561
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508648561

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508648561
Reply with quote  #2

1508648561
Report to moderator
1508648561
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508648561

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508648561
Reply with quote  #2

1508648561
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
cshelswell
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 582


View Profile WWW
October 14, 2013, 05:30:21 AM
 #22

yep I think bad power is exactly what it was and i hate to admit it but I fear it might have been my fault. I bought 2 and got the second one hashing away nicely. I've got 50 chips coming from china this week (it was cheaper to buy 50 rather than 1!) and I've found someone in my town who has the tools to solder it properly for me.

A minor set back before it'll be going again Smiley (i hope). There is one good thing about it though, I know how to wire them now!

Pages: « 1 [2]  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!